Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A Covid idején 3 oltást kaptam. Azóta gyakran betegeskedem,... fórum

A Covid idején 3 oltást kaptam. Azóta gyakran betegeskedem,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4 5 6
szept. 19. 22:42
Nem vagyok beoltva. Háromszor voltam Covid-os.Pár íz és szag kiesett az életemből.Talán egyszer majd úgy ébredek fel, hogy újra maradéktalanul végzik a munkájukat az ízlelőbimbók.Egyébként oltás ellenes közeg vesz körül. Szomszédok,kollégák. Hősként kezelnek ,pedig csak azért nem vagyok beoltva, mert ki nem állom a tűt. Bízom benne, hogy ez soha nem fog kiderülni, és tovább játszhatom az agyamat Che Guevara trikómban.
133. Ruslan (válaszként erre: 132. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 21:07
Budapesten élnek oroszok? Nem tudtam, de szívesen megismerném őket. Majd megkérdezem valamelyik magyar ismerősömet. De jól viszonyulnak a magyarok hozzájuk, szeretik őket?
132. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 131. - Ruslan)
szept. 19. 19:52
Pont ezért nem írtam le a bolt nevét, mert teklámnak minősülne, és letilt a moderátor.
131. Ruslan (válaszként erre: 130. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 19:02
Hol van az a bolt? Le lehet írni ide a címét vajon, reklámnak minősülne?
130. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 120. - Channa*)
szept. 19. 18:46
Van Bp-en pár orosz bolt,én szoktam ott vásárolni,találtam ott olyan olajos halat, ami olyan mint régen.Meg egyéb ínyencségek is. Van egy eladó néni, aki az archaikus orosz udvariassággal beszél velem , néha csak azért megyek be a boltba, hogy jól érzzem magam pár percig..:)
129. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 127. - Channa*)
szept. 19. 18:21

Én szerettem ott lenni, dacára a döbbenetes körülményeknek.Üresen kongó üzletek, végtelen sorbanállások alapvető dolgokért, ha éppen voltak. folytonos áruhiány. Volt magyar bolt,ahova csak magyar útlevéllel lehetett bemenni, de rettentő drága volt nekünk.De amiért megérte, az az emberek.Csodálatos emberekkel találkoztam, nagy barátságok

születtek.

128. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 118. - Ruslan)
szept. 19. 17:23

Most esett le a tantusz, nem olvastam figyelmesen.

Én a valóságot írtam le, és igen enyhe szavakkal.

Ez a válaszod a valóságra, hogy kitörölteted ?

Ismerős eljárás amúgy a valóságtagadás .

127. Channa*
szept. 19. 16:36

A szüleim sokat dolgoztak külföldön. Nekünk is lett volna lehetőségünk évekre kiköltözni külföldre.

Abu Dhabi-be pl.

Illetve, Moszkvába.

5 éves kiküldetés lett volna mind a kettő, de mi gyerekek leszavaztuk. Nem akartunk egyik helyen se élni olyan sokat, így maradt a szokásos, hogy a szüleink mentek 1-2 hónapra, majd itthon voltak néhány hetet.

Klassz ajándékokat kaptunk Szovjetunioból is;)

126. Channa* (válaszként erre: 124. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 16:31

Nem a moderátor törölte, mármint nem ő gondolta azt, hogy törlendő, hanem fórumtársunk Ruslan.

Nem értem, hogy mit látott a hozzászólásodban. Semmi olyan nem volt benne, amiért nem maradhatott volna ott.

125. Amaunet (válaszként erre: 115. - Komor)
szept. 19. 14:10
Jó ötlet! Húsvét előtt piros tojást fognak tojni a tyúkjaim.😀
124. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 123. - Channa*)
szept. 19. 13:59
Örülök, hogy te még láttad a törlés előtt.Furcsa elvek mentén működik néha a moderáció.Tisztában vagyok vele, hogy ez egy nő portál. De nem értek egyet azzal, hogy a "női" jelző az "ostoba" vagy "korlátolt" melléknevek szinonimája lenne.Én egyáltalán nem így vélekedem a női nemről.
123. Channa* (válaszként erre: 122. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 12:02
Igen!
122. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 119. - Channa*)
szept. 19. 11:13
Ezek szerint te még olvastad, mielőtt kitörölték ?
121. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 118. - Ruslan)
szept. 19. 11:12

dehogy haragszom rád.Nem volt politka benne, csak azt írtam, hogy jó alapanyagokat használtak régen.És a mai rossz alapanyagok rontják az immunrendszerünket, ez meg hat a post-covid betegségekre.

szóval szerintem az eredeti témán belül maradtunk.

120. Channa* (válaszként erre: 118. - Ruslan)
szept. 19. 09:21

Mitől volt az rendszerbírálat?

Leírta, hogy ott is jók voltak az ételek.

Semmit nem bírált.

Amit bírálunk az a jelen, hogy már nem jók az ételek.

És most írom én is, hogy régen, amikor nem volt más, csak orosz olajos hal, akkor ettem ilyet, de a mostaniakat nem eszem meg, mert nem jók.

Emlékszem, hogy régen, mennyire odavoltak a felnőttek a ruszliért. Na, azt nem szerettem.

119. Channa* (válaszként erre: 117. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 09:18
Tényleg nem volt benne semmi.
118. Ruslan (válaszként erre: 117. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 01:12

Lehet azért, mert én kértem. Rám haragudj emiatt. Az enyém is törlődött, mivel politizáltunk és a rendszerbírálat az. Viszont ne vedd személyes sértésnek, mert nem jelenik meg a neved, így nem tudhatom ki vagy. Nem vezérelt semmilyen rosszindulat.

De itt már rég elfolyt a téma a Kovidtól ahogy nézem.

117. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 116. - Ruslan)
szept. 18. 23:54

én éltem a CCCP-ben, írtam pár gondolatot, hogy mit tapasztaltam az élelmiszer ellátásról.

De kitörölte a moderátor, pedig semmi ciki nem volt benne,

csak az emlékeimről írtam

116. Ruslan (válaszként erre: 116. - Ruslan)
szept. 18. 22:19
Azt is tegyük hozzá, ha most lennének olyan üzletek, ahol ingyen vagy szinte ingyen adnának valamit, lennének ám sorok. Ezt csak azoknak írom, akik nem éltek abban a korszakban, nehogy elhiggyék a mesét. Tehát még egyszer: voltak piacok sorban állás nélkül, ahol pénzért lehetett venni bármikor bármit. Ahogy most.
115. komor (válaszként erre: 86. - Panna.33)
szept. 18. 17:23

A kolléganőmnek agrár mérnök volt az apja. Ő mondta, hogy a tyúktojás színe attól függ, hogy milyen adalékanyagot adnak a táphoz. Azt mondja, hogy bármilyen szín előállítható, csak az adaléktól függ. Akár rózsaszín, zöld, vagy bármi.

Emlékszem Anyukám hozott házi tojást, de figyelmeztetett, hogy ne ijedjek meg a színétől, mert az vér piros volt. Azt mondta, hogy az őszi kertben pritamin paprikát csipegettek a tyúkok, attól más a tojás színe. Az íze remek volt.

114. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 102. - 1706916ae4)
szept. 18. 16:57

Nem, én úgy értettem, hogy tényleg valami őstermelőtől venni. Gyerekkoromban Balcsin,

egy utcával arrébb lakott egy ősöreg néni, akit történetesen Magda néninek hívtak.

Tartott tyúkokat, még akkor nem tiltotta az üdülőövezet-védelmi törvény , vagy mi a csuda. No és háztól adta el a tojást , de csak régi ismerősöknek, mint anyám. Azok igazi kapirgáló tyúkok voltak.

Volt, hogy én segítettem neki összeszedni a tojást a tyúkólban. Szóval így értettem, hogy ilyen tojást szeretnék venni, csak már nincs kitől...

113. 55Judit (válaszként erre: 109. - Channa*)
szept. 18. 15:35

Szerintem a lassuló anyagcserénk miatt is jobban kell figyelni mit eszünk. Egy idősödő embernek mást kell ennie mint egy aktív korúnak épp úgy, mint ahogy a csecsemőket sem azzal tápláljuk mint a nagyobb gyermeket, és azt sem úgy kell(lene) mint a felnőttet.

Az alapanyagokban talállunk csapnivaló hitványat és kifogásolhatatlant is. Régen is így volt ez, csak lehet hogy annyira nem figyeltük mint mostanság.

112. 1706916ae4 (válaszként erre: 103. - Channa*)
szept. 18. 15:18

Ja, hogy te "nem hiszel el" dolgokat.

Oké.

111. 1706916ae4 (válaszként erre: 110. - Channa*)
szept. 18. 15:16
Azért futok sokat, mert az az én sportom és semmi köze a testúlyomhoz, úgyhogy ezt ne írd le harmadszor is, mert nem igaz.
110. Channa* (válaszként erre: 107. - PöttyösPanka)
szept. 18. 14:35

És te pontosan erre a részre gondolsz: "Nekem nem kellett heti sok alkalommal futnom ahhoz, hogy karcsú maradjak,...."

Lottery sokat fut. Gondolom emiatt, mármint nem akar elhízni. Erre utaltam ezzel, hogy abban az időben nem kellett ezt tenni, simán ehettünk 3x naponta és nem híztunk el. Az anyukám 3 gyereket szült és világ életében 52 kg volt, pedig ő aztán sosem sportolt, a mozgása a melóból és a házimunkából állt.

109. Channa* (válaszként erre: 107. - PöttyösPanka)
szept. 18. 14:31

Nem, most sem hízok;)

De az élelmiszerek miatt, sokkal jobban kell figyelnem a kajára.

És nem csak a 30 évvel régebbi évekre gondolok, amikor ilyeneket írok, azaz nem csak 1989. előtti évekre igaz, hogy minden jobb volt.

Az élelmiszerek, azóta rosszabbak, amióta külföldi cégeknek kiárusították szinte mindet.

Gondolom, úgy vannak vele, hogy nekünk jó lesz az is.

Pl. fanta üdítő. A magyar fantában sokkal kevesebb narancs van, mint az olaszban. Ugyan ez igaz mindenre. A magyaroknak jó lesz a csokinak becézett valami is.

szept. 18. 14:10
Én is 3-mat kaptam, közepes erősségű az immunrendszerem, kb 5 havonta vagyok beteg 5 napot, egyik se covid. Ha nem lépi túl a lázam a 39.5-öt, és nem folyik az orrom, még dolgozni is bemegyek, persze maszkba. A szárazabb típusú nátha nem zavar, az orrfolyásos betegséget viszont rühellem, kiszárad a szám, le se teszem a zsebkendőt, ülve tudok csak elaludni, és még nyavajgok is. A covid nem tudom milyen tüneteket okozna ha elkapnám, de egyelőre még elkerült.
107. PöttyösPanka (válaszként erre: 103. - Channa*)
szept. 18. 14:03
Egészen biztos, hogy nem azért nem híztál, mert 30 évvel fiatalabb voltál 🙈
106. ,zumba (válaszként erre: 103. - Channa*)
szept. 18. 13:55
Egyetértek és nem az eltelt évek miatt. (megszépít)
105. Channa* (válaszként erre: 100. - ,zumba)
szept. 18. 13:49
Az biztos, hogy más lesz!
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook