90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
ügyes :)
én is zumbáztam este
Én meg azt hittem, hogy a napi 2-2,5 literemmel jó vagyok. :-D
Most arra is figyelnem kell majd, hogy a 4 közeli meglegyen. :-(
Ezeken lehet, hogy az ivás segítene.
Nekem az extra száraz bőröm javult és már csak a tojástól puffadok. A túró gondolta, hogy a viz ennyit számít.
Na, most legyek erős...
Apukám nemrég hozott friss, meleg töpörtyűt... már nem vagyok éhes, de, de, de... jáááááááájjjj, mégse lehet töpörtyűvel fogyózni!:O még húsnapon se...:(
El kell terelni a figyelmem valahogy...
És persze puffadok és száraz a bőröm stb... de nagyon nehéz emelni a litert.
Az ijesztő, hogy rengeteg embert ismerek, akik egyetlen litert sem isznak meg naponta!:O aztán csodálkoznak ha fiatalon szervi betegségeik lesznek/vannak...
Én min.8-at, de inkább 10-et. aztán ha netán több megy le, írhatjátok kinek milyen madarat fogjak:)
Páromnál nem is tudom pontosan, 25-öt szerintem le kéne adnia legalább. Nem tudom hány kiló és mi a cél, nem faggatom, elég hiú, nem akarom piszkálni, örülök, hogy velem tart. Magas, vállas, és most már pocakos, ő futni is akar pár hét múlva, én azt gyűlölöm sajnos.
Én is örültem neki, hogy ennyivel megúsztam:)
pont ez döbbentett le, hogy most baba nélkül vagyok majdnem ennyi és megyegetett felfelé...
"... Ideális esetben 20 testsúlykilónként - fogyókúra vagy méregtelenítő kúra alatt, illetve testmozgás végzésekor 15 testsúlykilónként - 1 liter folyadék fogyasztása lenne megfelelő. Vagyis, egy 70 kilós személynek optimális esetben 3,5-4,5 liter folyadékot kellene naponta meginnia.
Lehet, hogy ez elsőre teljesíthetetlenül soknak tűnik. De ha valaki elkezd fokozatosan egyre többet inni, szervezete visszanyeri víztartalmát, és már igényelni fogja a több víz fogyasztását!
Érdekes amiket a fogyasinfon irnak a folyadék fogyasztásról. Az alapján egy 70 kgs embernek ideális esetben naponta 3,5-4,5 liter vizet kellene fogyasztania.
Bemásolom:
Ha valaki nem iszik eleget, előbb utóbb bizony fel fog szedni némi felesleget! Ennek egyik oka, hogy már egy enyhe vízhiány is 3%-kal csökkentheti az anyagcserét. A másik pedig, hogy a szomjúságot -gyakran tévesen - éhségnek érzékeljük. Vagyis ha nem iszunk eleget, akkor többet fogunk enni a kelleténél.
Amikor a szervezet úgy érzi, nem jut elegendő folyadékhoz, elkezdi a vizet visszatartani, ami puffadáshoz vezet, s így teltebbnek fogjuk magunkat érezni.
Alapvetően fontos az ivás, de azért iszom, mert szomjas vagyok. Csak arra nem tudok rájönni, hogy miért iszom szombat óra ilyen sokat.
Vagy az is lehet, hogy ez a normális mennyiség a súlyomhoz?? Utána fogok olvasni.
Ez kegyetlen.Ki van száradva a szám (hogy úgy mondjam taplót köpök), pedig megint ittam 0,5 liter vizet.
Szóval 4liter (eddig) és nem evés helyett.... :-(
Köszi! :-)
Jól csinálod, hogy igyekszel nem stresszelni magad. Hihetetlen, de úgy sokkal könnyebb leadni a kilókat.
Egyébként kezdek átmenni kacsába. Ma kb 4 liter lesz amit megiszom. Már túl vagyok 3,5en és most megyek inni a tornám után kell a folyadék.
Én -32-re állítottam be magam, de a 2x90 végére. :-)
Az más kérdés, hogy ált. mindig teljesítmény orientált vagyok.
Igen, igy van. Akiket ismerek és ezzel fogytak, ők a 90 utáni hónapokban leadtak még 2-3 kgt. Állítólag azért kell még 90 napig a reggeli gyümi, mert csak úgy indul be, hogy ne menjenek vissza jojo effektus szerűen a leadott kilók.
ügyes vagy
én elsőnek reménykedtem, hogy sikerül -25 kg
de a mostani állás szerint már 20 nak is örülnék
de nem kesergek majd lemegy ha sikerülne a 20 akkor már az a 3-5 kg szerintem már nem nagy dolog
azt olvastam sokaknál a 3 hónap reggeli gyümölcs ami a fogyi után van még fogyaszt
most találtam :)
még nem is gondolkodtam rajta, mivel most kilőve minden sütike
Publikus a mérlegelöm, 18,5 ha jól számoltam.
:-)
azt hiszem én is hasonló cipőben jártam
mondjuk nekem nagy szerencsém volt mert nem kellett sok idő és találkoztam a férjemmel és ez mind lelkileg mind anyagilag segített
a nagylányom akkor volt 4 éves
Ezek nagyon finomak, csak túl magas a cukor tartalmuk.:-(
Nem próbáltad cukorpótlósan? Úgy vajon milyen lehet...??
a tojással én is így járok mindig
ha azt eszem rosszul vagyok
azta :) nem semmi
és hány kg minusznál jársz?
nekem 15. én lesz 2 hónap és -10,3 kg ment le
Drága vagy, köszi szépen! :-)
Nagyon jól megszoktam ezt a szétválasztást, úgy hogy később majd csak módjával fogok visszatérni a hagyományos étkezéshez. Inkább csak ha vendégségbe megyek. :-)
Persze addig még le akarok menni 63ig.
Azt lehet, hogy majd én is csinálok, majd meglátom.L:-)egutóbb megülte a gyomrom a tojás.:-(
lányok ezt érdemes lenne megkóstolni feltettem a képeim közé a róla készült képet
Kandírozott narancshéj
A narancs héját jól meg kell mosni, majd vágd körbe. Érdemes inkább egy hasábot meghagyni a végén a narancsból! 2-3 napig kell hideg vízben áztatni és naponta többször is cserélni a vizet.
Vízben és cukorban párolod puhára...ha csempészel bele még egy kis vaníliás-cukrot is még finomabb. Csöpögtesd le, forgasd meg cukorban és végül mártsd olvasztott csokiba!
Sziaaa!
Az nem semmi! Nagyon jó eredmény, és a fogyásod is idáig! Hamar elmegy ez a pár hét! :)
Én most ham end eggs-et sütök :)