A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok! Sikerült a Kaáliból e-mailen elkérni az eredményeimet, az egyik érték nagyon aggaszt. Tudnátok segíteni?
Prolaktin: 1079 uIU/ml (normál tartomány: 102-496)
Ez mit jelent? 3 hónappal ezelőtt ez az érték még csak 373 volt.
Nagyon sajnálom! :(
Sok erőt kívánok Nektek!
Kedves Babita!
Tegnap este óta szeretnék valamit írni, de ......
erre nem lehet...nem tudok.
Fogadd csendes együttérzésemet.
Öllelek.
Szerintem sokkal humánusabb megoldás.
Az én szerelmem érzékeny,szemérmes ember,így nem volt meglepő, ha abban a szobában a Kaáliban nem volt eredmény.
A petesejtleszívás előtti napon már fizikailag látható volt, ahogy a vállára nehezedik a teljesítés miatti felelősség.Megszakadt a szívem, ha ránéztem.
Hívd és kérj időpontot egy MÁSIK dokihoz!
Ki ez a rugalmatlan?
Szia Kriszta😊
Mi ügyelünk?😆
Az eredményeket nem küldik ki, nem is mondják meg szerintem. Majd a konzultáción megtudod az eredményt. Mindenképpen érdemes időpontot kérni már most, ha tudod, mikorra lesz meg a többi!
Sok sikert!😊
Szia!
Az első konzultáción nem foglalt helyet nektek lombikra az orvos?
Én Krizsa doktorhoz jártam, már az első alkalommal lefoglalta a fizetős és a tb-s lombik időpontját is.
A tb-s annyira messze volt,azt csak provizórikusan.
Októberben feladta a házi feladatot,megbeszéltük a következő találkozót is novemberre.
Nekem minden vizsgálatot a Kaálin kívül csináltak meg.
Én kérnék időpontot,azok gyorsan fogynak.
Szia!
Megkérdezetem a párom.Válasz: kb 4x4-es helyiség, asztal, fotel,mosdó, wc,láthatólag használt sajtó.😏De amúgy tisztaság.
Mi inkább otthonról vittük a mintát, lehet kérni mintaadó poharat elvitelre is.Fontos,hogy kb 1 órán belül le kell adni.
Melegen kell tartani!
Mi télen vittük, egy póló a fűtőtesten melegedett, abba tekertem a poharat, majd a pulcsim alá raktam, rá a kabát és rajt...kövér gáz.😎
Mikor a leadáskor a biológus előtt szabadítottam ki a poharat, volt mosolygás rendesen....
Sok sikert kívánok!
Sziasztok,
Feleségemmel nemsokára kezdjük a lombik programot a budapesti Kaáli intézetben.
Tudtok abban segíteni, hogy a férfi minta adó helyiség milyen?Sajnos volt nagyon rossz tapasztalatom, egy másik helyen, konkrétan beküldtek egy 1x1méteres WC-be ami a főfolyosón volt, és hajrá.. nem igazán volt se tiszta se diszkrét se semmi, még az ajtót se nagyon lehett zári, és folyamatosan jöttek mentek az emberek. Ezért kicsit aggódom, mert ott sem annyira sikerül a mintaadás..
Köszönöm
💔
Ölellek
Kedves Babita.87!
Nem találok szavakat! Erre azt hiszem nincs is! Őszinte részvétem! 😭 Sír a szívem értetek! 💔
Sok erőt kívánok nektek, hogy fel tudjátok dolgozni ezt a tragédiát!
Ölellek!😥😥😥
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben