A gyermektelenség lélektana... (beszélgetés)
Szerintem ezt a nődokinak kell felirnia.
Persze lehet hogy tévedek...
Olvastam a naplódat és nagyon meghatott a történeted!!
Iszonyúan fájdalmas elveszíteni egy babát....de élni kell tovább és nem szabad belesüllyedni az elkeseredés mocsarába.....fel kell állni és tervezni kell a jővőt....fiatal vagy lehet még babád és a szívedben örizni kell az elvesztett kisfiad emlékét!!!
Alma!
Nem jött össze a dolog!! A doki csak úgy nem akarja felírni. Előbb inkább kezel minket és ha utána is gond van csak akkor!
Ettől a maradék hitem is elment!!
:-(((((
Én szedtem vitamint és mégis elment a baba!!!!
De a doki azóta is szedeti velem pedig más eltelt közel fél év azóta!
Szia!!
Mi még nem találkoztunk,én inditottam el ezt a fórumot és igen hallotunk a cickafarkfű és a palástfű jotékony hatásáról!!:-)))
Milyen arányban kell keverni a két teát és milyen időközönként,hány pohárral kell inni???
Sajnos most nem lehet,mert nincs autó és messze van a dokinénim!!:-(
De igérem holnap elmegyek!!!:-)))
Hallottatok már a cickafarok,palástfű jótékony hatásáról?Vn egy ismerősőm,neki hormonkezelés után született kislánya/sok sok probálkozás után/,akit sajnos hat hónaposan elvesztettek,szívbeteg volt a kislány.a nagymamája ajánlotta neki a gyógyfüvekből készített teát,és rá 5 hónapra terhes lett,és született egy egészséges kisfia!Az orvosa azt mondta neki h nem is lehet gyereke,csak esetleg három év hormonkezelés után,és láss csodát...!Holnaptól én is elkezdem inni.Azt mondja
rendbe teszi a női szervezetet,ártani nem árt.Majd meglátjuk
Ok. Menj csak én is ráveszem magamat és lemegyek a dokihoz!
Sziasztok!
Egye fene! Néhány hét lemaradást engedélyezek! De többet már igazán nem:)
Most lépek mert van egy kis dolgom itt a nagy pihi közepette, de majd jövök még:)
Hát szerintem a legjobb esetben is csak mögötted kulloghatunk!
De úgy legyen!
Hát lesz!!!
Aztán együtt készülhetünk édeshármasban Opállal!
Nagyon várom már:)
Értelek!
Nekem semmi szabim már. Vagyis van még egy napom de azt a héten ellővöm a lagzi miatt!
Ha nekem babab lesz szerintem egyből betegácsi lesz! Feltéve persze hogy lesz!
Hát ez most nem munkahelyfüggő:)
Elkezdem kivenni a túlóráimat, meg a tavaji szabikat. Aztán ha azzal végzek, akkor van még 30 nap szabim idénre, na azt már szeptembertől egyben veszem ki, és úgy okt közepétől meg betegácsiban leszek a tervek szerint.
-legalábbis, ha minden jól megy-
Szia Alma!!!
Ez jól hangzik!
Ilyen munkahely kéne nekem is !!!
:-))))
Hát én csak ajánlani tudom:))
Nincs vesztenivalótok! Ha már csak a fele igaz amit írnak róla, akkor már nagyon megéri:)
Igyekszem!
Csak általában nehezen veszem rá magam hogy dokihoz menjek.
Főleg olyasmivel amit külön kérnem kell tőle!
De végülis nem rég voltam nála egyéb hgonddal . Remélem nem kell majd nagyon győzködni!
Jó reggelt lányok!
Én ma itthon pihizek:) Így megy mostantól-egy nap munka, egy nap pihi:)
Én is ki akarom próbálni!!!
Szerintem neked is jót tenne!!:-)))
Vágj bele!!
További ajánlott fórumok:
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-)
- A halogatás lélektana
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Fogyni szenvedés nélkül, avagy mit üzen a háj lélektana?