A ducibb illetve nagyobb fenekű és magasabb nőknek tényleg nagyobb méret kell a szex élvezéséhez? (tudásbázis)
Basszus, vennem kell egy szappant mert csak tusfurdot hasznalok!
Kosz, ezzel sokat segitettel, hogy dobjam fel a dolgokat itthon:)))
De hagyok annyit a szappanbol, hogy jusson a ceges zuhiba is elejtenivalo. Segits vizualizalni: ha te is rohansz felem, merre " lifeg"? Fel-le vagy jobbra-balra?:D
Mittudomén??????
És ez mindenre válasz :))))))
Na de kerlek! Es a meretek? A meretek nem szamitanak?
Amugy nem, nem szoktak otthagyni a ferfiak a rohogcselo csajokat, nem akcio kozben, csak ez egy idegesito tulajdonsag. Gondolom en:)
Idétlenül röhögcsélni????
Gőzöm sincs :DDD Én otthagynám :DDDD
Amugy mit gondolnatok, mit szol ahhoz egy pasi, ha egy vele passzolo meretu csaj, legyen akarmilyen, most diszkriminacio nelkul, legyen duci, vekony, akarmilyen. De az o tipusa minden teren, neki csinos.
Ahogy elkezdene izgatni, a csaj elkezd rohogcselni. Akarmit csinal vele, az rohogcsel. Mit tesz a pasi? Otthagyja? Megsertodik? Megtorik a feeling?
Ilyenkor tenyleg szamit az, hogy duci nagyfeneku volt, vagy tokeletes kivul-belul?:)
jaaaaaaaaaaahhhh se tangám se pink törölközőm :DDDD
:))))) Egyet értek :DDDDD
Nem mindegy melyik cég???? Csak ott legyünk :D
De en rolad beszeltem! Neked van pink turid??? Ne mar! Csak szegecseset tudok elkepzelni:)))
Viszont ha nyali jon a zuhiba, felolem barmilyen szinu turit dobhat, rohanok!!! Melyik ceg???
Ha már neked nincs :D :)))))
Van benned egy kis freudi péniszirigység?????? :))) Te kis cicababa :))))
Most kérem, én is nevetek.:-)
Gribi, csúcs vagy!:-) :-)
Az ősi kínai mondás is azt tartja: 'Vékony deszka jobban nyeli a szöget!'
:-) :-)
Én kérem most nevetek :D
Szerintem nem medencében csinálták :DDD Hanem a csaj medenceizmairól van szó. Mert már ott járt :)))))
Nem tudtad, hogy a viz szaritja a huvelyt? Mar Rocco Siffreddi is megmondta, hogy:"Ne szexeljetek vizben, mert nem jo!"
Pedig o durvan szereti...
Szoval ennek semmi koze a duci csaj izmaihoz vagy nemletezo izmaihoz.
En azt szurtem le, hogy a vekony csajjal jobb volt ezek szerint:) Marmint csurjuk-csavarjuk, de csak jobban elvezted
Az eredeti kérdésre reagálva csupán annyit tudok a témához hozzáfűzni hogy a nagy francokat:)
Volt életem során pár kapcsolatom...
Volt szinte minden korú és testalkatú....
És van egy méretem ami a céges tusolóban írígységre máshol azonban sokszor fájdalomra ad okot.
Nem akarok a leg parasztabb hozzászoló lenni és elnézést ha valakinek kérkedésnek vagy bunkónak hat....
De bevallom életem legvékonyabb csupán 40 kgos nője simán elviselte a méretem még a nagyobb és szerinte imádnivalóancsöcsössegges nője biztosította a rémálmot .
A medencében az izmai sokkal nehezebben tudtál felvenni a közeledésem és a vége az lett hogy szegényke nem igazán az élvezettől pislogott...
További ajánlott fórumok:
- Minimum hány cm-rel legyen magasabb a férfi a nőnél?
- Ha 40 cm-el magasabb a pasi, Téged zavarna?
- Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó gyógyszerezésre szoruló asztmás gyerekektől a magasabb családi pótlékot?
- Mei tai tapasztalatokat várok, érdekelne, hogy nagyobb korban, illetve télen is hordozzák-e a babákat, vagy az kényelmetlen?
- GYED-en lévő anyukának is jár a minimálbér emelés, illetve szakképesítéssel a magasabb össze?
- Mondja meg valaki legyen szíves, hogy kell a képeket nagyobbítani, ha szöveg mellé illetve helyett akarom feltenni. Köszi