A ducibb illetve nagyobb fenekű és magasabb nőknek tényleg nagyobb méret kell a szex élvezéséhez? (tudásbázis)
Ugy erted, belul is zsiros a puncija es igy minel zsirosabb, annal szukebb??:)))
Valojaban a hasi zsirfelesleg erosen ranyom a gatizmokra es gyengiti azokat, szoval a tulsuly mindig csak ront inkabb, de nem mindegy milyen tulsuly, konkretan a fenekre, comra rakodott zsirfelesleg nem befolyasolja a meretedet. Ezt nogyogyasztol kapott infok alapjan tudom mondani, o pedig tobb puncit lat mint barmelyik don juan:)
Sosem lehet tudni! A világ folyton változik, így az ízlések is. :-) Bár alapvetően nagyon meg vagyok elégedve az amekkorával. ;-)
De a fő kérdéshez visszakanyarodva. Miért kellene a nagyobb nőknek nagyobb célszerszám? Ha pl. egy nő nagyon hájas, akkor abból az is következhetne, hogy a hüvelye is az. Ergo nem hogy nagyobb, hanem kisebb kellene. Max egy kicsit hosszabb, hogy tényleg be is érjen. :-D Erre valóak a néger pasik. :-D
Te nem is tudnál. :-) Majd talán akitől várom... ha elértem amit szeretnék. :-)
Az agy meg nehéz dió. Lehet azért megy majd ez olyan nehezen, mert az enyém az orgazmusokra van kihegyezve. :-DDDDD
Privátban megírom.
Szerintem meg az max a molett kategória lehet, de nyilván fölös ezen vitatkozni, hisz meggyőzni nem akarlak.
Hol láttál? Mondd meg kérlek!
Azért az tagadhatalan,hogy a 168 centihez a 88 kg, mégcsak nem is molett, hanem inkább kövér kategória.
Csak lehet itt-ott finomítni a dolgon.
De pont neked magyarázzam, aki nem szeret ilyet még látni sem!?
Agyban dől el, te is tudod.
Sokkal "dundibbnak" látod magad, vagy azt amit látsz, sokkal negatívabbnak éled meg, ha lelkileg nincs valami rendben...
ha azt rendbe rakod, a fogyi is gyorsabban halad, mert nem küszködős.
De bocs, ha belevaú.
Pussz :)
De be akarok, sőt össze kakrbék aszalódni is! De amint látod nem megy... :D
Hol láttál? Mikor? Hogyan? Akkor tudod miről dumcsizom a "nem jó nő" kategóriában...
Asszem most megint elment a kedvem egy időre innen, ne haragudj. Csak jobb látatlanban...
Majd jövök!
Na jól van, azért teljesen ne savanyodj be a nagy fogyizásban.
Tuti kisebb a baj, mint te azt gondolnád.
Sőt.
Láttalak...tényleg nem is vagy olyan dundi!:-)
Persze, mert a sunád nem megy össze, cserébe dögös leszel, szóval tiszta haszon, s ugrálhatsz a fa...off!!
:-) :-) :-)
Mert még mindig van mit fogynom. :-) Úgyhogy gondoltam benézek, hogy elgy itt valaki kicsit ON is. :-)
De még mindig tartom, ha lefogyok is, akkor is a vastag jön be. :-D
Még mindig itt vagytok? :)
De látom nélkülem nem mentek itt semmire! :D
Vagy mindenki rájött, hogy a méret nem fontos..." nem baj ha hosszú, csak vastag legyen!"
:-) :-) :-)
További ajánlott fórumok:
- Minimum hány cm-rel legyen magasabb a férfi a nőnél?
- Ha 40 cm-el magasabb a pasi, Téged zavarna?
- Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó gyógyszerezésre szoruló asztmás gyerekektől a magasabb családi pótlékot?
- Mei tai tapasztalatokat várok, érdekelne, hogy nagyobb korban, illetve télen is hordozzák-e a babákat, vagy az kényelmetlen?
- GYED-en lévő anyukának is jár a minimálbér emelés, illetve szakképesítéssel a magasabb össze?
- Mondja meg valaki legyen szíves, hogy kell a képeket nagyobbítani, ha szöveg mellé illetve helyett akarom feltenni. Köszi