A kakaóvajról mit tudtok mint napozószerről? (tudásbázis)
Én is mikróban próbáltam. Azt mondta a gyógycsaj h óvatosan melegítsem mert megváltozik a hatása. 1x próbáltam még szoliban, sztem jó/jobb lesz mint a semmi:-))) Igaz keveset kentem m siettem:-)
A szolis csaj azt mondta, jobbat nem is használhatnék! A szolis krémekben is van kakaóvaj.
Egyszer hátha csoki leszek!!! :-DDD
Én is vettem ma, azzal napoztam bár ma felénk nem volt sok nap...:( én mikróban olvasztottam fel!
Probáltad szoliban?? Ott milyen??
Vettem kakaóvajat:-)
Van valakinek ötlete, h szolizáshoz hogy puhítsam fel?
Szerintem abban nincs fényvédő faktor. Én nagyon csúnyán leégtem vele pár éve. Igaz, olyan feltűnően hófehér bőrű vagyok eleve.
Viszont aki nem ilyen érzekeny bőrű, az gyönyörűen tud vele barunulni, láttam több ismerősömön is.
Szia Copfi!
Köszönöm! Már csak 1 kérdésem lenne:-) : melyik a jobb szerinted?
jah, az avasodasra irtam :)
Egyebkent nem kevernem vacak neptejekkel, altalaban azok hasznalnak kakaovajat vagy egyeb novenyi olajakat napozashoz, akik el akarjak kerulni, hogy a bolti napozokat kelljen magukra onteniuk.
Ezt nem igen értem... :(
A kakaóvajat úgy tudja folyékonnyá tenni ha felhevíti.
Kíváncsi vagyok rá hogy fogod összekeveni!? A naptej folyékony, a kakaóval meg szilárd. Ha a kakaóvajat felolvasztod nagyon vigyázz! 37 C-fok felé ne hevísd mert utánna nem fog vissza szilárdulni. Ha túl hevíted és olaj formájában kevered a naptejhez félő hogy kiválík. Ráadásul a kakaóvaj avasodik és nem tudom ha belekevered a naptejbe, sztem hamarabb le jár a szavatossága. Talán jobb volna először bekenned magad naptejjel aztán kakaó vajjal. De a naptej után meg feleslegesnek tartom a kakaó vajat.
Talán jobb lenne du. 4-5 után napozni és akkor már talán elegendő a kakóvaj önmagában. :S
Bár én speciel inkább a naptejnél maradnák hamár a bőrömről van szó, hiába finom illatú a kakaóvaj és jóval olcsóbb is.
Lehet hogy veszek holnap a patikában és keverek! De azt tudom hogy maga a vaj az jobb mint az olaj!
Persze csak délután használnám olyan 3-4 után, mert én egyre jobban félek a káros sugaraktól, viszont imádom amikor szép barna vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan régi magyar tévéjátékot, mint pl: Tündérlala, Palacsintáskirály Stb.?
- Tudtok még olyan ételt, aminek olyan sok neve lenne, mint ennek?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?
- A kutyámnak hullik a szőre, olyan mintha vedlene. Tudtok valamit, mit tegyek?