Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A fiam lánynak képzelte magát! Segítene valaki értelmes válaszokkal? fórum

A fiam lánynak képzelte magát! Segítene valaki értelmes válaszokkal? (tudásbázis)

1 2
2012. márc. 29. 08:41
Most elkell mennem, még visszatérek! Köszönöm a bíztatást és segítő sorokat!
26. kisj (válaszként erre: 17. - Hancsalean)
2012. márc. 29. 08:40

Ez valóban aggodalomra adhat okot.

Ha ez volt az első és utolsó ilyen megnyilvánulása akkor minden rendben.

Ha meg nem, akkor is a Te gyereked és biztosan ugyanúgy fogod szeretni.

25. Muraja
2012. márc. 29. 08:39

Parom tegnap unnepelte a 59 - ik szulinapjat , gyönyöru hosszu öszulö haja kivolt engedve mindenki csodalta. Ha valakinek szep es dus a haja miert is ne lenne hosszu? Fiam 7 eves volt mikor elösször vagatunk kicsit a hosszabol .

Ma mar ö is edesapa es semi kulönösnem törten azt hiszem hogy gyereknek is joga van beleszolni hogy mifele friszurat szeretne.

24. Suesue
2012. márc. 29. 08:39

Egy barátnőm fia kb 9-éves korától olyan 16-éves koráig nem hagyta levágatni a haját, ezután elment fodrászhoz magától, és most normális rövid haja van.

Nem vonzódik a saját neméhez egyébként.

Ez egy olyan dolog, hogy nem kell megijedni tőle, mert a hosszú haj az csak egy hóbort fiúk esetében.

2012. márc. 29. 08:38

Szerintem azonnal ne kezdj pánikolni, bár némi éberség nem árt. De véletlenül épp most jártam abban a topikban, amit arról írtál, hogy a gyerekeid szerepjátékokban beleélik magukat állatok, stb. szerepébe, és mind nyugtattunk, hogy ez teljesen normális. Nem lehet, hogy az átlagnál jobb a fantáziája, és ez is egy szerepjáték, ami el fog múlni?

Emlékszem, én gyerekkoromban egy darabig fiú akartam lenni, mert azokkal olyan jókat lehetett játszani, indiánosat, felfedezőt, fára mászást, a lányok meg mindig elrontották a hangulatot, mert ha kicsit beütötték magukat, már leültek bőgni. Aztán, mikor nagyobb lettem, akkor persze, hogy nem akartam már ezt, boldog vagyok a bőrömben és örülök, hogy nő lehetek.

2012. márc. 29. 08:37
Örülj neki,hogy egy ilyet őszintén ki mer mondani előtted..még ha esetleg ez a homoszexuális hajlam első jelzése is(bár szerintem ahhoz még bőven kevés) ha még beszélni sem merne az olyan ötleteiről,gondolatairól,akkor nemsokára jó eséllyel lenne egy zárkózott,szorongó,helyét nem találó,drogoktól veszélyeztetett gyereked.Gondolom,ezt sem szeretnéd.
21. zsakagi (válaszként erre: 13. - Hancsalean)
2012. márc. 29. 08:36

Engedd, had növessze kicsit...de kösd ki, h csak vállig!

És ne vegyél neki semmilyen fésülés-könnyítő löttyöt rá.

Lógni fog, zavarja, macerás...nem lesz tartós ez a "hóbort"

Jah, és lehet, h kicsit rosszul fogalmazott(elő fordul)

Elképzelte, h olyan hosszú haja van, mint egy lánynak :)

2012. márc. 29. 08:36
beszélgettél vele mi tetszik neki abban hogy lány legyen? kérdezz rá, elég nagy hogy értelmes választ adjon, tiltani sok értelme szerintem nincs, mert a tiltott gyümölcs édesebb mint tudjuk. homoszexualitás: hát ha meleg lesz akkor is az én gyerekem marad, biztosan sokat kellene magamon dolgozni akkor hogy elfogadjam a választását
2012. márc. 29. 08:32

Szerintem is hagyd rá, növessze meg, próbálja ki, amg nem próbálta ugysem hiszi el, hogy mennyi macera van vele.

Bár van egy unokaöcsém, ami 17éves, kb 2éve hosszú haja van, nagy rocker, de a normálisabb fajtából :D és gyönyörű a haja, mindig irigyekdek, hogy miylen szép neki, szépen gondozza is, és semmi gondja azzal, hogy kihez vonzódik, két éve van egy barátnője,akivel tök arik együtt :D

18. zsakagi (válaszként erre: 11. - Hancsalean)
2012. márc. 29. 08:32

Tudom, mit érzel :)

Nekem 4 fiam van.Ennek a "másságnak" a lehetőségén 2 éve gondolkodtam el először, mikor a 4 évesem bejött, és közölte:

-Anya, homokos lettem!

(persze a homokozóban játszott)

Én igyekszem mindent humorosan felfogni, de ak se köpni, se nyelni nem tudtam.

Nagy fiam ak volt 16, elviccelte:

-Anya, most mi lesz?

És vigyorgott.Ez magamhoz térített, viccesre vettem és a válaszom:

-Semmi.!4-ből egy nem is rossz arány.

De elgondolkodtatott. Taszít az egyneműek közötti kapcsolat....de nem hiszem, h ne szeretném őket ezért.

Ijesztő...nagyon. De valahogy kezelném a szitut, nem fordulnék a gyerek ellen.

17. hancsalean (válaszként erre: 15. - Jozsi.38)
2012. márc. 29. 08:31
Ha csak azt mondta volna, hogy olyan hajat szeretne min x.y.-nak, az más, de konkrétan egy ekkora gyerek szájából azt hallani, hogy lánynak képzelte magát, az aggodalomra ad okot.
16. hancsalean (válaszként erre: 14. - Jozsi.38)
2012. márc. 29. 08:30
Ha választani kellene a rasztás és homoszexuális között, akkor az első lenne a nyerő :)
2012. márc. 29. 08:30
szerintem engedj neki. ha rájön mennyire nem buli egy hosszú (hosszabb) hajat fésülni mosni gondozni, magától fogja kérni hogy vidd el fodrászhoz
2012. márc. 29. 08:28
az én legnagyobbam még csak 5éves és a hajkérdéshez per pillanat úgy állok hozzá, hogy az se fog érdekelni ha óriási lila taraj lesz, de rasztásan be ne tegye a lábát a házba :) azt én undorítónak tartom
13. hancsalean (válaszként erre: 10. - Zsakagi)
2012. márc. 29. 08:28
Nem a színére. Jájjj, kiborító volt a szitu. :(
12. hancsalean (válaszként erre: 9. - Zsakagi)
2012. márc. 29. 08:27
Hosszú hajat szeretne, mindig cirkuszol hajvágásnál is, hogy maradjon hosszú, mert úgy jól néz ki szerinte.
11. hancsalean (válaszként erre: 9. - Zsakagi)
2012. márc. 29. 08:26
Szeretném, ha a gyerekem olyan felnőtt lenne, aki boldogan élhetne, családot alapíthatna és nem vonzódna az azonos neműekhez. Nem tudom hogy tudnám feldolgozni, ha másképp lenne. Mint nő, visszataszítónak tartom, ha egy férfi másik férfihez vonzódik és szexuális kapcsolatot létesítenek.
10. zsakagi (válaszként erre: 8. - Hancsalean)
2012. márc. 29. 08:24
Kérdezd meg, melyik kislány(haja) tetszett neki, amiért ezt gondolta, v olyan hajat szeretne. Lehet, h csak a színére értette.
9. zsakagi (válaszként erre: 6. - Hancsalean)
2012. márc. 29. 08:23

huh...elhiszem, h sokkolt!

de tedd a szívedre a kezed:ha(ne adj isten) tényleg ez a kezdete a beállítottságának, akkor nem szeretnéd?

Azt megkérdezném tőle, h hosszú hajat szeretne?

Mert ilyen periódusok vannak:az én nagy fiam fülbevalót akart fél évig.

Mondtam, h ha betölti a 16-ot, megkapja.Mire betöltötte, már nem kellett neki.

8. hancsalean (válaszként erre: 7. - Carfiol)
2012. márc. 29. 08:22
Azt mondta, hogy táncoltak és Ő lánynak képzelte tánc közben magát, mert olyan hajat szeretne, mint a lányoknak.
2012. márc. 29. 08:19
És kérdezted tőle, hogy ezt hogy érti?
2012. márc. 29. 08:18
Megkérdeztem miért képzelte ezt és mit érzett közben? azt mondta, hogy mert olyan hajat szeretne, mint amilyen a lányoknak van. ez kiverte a biztosítékot, de azt mondtam neki, hogy fiúknak is lehet olyan hajuk, nézzen meg sok felnőtt férfit.
5. hancsalean (válaszként erre: 3. - 6ee0ffb012)
2012. márc. 29. 08:16
9,5 éves.
2012. márc. 29. 08:16
Ha a gyereked 3 éves, akkor semmi gond sincs ezzel, ha viszont 23, akkor nem árt komolyabban odafigyelni rá.
2012. márc. 29. 08:15
Mennyi idős?
2012. márc. 29. 08:14
Mitől retteg minden anya? Ha a fia egy szép tavaszi reggelen azzal áll elé, hogy: "képzeld anya, tegnap lánynak képzeltem magam". Szinte sokkot kaptam, de próbáltam hozzátenni, hogy Ő egy dögös pasi, hogy lenne már lány. :S
2012. márc. 29. 08:13
A fiam lánynak képzelte magát! Segítene valaki értelmes válaszokkal?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook