A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
Mi volt ma az iskolában, kisfiam?
- Anya, ma én voltam az egyetlen aki jelentkezett, amikor a tanítónéni kérdést tett fel!
- Nagyon ügyes vagy Pistike! És mi volt a kérdés?
- Ki törte be az ablakot?
Nagyon sok házit kaptunk
S és még hittanból is menün kell fél 10-re a terményáldásra a körmeneten részt kel venni
Képzeletek Ricsinek végre meg van a magatartás katicája s nem volt rá panasz és szerzet 9 korongot is
Ügyes csak a mellette ülővel beszélget állandóan s most, hogy nincs, sokak jobban figyel
Amúgy szépen dolgozik és sok matrica és piros pontunk van meg csillag is
Nem kapunk haza házi feladatot és mikor haza jön játszás van, szeret Iskolába járni
Reggel a felkelésekkel sincs gond be szoktam tenni a telefonom, s ha csörög, felkelnek
Reggeliznek fogat és arcot mosnak, felöltöznek, beágyaznak és irány a suli és óvoda
Eddig nagyon tetszik neki s örömmel
megy
Táncra és karatéra, de gondolkoztam a gitárra is beíratnám
Nálunk heti kettő óra hittan van
Szia!
Én is beirattam a kisfiamat hittanra,szerintem is jó dolog.Még mire irattad be?
jó reggelt
igen én is igy gondolom
Szép jó reggelt mindenkinek és további szép napot is kívánok! Látom, sehol senki pedig annyira kíváncsi lennék, hogy telt a hét?
Van-e házi feladat? Hogy vagytok egyáltalán?
Mit csináltatok a héten tetszik még a gyerekeknek az iskola?
képzeljétek megvolt az első német óránk Ricsinek nagyon tetszet
sziasztok
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
sziasztok
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Szerintem mindenképpen! Ha nem tudod, hogy mit csinál a gyerek, hogyan tudsz neki segíteni? Vagy gyakorolni vele?
Mi minden nap, ha hazajövünk 20-30 percet gyakoroljuk azt, amit aznap csináltak. Ez tök jó, mert látom, hogy ügyesedik!
Sziasztok!
Nekem nem nagyon jön be ez az iskolaotthonos megoldás. Nem hozzák haza a cuccokat, csak hétvégén, és nem tudom, hogy egész héten mit tanulnak. Pedig jó lenne napról napra nyomon követni.
sziasztok
hát ma itt eset az esö és ma panaszkotak a gyerekekre a tanito nénik rosszak voltak
Sziasztok, jó reggelt remélem mindenkinek esömentes napot
hogy telt az elsö hét az iskolában ?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások