A jó szomszéd nem leskelődik. (beszélgetés)
Dehogy nem!
Az én szomszéd férfiaim is állandóan kukkolnak.
Mindig látom,hogy lesekednek,de én nagyon élvezem.
Az egyikkel le is tegeződtünk,majd később a kedves felesége is a házam elé jött beszélgetni,de a kedves férj elfelejtette,hogy mi már tegeződünk és csókolommal köszönt.
Na ekkor pipa lettem rá!
Sokat vagyok itthon egyedűl, de azért gáz lenne csak úgy a lényegre térni.Lehet ,hogy nincs neki pasija.Különben nem is láttam még nála férfit a postáson kivül.
Annyira nem ismerem mert tavaly költöztem a környékre.
Futamodj. Nyáron is zárt zakóban legyél, vagy ne figyelj rá.
Bocs, mennem kell, de ne add fel. És vigyorogj, imádnak a nők. :DD
Szinte most is látom , hogy az ablakban vár.Megjelölt amyvip-on is.Én MÉG NEM REAGÁLTAM RÁ.
cIKI KEZD LENNI.
Mikor még otthon laktam,nekünk is volt egy hasonló szomszédunk.Állandóan leskelődött,de mindig igyekezett úgy csinálni,nehogy meglássák,mert gondolom legbelül azért érzikk az ilyen emberek,hogy gáz amit csinálnak.Egy idő után meguntam és úgy döntöttem,mindig mikor meglátom,mégh a ő azt is hiszi elbújt,hangosan ráköszönök vagy egyértelműen integetek,hogy tudja lebukott.Párszor elszégyelte magát,vagy zavartan vissza integetett vagy ellépett az ablaktól,aztán abba hagyta.
Ha beszélsz vele,annak semmi értelme,mert még ő lesz megsértődve.De igy nem lehet oka rá,hiszen te csak udvariasan köszöntöd mikor meglátod:)
Ha a kertben dolgozok addíg nem megy el az ablakbólamíg abba nem hagyom a munkát.
Tavaly láthatott a kertizuhanyzó alatt tisztálkodni és szerintem látta, hogy észreveszem a függöny mőgül. Azóta mégjobban rajtam tarja a szemét.Igaz én is mondtam már neki egy két jó viccet.Nem rondát.
Szerintem ne törődj vele. Komolyan, megéri a bosszúságot, hogy tudod, hogy figyel?
Köszönj neki oda. :))
Nekünk is volt ilyen szomszédunk. Láttam a függönynél van, köszöntem. Egy jó hónap után visszaköszönt. :))
Vedd viccesre, nem szabad ennyire komolyan venni mindent. Szerintem.
Azért zavar, mert ha akar valamit akkor mondja meg nyíltan.
Tudja, hogy látom amikor kukucskál.
Lehet, hogy másokat is figyel.
Egyébként rendes.
Miért zavar ennyire? Szegény unatkozik.
Ne foglalkozz vele, és kész. Ha nagyon zavar beszélj vele, bár értelmetlen, mert letagadja. Pont.