A hajhullás (beszélgetés)
Ime egy új ricinusos siker story.
[link]
Kismogyi naplója.1 hónapos a növekedés.
Én pont tavaly voltam fogászaton,akkor leellenőrizte és leszedte a fogkövet,akkor már nagyon időszerű az új fogkőtisztítás.És ez polírozás egy picit optikailag fehéríti a fogakat?Nekem sajnos elég sárgág:(
nekem mondta a fogorvossal, h félévente
érdemes fogat políroztatni, fogkövet tisztíttatni.
fehérítés híve nem vok..de a polírozás is nagyon látványos..és igaz ha félévente megyek akkor szép...
nekem vannak tömések és van kihúzva is..ezt aputól örököltem.
Egyetértek Nikollal a kettő együtt lenne a tutti.Amúgy nekem is jók a fogaim,még fogtömésem sincs,az össz fogam megvan(bölcsesség is),csak sárga a fogzománcom.
Lehet,hogy az ép fogak,silány hajjal párosulnak?
Rákeresek a neten.Le kéne már pattani erről a hajdologról,mert már beteges nálam:D
háá egyik srm jó.
kettő együtt az lenne tuti.
nekem rengeteg hajam van - pedig sok soki hullott
de még így is sok van
és mi lesz ha megint lenő az a sok kis hajszál ami már kezd nőni..
családi öröklődés nálunk is.
Én megnéztem csigusz fotóit...és mint minden szép hajúra,most is azt mondom...ez örökölt, szépség!Nekem az életben sose volt szép hajam,de fogaim igen!!A szép fog is egy erény!!Nagyon sokan megdícsérték,és írigyelték.Mostanság kezdenek a fogaim is "öregedni"Láttam már gyönyörű hajú embert,nagyon rossz fogakkal!-melyik is a kellemetlenebb???
én próbáltam őt megnézni..de nem dobta ki a nevét..hiába írtam a keresőbe
szerintem nyugodtan próbáld ki..:) heti egyszer három óra nem hiszem, hogy gondot okozna..;)
Nézd meg Csigusz79 képeit a naplójában! Nem úgy néz ki a haja, mint akinek kárt okozott. Sőt! De, ha nem mered a fejbőrödre kenni, akkor fogd össze a hajad, és csak a copfra kend. Mármint, ha hosszú a hajad. :)
Hali! Írtam Őry Katalin hajgyógyásznak, biztos tudjátok, a hajhullásstop.hu szakértőjének. Méghozzá a ricinusolajat kérdeztem meg, hogy mi a véleménye arról, ha a fejünkre kenjük, válaszát idézem:
"Szemöldökre kenve, vagy szempillanövesztés-dúsításra igen alkalmas. A fejbőrön sűrűsége miatt tényleg minden pólust betöm és elzár. Ha rövid haja van, akkor van esély a hajnövekedés serkentésére, de inkább a hajvégre kenve dúsítja és fényesebbé-simábbá teszi a hajszálat. Időnként lehet használni. Rendszeres alkalmazását én nem javasolom."
Most nem tudom, kenjek vagy ne kenjek ááááááá...
Én régebben heti 2-szer csináltam. Most idő hiányában csak heti 1-szer. Szerintem ahogy időd engedi, de heti kettőnél ne csinálj többet.
[link]
én is rákerestem- elég hosszú de érdemes elolvasni...
Lányok, éppen ricinus pakolással ülök már 3órája lassan ;) Mennyiszer csináljam kb ? heti 1x ?
Nagyon köszi mindenkinek a hozzászólásokat! Mindenből lehet tanulni !! :D
Csigusz! Nagyon szép a hajad. Ezért imádom a ricinust. Látványos eredményeket produkál. :)
Én az egész flakonba még nem próbáltam tölteni. Szerintem kipróbálhatod úgy is. :)
Azonnal rákerestem a "mátrix sejtekre"..ajánlom minden fórumozónak!
Igen normális,sűrű és ragacsos mikor fölviszed a hajtőre, odatapad teljesen és nem "mászik" el az olaj.Mikor csak a ricinussal kentem az egész hajam olajos volt és nagyon sokszor kellett megmosnom ahhoz,hogy teljesen kijöjjön,da a tojáshoz keverve 1-2 mosással kijön.
Ezt nézzétek meg!
[link]
Csigusz naplója töltött fel új képet a hajáról elképesztő a növekedés és a dúsúlás 2 és fél hónap alatt.
jaaj és még annyit szeretnék kérdezni, hogy az normális, hogy a ricinus+tojássárga elég sűrű és ragacsos?
köszi Anonima:)
most nem is igazán értem, mert most fésülködtem és csak pár szál volt a fésűben, de pár órája meg egy csómó a felsőmön..
én sem igazán értem, hogy ezt miért vette bántásnak..amúgy érdekes amit írtatok:)
Én teljesen nyugiban vagyok,nem is írtam semmi bántót ezért most értetlenkedek egy kicsit.Nem azt írtam,hogy hülyeség amit ír csupán azt,hogy nem értek teljesen egyet.
Persze ,hogy leírhatod, én is leírtam,de nem voltam egyáltalán támadó.
én olyan nyugodt vagyok, hogy megyek is alfába, sziasztok
jól van ..nyugi csajok...
ez így igaz, a legfontosabb azt kideríteni, de attól még leírhatom azt amit szeretnék, vagy nem ezért van ez a fórum?? Nem tudom miért is kell egyből ugrani..nekem használt a csalán és kész, nem semmiért ér a hajam a fenekemig..és nem semmiért dúsúlt úgy be, holott évekig nagyon erős hajhullásom és mindenféle egyéb problémám volt..de nyugodtan legyetek abba a hitbe, hogy jók a bolti cuccok..holott ha akarod ha nem a mátrixsejtek működését állítja le a legtöbb..és kész, tanultuk ..ennyi
Meg inkább a kiváltó okot kéne felderíteni a külső kenegetés csak tüneti kezelés.Amúgy igen is vannak hatásos szerek,úgyhogy ezzel nem teljesen értek egyet.Pl az aminexiles kúra,a minoxidil tartalmú szerek,igenis növesztik a hajat,de csak tüneti kezelés nyújtanak.
lehet, de mintha így is használna..
igen készen is lehet kapni, csak az totál hígítva van ahoz képest amit saját magad csinálsz
ilyet készen is leeht kapni
csalánszesz.
szia, sziasztok..mivel van fodrász végzettségem is, bátran merem mondani, hogy a legtöbb hajkezelés és bolti fittyfene hajhullásra nem igazán hasznos..mert megállítja a hajhullást, de miért is?? Mert a mátrixsejtek osztódását leállítja rövid időre..így ami nem nő nem is hullik..tehát úgy látod, hogy megállt a hajhullás..de ha abbahagyod a kezelést a folyamat újra elkezdődik...amit viszont ajánlani tudok, az a csípős csalán..úton útfélen lehet szedni, na annak a gyökerét, pálinkába, vagy tiszta szeszbe akár vodkába kell áztatni sötét helyen két hétig..leszűrni és hetente két-három alkalommal bedörzsölni a száraz hajat, nem kell kimosni utána mert a szeszsszag elpárolog egy órán belül...nemcsak, hogy megáll a túlzott hajhullás hanem új hajak is nőnek ..
További ajánlott fórumok: