A férjem miért nem akar szexelni? (beszélgetés)
Ywyw. Szinte az én történetemet írtad le, annyi különbséggel, hogy nálunk nem volt "megsajnált", hanem azért sem volt szex, ha sírtam. Most a régi életünkhöz képest harmónikusan élünk.
Rá nem várhatsz, mert csak rosszabb lesz. Tapasztalat! Mi már 8 éve vagyunk együtt és 7 éve házasok vagyunk.
Hogy miért megy az ember ilyen férfihez? Mert az élet egyéb területén tökéletesen illünk egymáshoz és mert nagyon szeretem!!
Ha szeret téged,akkor valami nagyon súlyos lelki háttere lehet a dolognak,ami a gyerekkorában keresendő.
Szóval menjetek sűrűbben anyósékhoz,hátha kideríted ,hogy mi lehet az oka,de ha nem,legalább lesz szex!:)))
Olyan dolgokat kene beiktatni amitol tudod hogy kikapcsolodik es fetoltodik.
Egy egy ilyen alkalom utan szerintem inkabb kaphato lenne a dologra.
Azta.
Jól bírod!:))
Változott, szültem egy bébit.
De most annyi vagyok mint előtte.
Ja és gyerek előtt is ugyanez volt a helyzet.
Csak akkor még havi egy szexet ki tudtam csikarni belőle. Ja szerinte természetes, hogy én kezdeményezzek.
Okt 24.-én voltunk együtt utoljára. Kezdeményeztem, elküldött, sírtam, megsajnált...
Inkabb arra kene koncentralni hogy kimozdulni egy kicsit a napi rutinbol es probalj a kedveben jarni.
Reggel agyba vidd a kavet, vagy pl oltozz egy kicsit kihivobban mind szoktal.
Es ne eroltesd a szexet mert az csak stresszelne. Inkabb provald kivaltani az ingert mind kieroltetni.
Nekem az vált be, hogy falhoz állítottam, vagy változtatunk vagy megyek a kislányunkkal világgá. Meglepődött, aztán mondta, hogy nincs baj, csak fáradt stb...
Erre rákaptam, hogy 1-2 hetente szex előtt két nappal csak kis célzás (1-2 mondat, nem több!!!) hogy holnap után szex, aztán holnap szex, harmad nap meg tényleg szex van. De ne vidd túlzásba a szólást, mert az lehervasztja és nyomja, hogy teljesíteni kell. Csak 1-szer említsd meg a dolgot. Én rengeteg kispárnát telesírtam, mire erre rájöttem, és beválik. Persze nem naponta szexelünk, de a 3-4 hónapból sikerült 1-2 hetente 1 "kiadós" alkalomra ráállni így. Egy próbát neked is megér. Azóta figyelmesebb is, bújósabb is.
Az elején nem volt rutin, mégis heti 1 alkalom volt.
2 év alatt 7 szex volt!!!!!!
Nem bántásból kérdem de azért ez is lényeg.Változott a testalkatod mostanába?Drasztikus hízás vagy ilyesmi?Bár ha szeret úgy is szeret.
Mit mond amúgy?Szeret?
szerintem is igazad van.
A rutin megoli a szerelmet.
Nem utalt a "pasizásra" semmi, de már nem jutott más eszembe.
Kérdeztem én már minden, és ápotam a lelkét és vigyáztam rá. Nem érzem magamat hibásnak amiért nem akar engem!!!!!!!
nincs igazad...nézd meg pl az én hsz.-mat...
pont az írtam, hogy a napi rutin a monotónia is lehet a gondja... sok más mellett persze...
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
- Pasim nem akar a házasságkötésig szexelni!
- Miért fekszik le velem a férfi pár héttel azután, hogy kijelentette, nem akar szexelni velem?
- Miért nem akar szexelni velem a párom?
- Miért ír üzenetet és miért akar szexelni velem az exem, ha nem szerelmes belém?