Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A férfiak (férjek) többsége olyan, hogy inkább jobb, hogy... fórum

A férfiak (férjek) többsége olyan, hogy inkább jobb, hogy... (beszélgetés)

1 2
ma 08:45
Meg is válaszoltad saját kérdésed, nem minden férfi/férj ilyen. Sőt, nekem a környezetemben kedves, segítőkész férfiak élnek, de a férjem is szívesen segít bárkinek, ha megkérik. Aki pedig alapból bunkó, attól nem is kérünk szívességet, de helye sincs az életünkben.

Más hölgynek a férje/élettársa is ordibál, ha megkéri valamire? Vagy morog és azt mondja, hogy majd ekkor-akkor..., eltelik jó pár hónap, mire megcsinálja?

Az én férjem (4. éve halott) mindig megcsinált mindent, ami szükséges volt és nem ordibált, illetve segített mindenkinek, akinek tudott. Karbatartással foglalkozó cég vezetője volt, tehát sok mindent megszerelt, nemcsak azt, amivel a cége foglalkozott.

... szóval özvegy vagyok, édesanyámmal élek, aki 79 éves. Tegnap elromlott édesanyám tévéje és ma reggel úgy döntöttünk, mivel régi TV, nem csináltatjuk meg, viszont van egy új másik TV az üres lakásunkban, el kellene autóval hozni onnét és a rosszat oda elszállítani. Mivel nincs autónk, telefonon felhívtam unokatestvéremet, hogy a férje ha megtenné a TV szállításokat, hálásak lennénk. A férje a háttérben ordibált és kikapta a telefont unokatestvérem kezéből. Nos, ez egy olyan megnyilvánulása a férjének, hogy jobb, hogy inkább ilyen férj nincs és egyedül vagyok. Akkor megoldom másképpen. Csak megkérdeztük, hogy lehetséges lenne-e, hogy tudna segíteni a férje unokatestvéremnek.

Nem kérünk szívességet sokszor unokatestvéreméktől, a férjétől. Például én szereltem meg már több mindent egyedül annak ellenére, hogy soha nem tettem ezelőtt; a szükség nagy úr. Vásároltam "csináld magad" könyveket, szerszámokat.

A férjem amíg élt, nem viselkedett úgy, ahogy ma reggel telefonon hallottam unokatestvérem férjét: ordibálás.

Mi CSAK MEGKÉRDEZTÜK, hogy lehetséges lenne-e, mert nincs autónk.

Mindenesetre én tuti nem élnék együtt egy ilyen ordibálós férfivel, nem főznék, mosnék rá, max leordibálnám én is, hogy csináld meg magad, vagy szó nem lehet erről.

Amíg öcsém a rokonsággal szóba állt, megkértük szerelési munkákra, morgott ugyan, de végül megcsinálta, amit én nő létemre nem tudtam.

"A férfiak (férjek) többsége olyan, hogy inkább jobb, hogy egyedül él egy nő. Folytatás bővebben"
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook