A Covid idején 3 oltást kaptam. Azóta gyakran betegeskedem,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ennek utána kellett olvasnom...
"A mezotelióma egyfajta rákos megbetegedés, amely leggyakoribb kiváltó okának az azbesztet tartják"
Leggyakoribb és nem kizárólagos oka az azbeszt.
Kérdés, hogy hol élt? A korai panelekbe nagyon sok azbesztet használtak.
Egy nem dohányzó is lehet rákos beteg, akkor is, ha soha egy slukkot se nyelt és a közvetlen környezetében (család, lakás) sem volt soha dohányfüst.
Valahol azt olvastam, hogy a rákos megbetegedés esélye mindenkiben ott van. Környezeti hatások és életvitel hozhatják elő.
A vakcínák nem is attól védtek, hogy elkapjuk, hanem attól, hogy könnyen átvészeljük, hogy ne kerüljünk gépre.
Nálad is így működött.
Ja, az.🤣
Annyiban igaz lehet, hogy a pestis óta nem volt ilyen járvány. Ha minden közlekedést, szállítmányozást leállítottak volna... Csakhát mindenkinek akkor kezdett viszketni a talpa, mikor meghallotta, hogy "karantén".
Egy új betegség olyan tünetekkel szokott jelentkezni, ami még sosem volt.
Közel négy éve vettem fel az utolsó, harmadik oltást.
Cukor, vérnyomás, rövidlátás előtte is volt - nem változott. Semmilyen olyan tünet nem jelentkezett, amit másnak tulajdoníthatnánk, mint az évek múlásának. Négy évvel öregebbek lettünk. A szervezetünkben születésünk óta kódolt betegségek pedig meg fognak jelenni.
De az.
A kisérleti gyógyszerekkel kapcsolatban meghatározott betegszámmal és regisztrált körben végzik.
A covid oltás helyett nem kaphatott senki hatóanyag nélküli oltást. Honnan veszed ezt?
Ezeknek minden fiolája vonalkóddal volt ellátva. Nem emlékszem, de most nem fogom megkeresni az oltást igazoló kártyát, de mintha azon szerepelne, hogy milyen széria, szállítmány, azonosító, amit beadtak.
Nyilvánalóan fogalma sincs a sok placebót magyarázónak, hogy milyen valójában egy gyógyszerkísérlet.
Először is nem a facebookról. Gödénytől Pócstől és a tobbi csodaszrrel házalótól fogod megtudni, hogy gyógyszerkísérletben veszel részt.🙄
Hát én nem tapasztaltam meg ilyen megbetegedéseket, pedighát a rokonságban mindenki oltatta magát. Mi háromszor is voltunk, de szerencsére semmi mellékhatása sem volt. Lekopogom! Talán a vejem anyukája az, aki panaszkodott a lábára, hogy mintha azóta dagadt volna.
Találkoztam viszont olyannal, aki frissiben elkapta a vírust, fektették a lélegeztető gépen. Azt mondja, hogy majd mindenki elhullt, akivel befeküdt. Neki is hosszú időbe került, hogy újra magához tudott térni. Mindenféle rehabilitációra volt szüksége, de még így is látszott rajta, hogy átesett valami szörnyűségen.
Ettől még lehet, hogy voltak mellékhatással az oltások valakikre, de én ilyet a környezetemben szerencsére nem éltem át.
Azért, mert kezdő bejegyzés #2 idejét veszi fel a #1, ha fórumot nyit belőle.
Ha rákattintasz a #1-re, akkor láthatod a kiírás időpontját, ami ebben az esetben 2025. szeptember 17. 13:00
Talán a fellegekben. Rég lejárt az idő, hogy hülyíteni tudjanak médián és egyebeken keresztül maszlagokkal. A nagymamám halt meg úgy, hogy korábban semmi baja nem volt. Ne is próbálkozz kioktatni abban, hogy miért halt meg. Ő már nem jön vissza és Szputnyikot kapott.
Tiszteld azok fájdalmát, akik elvesztették hozzátartozóikat! Éppen ezért tartsátok meg magatoknak a véleményeteket vagy beszéljétek meg egymás között, hogyan lehet manipulálni a népet.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyakran sírsz?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- 2 évesen meddig normális a folyamatos betegeskedés?
- Mit kezdjek magammal szerintetek, ha elkezd a gyerekem betegeskedni olyan gyomorideg és miegymás rámjön?!
- Koronavírus idején beadatnátok a babának oltást?
- Normális egy csecsemőnél ennyi betegeskedés?