A ferde kuki jelent valami szervi bajt, vagy csak "szépséghiba"? (beszélgetés)
Na de most már aztán!
Hajtépés is lesz, meg iszapbírkózás egy hülye mirigy miatt? Amikor csak azt kellene eldöntenetek miután megnyugtattátok szegény fórumindítót hogy a pasija egészséges, hogy szép, avagy nem a ferde kuki?:)
Először is, egy valódi orvosnak van tartása, és nem hord össze mindenféle sületlenséget mint te!
Esetleg csak szeretnél az lenni! Nagyon sajnállak!
Meg az anatómia-élettan tanárom is, akinél nem mellesleg vizsgáztam, és 5-öt kaptam egy felsőfokú egészségügyi iskolában..
Ha nem haragszol, ezt elküldöm neki :)))
Bocsi az offért,kicsit mellényúltál, de a saját érdeked, h jól tudd, nehogy beégj vhol :)
A hipotalamuszt idegsejtek alkotják, nagy- és kissejtes magokat alkotva helyezkednek el csoportonként. Az egyik nagysejtes magja termeli az oxytocint. A kis sejtes magvak pedig a hormonális rendszert vezérlik. Szülészet szakon végeztem, ezt nagyon illett tudnunk..
Elnézést mindenkitől a csúnya beszédért...
:)))))
B+...:DDDD
Imádnivalóan vicces topik...:DDDDD
Ne haragudjál meg,de én már szanaszét röhögöm magam.:DDD
Bocsánat...:DDD
Akkor most szégyelljem magam és álljak a sarokba, mert nem láttam még olyan sokat?
Esetleg álljak a sarokra, hogy a hiányosságomat pótoljam?
Hihetetlen... Azért kérdetem, mert tanácstalan vagyok és bocs, hogy Magyarország fél népességének farka nem fordult meg a kezemben..
Pedig az!
"A hipotalamusz a III. agykamra fenekét képző, a talamusz alatt elhelyezkedő páratlan agy terület. A belső elválasztású mirigyek funkciói meghatározott, hierarchikus, tehát alá-fölérendeltségi viszonyban kapcsolódnak egymáshoz. A hipotalamusz a legmagasabb szinten szabályzó belső elválasztású mirigy, azt is mondhatnánk, hogy a „főnök” a csapatban." ..ha már nekem nem hiszel.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Nem csak szépséghiba a bütyök..műtét a megoldás?
- Mit tegyek, ha szégyellem a szépséghibáimat?
- Szabadulnál a szépséghibáidtól?
- Kinek van tapasztalata a szépséghibás, 6 hó garos termékéről? SOS!!! Mosógépet vennék ilyet.
- Bringacsere - némi szépséghibával