90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Nekem ő a természetgyógyászom.:-)
Mindig talál magán vmit, ami miatt azt hiszi, hogy itt a vég és beteg, de majdnem totál egészséges.
A cukra magas kicsit és a koleszterine. A csontok, az erek, a keringés, stb mind tökéletes.
A párom szokott egy napost, majd meginterjúvolom. :-)
Azt tudom, hogy szaunázik, meg gyógyteákat iszik.
Köszi, átadom!
Milyen méregtelenítést csinálsz? 1 nap alatt lehet?
Szegény! Jobbulást neki!
A méregtelenítés mindig jól jön. :-)
Én húsvét után fogok 1 nap méregtelenítéssel kezdeni, aztán diéta.
A paradicsomlé nekem létszükséglet. Mindig ittam gyüminapon, és úgy is gyorsan fogytam. Már amikor gyorsan fogytam. Most hallottam, hogy ha ugyanaz a diéta nem olyan eredményes, mint korábban, akkor érdemes előtte valami pár napos méregtelenítést csinálni. Most már ennek mindegy, de legközelebb lehet, hogy kipróbálom.
Sütöttem almát meg banánt, abból bírtam enni. De nem esett jól. Mit tegyek, nem szeretem az édeset, ez van. A férjemnek meg 39 fokos láza. Főztem neki fokhagyma levest, csorgott a nyálam. Na majd holnap ehetek belőle. :-))
Na majd egyszer én is csak kitolom. ;-)
Még nem adtam fel a reményt! :-D
Na ez szép...én is töpörödök. Fiatalabb koromban még 170-171 voltam, most meg 169. Akkor ezért tornyosul fölém a fiam. :-D
Akkor kövérebb vagyok, mint gondoltam. A BMI- m rosszabb. :-(
akkor majd nem ugyan úgy fogyunk :)ügyes vagy nagyon én is megnéztem az enyémet 6,1 fogytam :) :)
na de te ügyesebb vagy gratulálok csak így tovább :)
Igazán nincs mit! :-)
Örülök, hogy segíthettem! :-)
Sziasztok!
Fogytam 1 kilót múlthét óta! :) Most már - 7 kilónál tartok. Boldogság van ma! :)
Köszönöm a biztatást! Igen, bármennyi is megy le, arra mindenki büszke lehet!
Egyébként 161-2 cm vagyok, tehát elég alacsony, szóval nem vagyok nagyon vékony ezzel az 58-cal. Meg az alkatom is olyan, hogy elég széles a csípőm, ezért pár kiló plusszal már hülyén nézek ki.
Csajok, gyümi napon szabad enni egy kis savanyú káposztát? Annyira utálom már ezeket az édes ízeket!
Ha nem lakótelep az emeleten laknék én is lelkesebb lennék a bringázásban, de még a liftbe is nagyon macerás betenni. :-(
Tavaly eelőtt egy ideig azzal jártam a munkahelyemre dolgozni, de mióta máshol lakom már nem vagyok túl lelkes.
Nekem ez azért jó, mert több féle mozgást ötvöz és igy a " denevér karom" is kezd jobb lenni.:-)
áá valamiért én nem szeretem azt a gépet nem tudom miért a gyerkőc játszott csak rajta meg na porfogó volt inkább :)
na mondjuk az is igaz na de egyszer fogyjak vissza :)már gondolkoztam rajta hogy szobabiciklit veszek de minek itt lesz a jó idő és lehet menni :)
Ahogy én felszedtem egy nap alatt hármat...:-(
Csodákra vagyunk képesek! :-D
köszi szépen mondjuk én sem bánnám ha még a két 2 hónap alatt le menne 12 kg akkor tökéletesen meg lennék elégedve :)
ohh nekem is itt van az eliptikus trénerem de ki vitettem a garázsba :D
biciklizés az nagyon jó és kellemes sport :)már alig várom a jó időt a gyerkőccel elindulok szédelegni :D
most értem el azt a súlyt amivel kezdtem a terhességem :D 18 hónap alatt :)
na de még az terhesség előtt 3 hónap alatt felszedtem 17 kg :D így még próbálom azt is ledolgozni
Ez tök jó!!! 1 hónap alatt 6kg - ügyi vagy! :-)
Tudom ne legyek telhetetlen ( de sajna az vagyok), de jó lenne, ha most én is ilyen ütemben fogynék...azt hiszem többet kell mozognom, sportolnom. Nem elég az ellipszis trénerből heti 4x a 20-25 perc ( bár a végén még így is megrogyik időnként a lábam), kell találnom vmilyen más mozgást is. :-/
Hello! Igy valóban irigylésre méltó bármelyik 5tel kezdődő szám, de az ember mindig saját magához viszonyít. :-)
Ha Neked az a pár kg a sok, akkor azzal kell megküzdened.
Egyébként ezeket sokszor nehezebb leadni mint a nsgy súlyokat, már én is tapasztaltam.
Anno nekem az jött be, hogy nem vacsoráztam. Igy mindig könnyen lement az a 2-3 kg.
Kitartás, még simán összejöhet!
köszönöm :) ohh de jó lenne 58 kg lenni :)
de kisebb súlyból nehezebb fogyni de az a pár kg biztosan le fog menni hidd el :)hány cm vagy?