Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A Covid idején 3 oltást kaptam. Azóta gyakran betegeskedem,... fórum

A Covid idején 3 oltást kaptam. Azóta gyakran betegeskedem,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4 5 6
44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 41. - Amaunet)
szept. 17. 19:33
Igen, én is olvastam erről. Mindenkiben " születnek " rákos sejtmutációk, a kérdés az, hogy az immunrendszer hogyan tudja ezt kezelni. És nem csak a rossz környezeti hatások hatnak erre, hanem az egyik fő ellenség a stressz...A rákkutatók a stresszt egy fontos rizikófaktorként kezelik
43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - Amaunet)
szept. 17. 19:28
Ez tiszta sor, magam is erre gondolok. Ugyanakkor sajnos volt a személyes ismeretségemben is olyan ember , akit oltottak, 40 alatti volt, teljesen egészséges,sportos, de mégis meghalt a covidtól. Nem tudok kiigazodni az egymásnak ellentmondó infók között.
42. globus (válaszként erre: 41. - Amaunet)
szept. 17. 19:24
Nem tudom. Csak arra céloztam, hogy egyes nézetek szerint aki nem kapott oltást, és beteg lett, az véletlen. Ha kapott, akkor attól lett...
41. Amaunet (válaszként erre: 39. - Globus)
szept. 17. 19:20

Ennek utána kellett olvasnom...

"A mezotelióma egyfajta rákos megbetegedés, amely leggyakoribb kiváltó okának az azbesztet tartják"

Leggyakoribb és nem kizárólagos oka az azbeszt.

Kérdés, hogy hol élt? A korai panelekbe nagyon sok azbesztet használtak.

Egy nem dohányzó is lehet rákos beteg, akkor is, ha soha egy slukkot se nyelt és a közvetlen környezetében (család, lakás) sem volt soha dohányfüst.

Valahol azt olvastam, hogy a rákos megbetegedés esélye mindenkiben ott van. Környezeti hatások és életvitel hozhatják elő.

40. Amaunet (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 17. 19:11

A vakcínák nem is attól védtek, hogy elkapjuk, hanem attól, hogy könnyen átvészeljük, hogy ne kerüljünk gépre.

Nálad is így működött.

39. globus (válaszként erre: 37. - Amaunet)
szept. 17. 19:08
Tételezzük fel, hogy igaz az elmélet. Akkor fordítva is igaznak kellene lenni. Pl. a legnagyobb oltásellenes, sőt covidot kétségbe vonó ismerős nemrég mezoteliómában elhunyt. 2 hónap alatt elvitte, nem dohányzott, azbeszttel nem foglalkozott. Akkor mi?
38. Amaunet (válaszként erre: 36. - Globus)
szept. 17. 19:07

Ja, az.🤣

Annyiban igaz lehet, hogy a pestis óta nem volt ilyen járvány. Ha minden közlekedést, szállítmányozást leállítottak volna... Csakhát mindenkinek akkor kezdett viszketni a talpa, mikor meghallotta, hogy "karantén".

37. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 17. 19:02

Egy új betegség olyan tünetekkel szokott jelentkezni, ami még sosem volt.

Közel négy éve vettem fel az utolsó, harmadik oltást.

Cukor, vérnyomás, rövidlátás előtte is volt - nem változott. Semmilyen olyan tünet nem jelentkezett, amit másnak tulajdoníthatnánk, mint az évek múlásának. Négy évvel öregebbek lettünk. A szervezetünkben születésünk óta kódolt betegségek pedig meg fognak jelenni.

36. globus (válaszként erre: 35. - Amaunet)
szept. 17. 18:57
Valószínűleg azért mosódik össze a fejekben, mert a covid oltás "világméretű kísérlet" volt...
35. Amaunet (válaszként erre: 30. - Liliom10)
szept. 17. 18:53

De az.

A kisérleti gyógyszerekkel kapcsolatban meghatározott betegszámmal és regisztrált körben végzik.

A covid oltás helyett nem kaphatott senki hatóanyag nélküli oltást. Honnan veszed ezt?

Ezeknek minden fiolája vonalkóddal volt ellátva. Nem emlékszem, de most nem fogom megkeresni az oltást igazoló kártyát, de mintha azon szerepelne, hogy milyen széria, szállítmány, azonosító, amit beadtak.

34. globus (válaszként erre: 30. - Liliom10)
szept. 17. 18:50
Gyógyszerkísérletnek nem egyénekre szabott célja van. Hanem inkább társadalmi, későbbi célt solgál. Hiszen azt a gyógyszert még nem gyártják, az önkéntes jelentkezők vérmintáit, vizsgálati eredményeit évtizedekig tárolják, további kísérletek értékelésében felhasználják. Valóban van, aki placebót kap, kettős vak vizsgálatban nem tudja sem ő, sem az orvos. Sőt a vizsgálat lezárultával sem.
33. Panna.33 (válaszként erre: 30. - Liliom10)
szept. 17. 18:43

Nyilvánalóan fogalma sincs a sok placebót magyarázónak, hogy milyen valójában egy gyógyszerkísérlet.

Először is nem a facebookról. Gödénytől Pócstől és a tobbi csodaszrrel házalótól fogod megtudni, hogy gyógyszerkísérletben veszel részt.🙄

32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Komor)
szept. 17. 18:32
Köszönöm az infót. Velem úgy volt, hogy dacára a 3 oltásnak, mégis elkaptam a covidot. Az igaz, hogy nagyon enyhe tüneteim voltak, kb.mint egy megfázás. Semmi lelegeztető gépes válsághelyzet nem volt, otthon heverésztem házi karanténban. Lehetséges, hogyha nem lettem volna beoltva, én is neghaltam volna.Fene tudja...
31. globus (válaszként erre: 16. - Levarosbukta)
szept. 17. 18:29
Kíváncsi vagyok, hány évig.
30. liliom10 (válaszként erre: 27. - Panna.33)
szept. 17. 18:03
A kísérleti gyógyszerek fele placebó ! Vagyis a fele azt hiszi, hogy használ neki, és valamilyen mértékben használ is azért, mert hisz benne. Ezt hatást levonják a kísérlet végén. Van, aki attól is gyógyul, hogy bízik az orvosban, vagy bízik abban, hogy egy nagyon különleges,drága,nyugati gyógyszert fog kapni injekcióban, és ettől sokkal jobban lesz, meg is gyógyulhat. Ezek a placebós hatások, pedig nincs bennük hatóanyag, gyógyszer. Ez nem marhaság !
29. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 17. 17:39

Hát én nem tapasztaltam meg ilyen megbetegedéseket, pedighát a rokonságban mindenki oltatta magát. Mi háromszor is voltunk, de szerencsére semmi mellékhatása sem volt. Lekopogom! Talán a vejem anyukája az, aki panaszkodott a lábára, hogy mintha azóta dagadt volna.

Találkoztam viszont olyannal, aki frissiben elkapta a vírust, fektették a lélegeztető gépen. Azt mondja, hogy majd mindenki elhullt, akivel befeküdt. Neki is hosszú időbe került, hogy újra magához tudott térni. Mindenféle rehabilitációra volt szüksége, de még így is látszott rajta, hogy átesett valami szörnyűségen.

Ettől még lehet, hogy voltak mellékhatással az oltások valakikre, de én ilyet a környezetemben szerencsére nem éltem át.

28. Amaunet (válaszként erre: 3. - 55Judit)
szept. 17. 17:30

Azért, mert kezdő bejegyzés #2 idejét veszi fel a #1, ha fórumot nyit belőle.

Ha rákattintasz a #1-re, akkor láthatod a kiírás időpontját, ami ebben az esetben 2025. szeptember 17. 13:00

27. Panna.33 (válaszként erre: 18. - Liliom10)
szept. 17. 17:13
Már meg ne haragudj, de ezt a placebós marhaságot honnan szedik az emberek?
26. Ruslan (válaszként erre: 20. - PöttyösPanka)
szept. 17. 17:04

Talán a fellegekben. Rég lejárt az idő, hogy hülyíteni tudjanak médián és egyebeken keresztül maszlagokkal. A nagymamám halt meg úgy, hogy korábban semmi baja nem volt. Ne is próbálkozz kioktatni abban, hogy miért halt meg. Ő már nem jön vissza és Szputnyikot kapott.

Tiszteld azok fájdalmát, akik elvesztették hozzátartozóikat! Éppen ezért tartsátok meg magatoknak a véleményeteket vagy beszéljétek meg egymás között, hogyan lehet manipulálni a népet.

25. Ruslan (válaszként erre: 21. - Kacsahercegno)
szept. 17. 16:11
Igen, így van.
24. Kacsahercegno (válaszként erre: 22. - PöttyösPanka)
szept. 17. 16:05
Azért haltak bele, mert már idősek és betegek voltak. Az oltástól a fiatal egészségesek is hullanak. Nem tudom amúgy, erre a keresztkérdésre nem voltam felkészülve. 😅
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Ruslan)
szept. 17. 15:47
köszönöm
22. PöttyösPanka (válaszként erre: 21. - Kacsahercegno)
szept. 17. 15:42
És azok, akik elkapták a vírust, azok közül is a túlélők a placebó vírust kapták el, akik belehaltak, azok meg a működőt? 🤔
21. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - PöttyösPanka)
szept. 17. 15:35
Persze, ha mindenki megbetegedne és meghalna tőle, az túl nyilvánvaló lenne. Van aki működő vakcinát kapott, vagy placebo-t.
20. PöttyösPanka (válaszként erre: 19. - Ruslan)
szept. 17. 15:32
Érdekes. Mifelénk sokan beoltatták magukat, és 100%-uk él és egészséges. Vagy legalábbis nincs olyan betegségük, ami előtte ne lett volna ismert.
19. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 17. 14:57
Nem jó mindig sodródni az árral. Mindig arra kell gondolni, mire képesek az emberek a pénzért. Például arra, hogy csináljanak az oltásokból egy bizniszt. De ez csak egy a számtalan ok közül. Mifelénk kevesen oltatták be magukat, de akik voltak, azoknak kilencven százaléka már nem él vagy beteg. Sajnálom, gyógyulást.
18. liliom10 (válaszként erre: 12. - Ocelot2)
szept. 17. 14:44
Placebót is kaphattál! Én pedig ismerek olyanokat, akik betegek lettek, tudok olyanokról is, akik meghaltak.Szerencsére sok embernek nincs semmi baja, de még lehet később, ha nem placebót kapott.
17. barai (válaszként erre: 16. - Levarosbukta)
szept. 17. 14:38
Még a halált is :'(
szept. 17. 14:30
Milyen jó hogy volt ez a covid oltás, mindent rá lehet fogni.
15. 55Judit (válaszként erre: 9. - Smaragdzöld 🐉)
szept. 17. 14:27
Ja, és igen. Kezdődik. Már használok immunredszer erősítő kiegészítőt, mozgást, és vírusölő illóolaj keveréket is használok ha emberek közé megyek. Hátha megvéd valamitől.😉
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook