90 napos diéta - ki tart velem? (beszélgetés)
Szia! A szédülést nem tudom, én még szerencsére nem tapasztaltam ilyet. Az nem lehet, hogy nagyon keveset eszel és attól szédülsz?
H elég e 25 perc futás nem tudom, de én ezzel mindig úgy vagyok hogy bármennyi mozgás is több a semminél:D De ez biztos nem jó felfogás:D De ha azt nézed és összeadod akkor végül is megvan a heti 3x egy óra amit javasolnak.
Mennyit sikerült ez alatt az idő alatt fogynod? És mekkora súlyból? További sok sikert hozzá! :)
Sziasztok!Én szeptember 20-án kezdtem el,de néha szoktam szédülni,normális ez?Mitől lehet? 25 perc futás naponta elég?A diéta befejezése után miért kell 90 napig még gyümölcsöt enni reggelire?Köszönöm ha vki válaszol!
Egyéb tudnivalók:
- A diéta befejezése után normálisan ehetünk, azzal a feltétellel, hogy a reggeli csak gyümölcs lehet még 90 napig, vagyis délig nem eszük mást.
- Kicsit komplikáltnak hathat a diéta, de nem az!
- Az étrendben semmit sem szabad átugorni, mert minden élelmiszernek megvan a maga feladata, és a szervezet nem lehet meg nélkülük.
- Nem szokás, hogy reggelire gyümölcsöt együnk, de ebből a szervezet először az integrált cukrot használja fel, amely az idegrendszert táplálja.
- Azok, akik magas vérnyomástól szenvednek, pár hét diéta után akár el is hagyhatják a gyógyszerüket, természetesen orvosi ellenőrzés mellett!
- A diéta alatt igyunk sok folyadékot (elsősorban vizet és gyógyteát). A sok folyadék segít kimosni a szervezetből a lebomló felesleget.
- A fogyás mértéke függ a súlyfeleslegtől. Ez azt jelenti, hogy akinek nagyon sok a súlyfeleslege, gyorsabban és többet fogy, mint akinek kevés.
Kár, hogy Ti még nem csináljátok, kiváncsi lennék másnak hogy megy. Ma keményítő napom van és már a sütőben sül a finom rakott padlizsán:D legalábbis remélem h finom lesz, mert nem csináltam még eddig ilyet:D
Én is csináltam már, de sajnos mindkétszer visszajött utána. Nem igaz, hogy ehetsz bármit és bármennyit...!
Kezdtem naplót Réka Nagy Fogyása :) címmel, de azért itt is beszéljük meg, ki hol áll :) Kíváncsi vagyok majd nektek mennyire lesz sikeres. Én elvagyok ájulva, ma reggel már csak 100,3 kiló voltam :))
Nagyon sokat lehet olvasni erről a diétáról, keressetek rá a googleba. Leépíti az izomzatot. A szervezetnek minden nap szüksége van fehérjére és szénhidrátra is egyébként. Elsavasodik a szervezet. A májnak sem tesz jót, ajánlják is a máriatövismag olajat utána/közben, hogy kipucolja a májat a méreganyagoktól. Tudományosan egyáltalán nincs megalapozva a diéta. Van pl. a Hay-féle szétválasztó, az egézségesebb és csak egy napon belül választja el a fehérjét és a szénhidrátot. De nem akarok okoskodni, én is megcsináltam, csak vigyázzatok magatokra és szedjetek vitamint is.
Te még a szerencsésebb vagy... Én újra elkezdtem szedni a gyógyszert és 2 hónap alatt majdnem 20 kg jött fel... Úgyhogy gyógyszerváltás és belekezdeni a diétába :)
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Én most vagyok 73,4kiló és 164cm. Sajnos én 1 éve híztam meg fél év alatt 16kiló!!! És egyszerűen nem tudom leadni lemegy 71-72ig de onnan nem akar tovább menni. Na majd most meglátjuk. :)
én sajnos alacsony is vagyok a testsúlyomhoz, így még többnek nézek ki :S
Egyébként mi szerencsések vagyunk ebből a szempontból, én is ilyen magas és ilyen testalkat vagyok, mindenki kevesebb kilónak hisz, én meg nem merem bevallani..:) De sajnos még ígyis van miből fogynunk :(
Ezt más is mondta már nekem, hogy egészségtelen, de el tudod mondani, hogy miért? Akárhogy gondolkodom, nem értem, hiszen tulajdonképpen mindent ehetsz, nincs olyan étel amit meg kell vonnod magadtól, mint sok más diétánál. Nem beszélve arról, hogy mindennap eszel gyümölcsöt, ami szintén egészséges!
