Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Nati kérdései (beszélgetés)
Pedig a nyomkodás meggyógyítana. Én is megnyomkodtatom magam, ha vmi panaszom van
Sokat gyere ide, a nevetés gyógyít. Jobbulást kívánok!
Kattanj már tovább, elakadt a lemezed.
Zavar hogy nem tudom mitől alakulhatott ki az a csomó a nyakamon ami nyirok csomó valószinű létezik hogy azért mert sokat nyomkodtam azon a helyen?
Lányok 2 hete beteg vagyok,nemtudok kimászni ebből nyomorult a náthából, de most olyan jót nevettem,hogy ettöl tuti jobban leszek.
Mi a micsáért nyomkodod azt a cart a nyakadon?
Én örülök, ha nem találok magamon semmit. Nem ám még keresgessem is. 😳😎
Kartársak, nem ezt mondják betegségbe való menekülésnek?
A szíved ver, a verőér pedig a szíved által pumpált vért továbbítja, ezért lüktet.
A nyaki verőér a szívhez is, a felszínhez is közel van, ezért könnyen tapintható és látható is.
SEMMIDET NE NYOMOGASSAD MÁR, a Jóisten áldjon meg! Normális ember nem nyomogatja a saját testfelületét hol itt, hol ott!
Már megint ez a kibabrált gámbi...
Mi a jó életért nyomkorászod azt a cart?? 😰😱
Komolyan, megkereslek és rácsapok a kezedre
Az lessz de mitől fájhat a nyakam az izmok körül ha a nyirokcsomót nyomkodtam meg?hogy ott e van mivel két hete meg jelent egy új ahol nyomkodtam a nyakam.
Menj orvoshoz! Hiper szuper dilidokik vannak manapság!
És a nyirokcsomót amikor meg nyomtam akkor miért fájdult meg a nyakam?azon a részen létezik hogy a nyomkodástól duzzadt meg és létezik hogy a nyomkodástól lüktet nagyon a nyaki ér?vagy ennek nincs köze hozzá?
Jajj, nem ám meghalsz itt nekünk!? :) Hiányozni fogsz!
Magát szereti nyomkodni.
Gondold el, mi munkája van benne, hogy bedurrantsa újra a cicijét, vagy a gümőit a nyakán.
Az a baj, hogy nem jó helyen tapogat, meg nyomkod
Hagyjad már, ő is szeret tapogatni...
A carotist az orvosnak kell tapogatnia, nem neked
Most már igen, mert megtaláltad.
Eddig is így lüktetett, csak ezt eddig még nem tapogattad.
De éreztem feost úgyis érzem hogy lüktet hogy nem kell kitapintanom hanem direkt érzem
Én kérek elnézést vigyorgó helyett is! 😉😵
Ok, akkor a cici és az alsója között hiányzik a Nati
Most kénytelen voltam megnézni. Csak hogy tisztán lássunk.
De.
Ja, de várjál! Azt nem Natiként kérdezte! Vagy igen?
Annyi karaktere van, hogy belezavarodok. Mondjuk néha ő is.
De volt ciciszivárgás is. 😎
További ajánlott fórumok: