A barátnőm rámászik arra a pasira akit én láttam meg elöször... (beszélgetés)
Az is érdekes, ha az emberre rámászik a barátnő barátnője :-)))
Annál már csak az jobb, ha több barátnője is van :-DD
Szerintem minden nőnek vannak ilyen tapasztalatai.
Hosszú lenne elmesélni.
Röviden,ha nem mászik egy nő a pasira,akkor az nekik sokkal érdekesebb.
:D
Igen..ilyenek vagyunk,mi nők!:)
Ez a mi szerencsénk, hogy a nők ilyenek! :-)
Elég egyet felszedni, aztán jön a többi magától :-DDD
nem is tudtam eddig, hogy ekkora mázlista vagyok.. nálam sosem volt ilyen gond a barátnőkkel! aki "kinézte" "azé", a másiknak attől kezdve tabu.. és ez sztem így normális.
azt a csajt, aki ezt nem így gondolja, jobb törölni a barátnő-listáról! ha egyszer megteszi, megteszi máskor is...
Én is majdnem jártam így, a második exemet próbálta az egyik "barátnőm" elszeretni... (haha elszeretni... ), de valami miatt a srác lerázta. Nos avval a csajszival azóta halgatólagosan nem beszélünk. Ilyen kis alattomos hernyót... hogy tud az ilyen egyáltalán tükörbe nézni?
Amúgy meg, általában nagy szerencsém van ilyen téren, mert sosem az átlagos szépfiúk jöttek be, sőt, mondhatni, hogy inkább a ronda, de karakteres az aki nekem tetszik, így nagyrészt nem kellett versengenem senkivel.
Ha meg mégis, kellett volna, az is úgy zajlott, hogy mondtam az éppen aktuális "barátnőnek", hogy milyen jól néz ki az a pasi, nos itt nálam meg is állt a nagy "harc", mert nem megyek senki után, majd jön, ha akar valamit. Valahogy mindig úgy alakult, hogy a ropi csaj, aki velem volt, általában hoppon maradt. Mindig láttam, hogy marhára tetszeni akar annak a fickónak, aki nekem tetszett, hogy fényezze magát, mennyivel jobb, mint én. De hoppon maradtak az ilyen lányok, lehet a mesterkéltség már nem divat, vagy az is lehet, hogy én általában a megközelíthetetlen szerepében vagyok. Na nem direkt, hanem ez amolyan ösztönös önvédelem... Így biztosan izgalmasabb engem "két vállra fektetni", mint egy olyan nőt, aki máris a nyakába ugrik a kiszemeltnek.
"en jobb vagyok effekt"
haha.
de mindig van jobb. valaki valamiben mindig jobb.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Sosem volt barátnőm! Leszel a barátnőm?
- Miről beszéljek egy barátnőmmel, akivel most találkozok először élőben?