Nem még nem, de gondolkodom rajta :)) Majd talán a hétvégén belekezdek, ha több időm lesz :)
Miért? gondolod a vékony, csinos lányok egész nap kétpofára tömik magukat?:D Természetesen egy kis önmérséklés nekik is kell. Csak ők könnyebb helyzetben vannak, mert többet ehetnek, hiszen nem kell fogyniuk.
Az igen, szép!
Naplót is írsz?
Szia, én csatlakoznék, ha lehet :) Igaz én már vasárnap elkezdtem, ma van az ötödik napom, de eddig nem volt gond, egyedül a tegnapi gyümölcsnap estéjén voltam éhes, amúgy nem, és tökjó, hogy nem éhezek ki semmi ízre, vagy ha igen akkor kigondolom, hogy holnap vagy holnapután ehetek majd olyat :)
És ami nagyon de nagyon pozitív, hogy vasárnap reggel 105 kilóról indultam és ma reggel már csak 100,9 voltam :)) Gondolom ez csak az elején lesz ilyen gyors, és az is igaz, hogy bőven van miből fogynom, de azért nagyon örülök neki :))
Miért egészségtelen? Egyébként szerintem is majndem mindegyik az valahol, de ez konkrétan és szerinted miért?
Na, igazából valami ilyesmire gondoltam, hogy 1-2 kg-okat ingadozik utána... De nem 10-et... :O
Sziasztok, én is megcsináltam a diétát, az első két hónapban szigorúbban, az utolsóban lightosabban. 97,4 kg-val kezdtem a diétát, összesen 13 kg ment le, azóta ingadozik +1,5 kg kb. A diéta amúgy jó sz§r, és nagyon egézségtelen is, viszont le lehet adni vele sokat és utána áttérni az egészséges életmódra. Én jártam masszázsra is mellette és heti kétszer mozogtam, szaunáztam. Hozzáteszem 178 cm és arányos testalkatú vagyok, 10kilót simán letagathatok, 97 kilósan is max 85-nek néztek, most kb hetvennek. :)
Igen, de épp ezt mondom, hogy azt olvastam, hogy 90 napos után már ehetünk bármit és nem jön vissza... Ezek szerint bármennyit nem? Akkor viszont véget sem ér ilyen formán a diéta, hiszen valamit megvonsz magadtól... Azt gondoltam, hogy "beáll" a szervezet, vagyis nem kíván már annyi kaját, összeszűkül a gyomor vagy ilyesmi... Szóval értitek, a lényeg, hogy diéta után már nem is tudok meghízni, hiszen a szervezetem átállt a sovány-üzemmódra... vagy álmodozzak...? :)
na én megyek most mert Kisasszonykám felébredt. majd még leszek.
Azért mert utána ugyanúgy zabáltam, elkezdetm szedni egy fogamzásgátlót, ami teljesen felborította a hormonháztatáromat...l
én is szeretném utána is folytatni :) hogy ne jöjjön vissza, ami lement.
én is csináltam már és bejött de sajnos vissza is jött :( de 27én én is újrakezdem! és nem rontom el újra utána. tehát felőlem kezdhetjük:)
H lefogytál, és állítólag a 90 napos után "beáll a szervezet" és nincs jojó, akkor miért és hogyan híztál meg ismét? Nekem ez a nagy dilemmám a diétával...
nem próbáltam még, de remélem kibírom és sikerül leadni legalább 15 kg-ot... de az sem baj ha többet...
Szia!
Én veled tartok. Próbáltad már?
Én ezzel adtam le egyszer 6 hét alatt 11 kg-t
Most 88 kg vagyok :(
90 napos diétába kezdek, ki tart velem? 94 kg-al kezdem :S meglátjuk mi lesz belőle. szeptember 27-től.
További ajánlott fórumok: