A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
Eddig ezeket a betűket vették: a i í o ó t tt m v.
Pl. A mama itat. Mit itat a mama? A mami óvta Timit. Mit ivott Ottó?
Szegénykém csak a 2 és 3 betűs szavakat tudja úgy- ahogy elolvasni...elképesztő!!!!!!
elsöbe ?
már ?
Sziasztok!
A lányomékkal már mondatokat olvastatnak!! Ehhez mit szóltok?
Sziasztok
Rengeteg matricát és nyomdát kaptunk s megdicsérték milyen ügyes
Nagyon örültem, mert mondták a tanító nénik hogy ügyes és ne aggódjak
Sziasztok, rengeteg nyomdát és matricát kapunk
Hurrá nagyon örülök, hogy ügyes, de a száját meg mindig nem tudja befogni
sziasztok
Jó estét mindenkinek
Ezt én bunkóságnak tartom ilyet.Hogy csinálhat ez megalázó a gyereknek
Igen én is rá jöttem, hogy jobb, ha nem tudok semmit, és hogy mindig beszél, oldja, meg a tanító néni én mit tudok vele csinálni ö van ott
Tényleg nem jó , ha mindig mindenről tudsz.
Én egy iskolában tanítottam, ahová a fiam járt. Két évig bírtuk, utána átirattam egy másikba. Alapvetően nem volt baj vele, de a kedves kollégák még azt is elpanaszolták a szünetekben, ha kinézett az ablakon! hiába mondtam nekik, hogy nem akarok minden apróságról tudni, nem bírták megállni...akkor telt be a pohár, amikor egyszer óra közben azzal zavarták át az én osztályomba, hogy nem hozott radírt kérjen tőlem egyet! A következő héten átirattam egy másik suliba...
Sziasztok, én rájöttem valamire nem szabad a tanító nénit megkérdezni, hogy mi volt a fiammal, mert akkor úgy is lesz valami, hogy mond hason valamit
Nem fogok megkérdezni nem
Jó reggelt!
Lesznek még ilyenek hangyika,ne szomorkodj...kezdem megszokni hogy vannak ilyen napok,tavaly mindíg elkeseredtem...aztán jön egy szuper nap mikor nagyon ügyes és egyik nap viszi a másikat:)
Szóval fel a fejjel és kitartás!!
Ültetések voltak nálunk sűrűn év elején tavaly mert idő kell mire rájönnek ki ki mellett ülve alkot jó párost...
Jó reggelt
Azzal fogadót tegnap a tanító néni, hogy Ricsi verekedet nagyon szomorú lettem, és hogy nem jó a ceruzája ki kell cserélni
Ja és akit mellé ültetek nem jó, mert beszélgetnek el kel ültetni
ma beszéltem a tanitonénivel elültetik Ricsit Olga melöl
azt monta nincs már baj Ricsivel enek nagyon örülök elsieti a munkát maj probálok vele eröl beszélni
délután megyünk karatéra
Milyen nyelvet tanultok
Az én fiam Ricsi is iskola otthonosba jár és 2 nagyon jó tanító nénijük van
Dicséri és sok biztatást ad nekik
Mi Németet tanulunk és 2-3versikét tanultak és nagyon ügyesen itthon is elmondja itthon
sziasztok
tegnap nem kaptunk házi feladatot
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások