A férjem miért nem akar szexelni? (beszélgetés)
ez a baj a nőkkel. a hibás csak a férfi lehet.
a beírások között egy sem okolja a nőt. egy sem elemlíti a férfi önérzetét. egy sem törődik annak lelkével.
lehet hogy jó szóra vágyik, lehet hogy napi rutin, lehet hogy önértékelés zavar, a kielégíthetetlen feleség felé. önbizalomhiány. stb.
a fallosz helyét csak és kizárólag toprongy női karikaturisták rajzolják a férfi agyának.
a férfi szexualitás pont úgy az agyban dől el mint a női. a férfitestet csak kívülről ismerő nők, mivel a fellációnak külső jelei vannak, hajlamosak arra gondolni hogy a fallosz az agy.
hát nem.
Szia!
Szerintem is a sok felesleges beszéd csak ront a dolgon pláne ez esetben.
Miért nincs szex?
Miért legyen.
Jó akkor tessék.
Bocs ezért a dologért de ezt érezni kell.
Még olyan emberek között is megvan ez a bizar vibrálás akik nem lehetnek együtt.Csak érezni lehet:)
Dehogy hiszem el, különben nem izgatna a dolog.
A zsebeibe, táskájába semmi nincs.
Igen, mikor voltak pasijaim, mindig szexeltek volna. Ő már az elején is más volt. Heti 2szer taliztunk, és mégsem volt mindig szex. Örültem is, hogy végre valakit a lelkem is érdekel.
Szia!
Ha megbeszéled vele akkor max 1-2 hónapig figyel, hogy ne legyen baj, utána megint minden úgy fog "menni" mint eddig. Ha kész tények elé állítod, hogy vagy te és egy kis szex vagy válsz, akkor is csak kis ideig fog valami változni, utána megint minden úgy lesz mint eddig. Nem akarlak kiábrándítani, de vannak ilyen férfiak, vagy elfogadod vagy már most váltasz különben belerokkansz
"Kutasd át a zsebeit"
???
34 éves.
Sosem voltam kikapós kislány.
Volt 1-2 szerelem akivel szexeltem előtte, de szeretnék normális házaséletet élni.
Nekem heti 1 is elég lenne.
Amúgy a exeivel se vitte túlzásba, de azt nem tudom pontosan ott mennyi is volt.
belefásult napi rutinba....
az én férjem ideje is pont így kiszámítható, mikor megy, mikor jön, én is mindig tudom...
néha kell neki is egy kis kikapcsolódás.....
szerintem ha elmenne a barátaival, elutaznátok pár napra, elmennétek biliárdozni, vagy csak egyet mondjuk egy thermálfürdőbe, esetleg tudnátok lazítani...
a napi stressz és monotónia mindenkit kivégez((
Szia!
Kutasd át a zsebeit...ha találsz benne vazelint, vonjad kérdőre!
Kicsit komolyabban... Mi leírhatunk itt 1000 esetet is, hogy kinél, miért nem akart... De attól te még nem kapsz válasz...
". Na és szerinte ha pl vitázunk, azután kell pár nap mire újra kíván. "
Te ezt a szöveget "benyeled"?
Unalmas!
De ha kedveskedni akarok sem jön be neki. Csak az dobja fel, ha tudja, hogy megyünk anyósomékhoz. Legtöbbször olyankor volt szex is.
Ok... csak egy segítő szándékú ötlet volt.
:(
Csak férfiakkal dolgozik!
Sokszor próbáltam vele megbeszélni, nem mond semmit azon kívül amit az előbb írtam.
Egyenesen rákérdeztem már többször. Fáradt, nincs kedve. Na és szerinte ha pl vitázunk, azután kell pár nap mire újra kíván.
Azt is kérdeztem már, hogy a fiúkat szereti-e. Azt mondta, hogy ne sértegessem.
Mindenképpen üljetek le és legyél határozott, hogy itt és most mondja el mi a baj a szexuális vonzalommal?
Muszáj erőltetni a beszélgetést.
Nem akarlak megijeszteni, de sajnos én is belecsöppentem egy olyan kapcsolatba, hogy nagyon sok munkánk volt reggel 7-20hig dolgoztunk. A munkatársammal valahogy összegabalyodtunk és később derült ki felesége van. Utáltam magam, hogy miattam csalja a feleségét aki 1 hónapos babával volt otthon. 1 évig jártunk, mert nem bírtam tovább. És megoldottuk napközben mindent.
Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy lehet a férjed tényleg rendes ffi, de mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja.
Beszélj vele kérlek.
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
- Pasim nem akar a házasságkötésig szexelni!
- Miért fekszik le velem a férfi pár héttel azután, hogy kijelentette, nem akar szexelni velem?
- Miért nem akar szexelni velem a párom?
- Miért ír üzenetet és miért akar szexelni velem az exem, ha nem szerelmes belém?