A honi férj ... (beszélgetés)
Hát nem hiszem, ha a két hasonló korú lány rokonomnak összejött és ők sem különbek nálam, Ki ebben, ki abban jobb.
Én nálam sak az idő faktor rövid még, nekik is kellett pár év, az igazihoz, egyik szegeden másik pesten él boldogságban.
"boxos unokát" :D
Ki kell menni Párizsba pár évre és nem lesznek ilyen aggájai!
Amúgy azt tudja ha nem sváb, szász vagy más német kisebbség tagja akkor szinte bíztos, hogy 2/3 rész ázsiai génálománya szerint? Az ősei nem voltak ennyire raszisták. ;)
Honi férfj, az nem a magyaroszágon élő és élni vágyó?
~Honi lakosság például.~
Ha szeretnéd a gyerekeidet,az ő boldogságuk sokkal fontosabb lenne,mint az,hogy pöttyös vagy kockás unokákkal áldanak meg.
Egyébként meg öröm ránézni egy félvér gyerekre,mert gyönyörűek!
Remélem,egyszer megtapasztalod ezt az érzést!!!
Magyarországon is vannak gyönyörű több nyelvet beszélő nők, akik magyar férjet találtak és boldogan élnek.
Eljárnak kávéházak teraszára, színházba, múzeumokba, kiállításokra Tankcsapda koncertre, és több évig otthon vannak a gyerekekkel. Ne add fel !
Itt is vannak kávéházak, cukrászdák, terasszal, majd nézd meg nyáron.
Budapest is szép város, sétálj majd , ha jó idő lesz és nézelődj. Igényes üzletek is vannak, nemrég nyílt egy az Andrássy úton, nézz be.
És hány éves vagy?
Azt írod, hogy itt éltél legtöbbet. Hol? Ausztriában?
Bocs, de ha neked csak rossz tapasztalataid vannak a magyar pasikrol, miert akarsz magyar ferjet?
Barmilyen nemzetisegu is legyen a jovendo ferjed, lehet rossz kapcsolat is, meg jo is, nem ettol fugg, hanem magatol az embertol. Es a magyarsagtudat pedig a gyerekektol fugg, mert nem lehet eroltetni.
A "nemzetkozisegedet" meg mas is megbecsulheti, nem feltetlenul csak a magyarok, ha te erre jatszol
Kamaszkorodtól éltél külföldön? Miért lenne akcentusod? Ez az anyanyelved. Hm???????
Miért ne tudsz írni? Én is tudok korcsolyázni, pedig 25 évet kihagytam.
Szerintem ha a 20as éveid közepén jársz, és ilyen problémákkal küzdesz, akkor itt több sebből vérzik a dolog.Kicsit nem magas a mérce?
Én igazából azt nem értem, hogy pontosan milyen tapasztalatokról akarsz hallani?
Szerintem Magyarországon pont úgy működik ez, mint a világon bárhol. Egy férfi és egy nő szerelmes lesz egymásba, összeházasodnak, családot alapítanak. Már persze ha szerelemből akarsz házasodni.Ha meg nem, akkor nem is értem...
Probléma lenne a szövegértésemmel??
Mi az, hogy "honi férj"??
Csak, hogy értsd mire gondoltam az előző hozzászólásomban... Remélem, van iróniád!
Harmincas vagyok, komoly, értelmes, művelt és sportos, ráadásul Bp-en élek. A magyar ajkúságom ugyebár nem kérdés...