A hulalás krém meddig áll el a fagyasztóban? (tudásbázis)
Nos, saját magam és a Ti megnyugtatásotokra előkerestem a hűtőszekrényem kezelési útmutatóját. Ez egy alsó fagyasztóval ellátott W....pool készülék.
A fagyasztóban tárolható élelmiszerek listájáról azt olvasom le, hogy a sertéshús, a baromfi és a torta!!!!!! 4-7 hónapig tárolható benne. Akkor szerintem a hulala is, ami nem is tejszín, csak egy förvedmény.
Tehát még éppen belefér az időbe. Nahhhhhh, nem vettem volna a lelkemre, ha valaki miattam kapott volna ételmérgezést!:)))))
Én bizony nem dobnám ki, bár tisztában vagyok vele, hogy fagyóban sem lehet örök ideig tárolni élelmiszert. Legföljebb csak magam enném meg, mások egészségét nem veszélyeztetve.
Ahogy mondani szoktam, még a vasszöget is megenném, ha emészthető lenne, nekem biztosan nem ártana egy egy 7 hónapja lefagyasztott krém.
Bár hozzáteszem, a hulalát nagyon nem szeretem. Max.emiatt dobnám ki....:)))
Esetleg ha van valaki cukrász, főleg az ő véleményére lennék kíváncsi. januárban maradt meg nekem kakaós, hulalás krémem és beraktam 1 ételes dobozba a fagyóba és teljesen elfelejtkeztem róla. Most vettem észre amikor leolvasztottam a hűtőt.
Jó az még, vagy kidobhatom?
Előre is köszi a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Főtt ételt meddig lehet fagyasztóban tárolni?
- A nyers, friss zöldbab meddig áll el a fagyasztóban?
- Meddig kell hazaszállítás után várni az üzembehelyezéssel a fagyasztószekrénynél?
- Hogyan lehet felhasználni a fagyasztott anyatejet? Olvasztás után meddig jó?