A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre kaptunk értékelést, Bencus anyanyelv tudáspróbája 100%-os lett, csillagot kapott rá! :) Rajzból írtak még be egy pirosat szeptember hónapra. Nagyon büszke voltam rá!!!
Ma első órában ünnepély, átöltözhetnek, és utána minden a megszokott rendben zajlik majd. Fél 4-re megyek érte.
sziasztok
Holnapra vinnünk kell mécses gyertyát
zajlik nálunk az iskolai élet
Ma azért vette el a Kati néni a magatartás katicáját, mert nem szolt hogy ki áll a sorból és elmenni, inni
Ha szomjas volt mért ne mehetne, nem érdekel, és nem tárgyalok a tanító néni kel
Sziasztok, rég jártam már itt
Jól vagyunk, én dolgozom s vannak, olyan napok mikor túlórázom is s 6-7 óra mire hazaérek igen, ám de akkor gyerekeket kel vacsoráztatni és fürdés meseolvasás alvás
s mire ide érek sehol senki vagy nagyon fáradt vagyok
nálunk minden rendbe várja már ricsi a szünetet
Ügyes a Mazsola!
Bence szeret gépezni, muszáj is néha szólni, hogy jó lenne, ha abbahagyná.
Need for speed, Re-Volt, F1 (mind autós). Néha startlapos egyszerűbb autós játékok. Néha szörfözik csak, trakikat nézeget
Megvan a 14. mosolygós ötösünk :-)
Ma informatikából kapott kettőt. Az volt a feladat, hogy Paint-ban le kellett rajzolniuk a szobájukat és a tantermet.
Apropó, a ti gyerekeitek szeretnek gépezni? És miket játszanak?
Nekünk 1-4ig vannak egy épületbe, a felső másik utcában. De Emesém elég talpraesett. Remélem nálatok már mehgoldódott.
Amúgy ma nálunk rendes tanítás lenne 14:45ig, ha Emese nem lett volna beteg csütörtökre.
Nagyon szép kislányod van s roppant ügyes
Ricsi kirakózni szeret, rengeteg van neki és imádja kirakni, összekeverni és újra nem hagyja babba, míg ki nem tette
Köszönöm
Karatézik és táncol
Nagyon büszke vagyok ám rá
Hát ha nálunk lenne én biztosan járatnám a lányomat! Szegény olyan lúdtalpas, mint a csoda :-(
Viszont ma volt náluk iskolai aszfaltrajz verseny és az alsósok között a második lett :-)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások