Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta 01.07-től fórum

90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)

895. copfos002 (válaszként erre: 883. - Shephard)
2013. febr. 1. 20:45
Jaj én is sokszor eszem chilis babot ilyenkor,mert imádom :D és ezen gondolkoztam én is ma,hogy megint az legyen-e vagy paradicsomos aprókáposzta. :D
894. dexiii
2013. febr. 1. 20:44

lányok, nincs valami jó sós-süti receptetek holnapi szénhidrát napomra? szerintem a gyümik miatt kezdem unni az édes ízeket...:P persze azért csinálok teljeskiörlésű, cukormentes csokis muffint is...:D

amúgy a mai keményítőnapon és borsófőzit csináltam. Életemben először használtam étkezési keményítőt, és meglepően jó lett. (bár egy icipici rántást azért tettem bele a végén, hogy ne legyen "átlátszó") ízre persze jó volt enélkül is, de lehet a párom nézett volna, hogy nah ez már megint mi???:D

893. dd90e0ccea (válaszként erre: 892. - Patapucs)
2013. febr. 1. 20:39
Nagyon ügyes volt,tegnap este volt :) Hétvégenként szokták ismételni,ha szerencséd van,elkaphatod :) Mindkét nap este 6-kor lesz az ismétlés :)
2013. febr. 1. 20:35

Ezt mindenképp el kell hogy mondjam, olyan boldog vsgyok! :-))

A melóhelyem közelében van/volt egy hajléktalan férfi, akinek szoktam pénzt adni. Most látram a tv-ben, hogy egy kvízműsorban s tudásával nyert 3 milló forintot!! :-):-)

891. dd90e0ccea (válaszként erre: 888. - Shephard)
2013. febr. 1. 20:33
Ez tetszik nekem :) Holnap meg is csinálom :) Köszönöm Neked :) Ez elég 2 személyre?
890. dd90e0ccea (válaszként erre: 889. - Shephard)
2013. febr. 1. 20:30
:)))
889. Shephard (válaszként erre: 887. - Dd90e0ccea)
2013. febr. 1. 20:30
Jaj de Drága vagy, igazán köszönöm :) Kedves tőled, igyekszik az ember lánya a nagy napon :)
888. Shephard (válaszként erre: 886. - Dd90e0ccea)
2013. febr. 1. 20:29
Na jó, egye fene, ez így érthető :) De ne ved komolyan, csak hülyéskedek, én is csak kb 6 éve csinálom, mikor először 90 naposoztam, akkor leltem rá, azóta nagy kincs nálam :) Gyorsan megvan, nem kell hozzá sok minden és imádom a chilit :)
2013. febr. 1. 20:29
Milyen szép menyasszony voltál,most néztelek meg :) Gratulálok :)
886. dd90e0ccea (válaszként erre: 885. - Shephard)
2013. febr. 1. 20:26
Még nem :) De itt az idő :) Nem régóta élek külön,így anyuéktól,így még mindent nem csináltam :) Ő szokott,öcsém szereti nagyon :)
885. Shephard (válaszként erre: 884. - Dd90e0ccea)
2013. febr. 1. 20:24

Még nem csináltál chilis babot???? Waúúúúú, nahát :) Jól van na, nem nagy ügy, sokan vannak ezzel így :)

[link]

Ez az én receptem, én így csinálom, ez kifejezetten jó a keményítőnapra :) Kukkold meg hátha elnyeri a teszésed :)

884. dd90e0ccea (válaszként erre: 883. - Shephard)
2013. febr. 1. 20:19
Chilis babot még soha nem csináltam,de nem rossz ötlet :) Keresek hozzá receptet :)
883. Shephard (válaszként erre: 882. - Dd90e0ccea)
2013. febr. 1. 20:16
Chilis bab rizzsel :) Bocsi, én állandóan ezt eszek :) De csinálhatsz valami jó kis gombás rizottót is, vagy gombapörkölt krumplival vagy rizzsel, vagy épp sültkrumpli light ketchuppal :)
2013. febr. 1. 20:03
Én úgy belaktam ebédre,hogy kimarad a vacsi :) Épp a holnapi keményítős napom ebédjén töröm a fejem :) Nincs ötletem :/
2013. febr. 1. 19:59
Én ma gyümölcsözök még mindig, vacsira barack lesz eperrel, nyamiiiiii :) Holnap meg mérlegre állás, jupíííííííííí :) :) :) Csak nehogy csalódás legyen :( De nem, nem és azért sem :) Csak jó dolog lesz reggel!!!
880. Shephard (válaszként erre: 876. - Copfos002)
2013. febr. 1. 19:58
Lehet fasírozattat csinálni zsemle nélkül is, csak akkor húsosabb lesz, és több tojás kell bele, de ha ragaszkodsz a hagyományoshoz az sem nagy baj, végül is nem te fogod megenni az egészet egyedül :) Csináld ahogy szereted, és 1 szelet kenyér tényleg belefér :)
879. copfos002 (válaszként erre: 878. - Dd90e0ccea)
2013. febr. 1. 19:58
Biztos nagyon finom lett,köszönöm a receptet. :)
878. dd90e0ccea (válaszként erre: 876. - Copfos002)
2013. febr. 1. 19:12

Én ma zöldséges fasírtot csináltam,esetleg leírom neked,én hogyan csinálom,és meglátod :)

Nekem 1 kg húsom volt,mert többen ettük. Ehhez egy fej vöröshagymát megpároltam,hagytam kihűlni. A husihoz hozzáöntöttem,ha kihűlt,ment hozzá 2 tojás sárgája,só,bors,és egy konzerv vegyes borsó-kukorica :) ezt jól összedolgozni,és a végén csípős pirosarany :) Zsemlemorzsába forgatni,aztán a sütés,lehet olajban is,úgy pár darab kukorica le fog esni,vagy lehet sütőben :)

most csináltam először,de mindenkinek bejött :D úgyhogy sokszor lesz :) mellé pedig görög salit csináltam :D isteni volt :)

877. patapucs (válaszként erre: 876. - Copfos002)
2013. febr. 1. 18:57

Én azt olvastam, hogy 1 szelet kenyeret lehet enni. Szóval 1-2 fasírt szerintem belefér. Abban gondolom nincs benne több 1 zsemlénél.

Bocsi, hogy igy "gondolom"-mal irtam, de én még sosem csináltam, a fiam nem eszi.

2013. febr. 1. 17:59
Szerintetek a holnapi fehérje napra rossz választás a fasírt? csak mert ugye zsemle..stb..de már olyan rég óta kívánom és ma egész nap ez járt a fejemben h holnap ehetek belőle jó kis tejfölös uborkasalátával.
875. mymi (válaszként erre: 873. - Patapucs)
2013. febr. 1. 17:44
1-2 fej hagymát megdinsztelek ráöntök 1 üveg lecsót, só, bors, delikát, összefőzöm, majd én összeszoktam botmixerrel pürésíteni ezt kenem majd rá a tésztára, feltekerem, felvágom majd a csigáknak a tetejére szoktam rakni: 1 tojást, 2 evk. tejfölel,delikát összekeverem és ezt szépen ráhalmozom.A tészta: kb. 35 dkg liszt, só, 1 tojás, 1-2 evk. olaj,fél élesztőt langyos cukros vízben megfuttatom, összedagasztom, kb 40 percet kelesztem.Remélem ki lehet silabizálni,nagyon finom, nagyon szeretik nálunk. Bocs ha kicsit összefüggéstelenül írtam, de a kicsi lányom is segít receptet írni a fiam meg közben folyamatosan beszél a fülembe/ anya mit írsz, kinek írsz, te már tudsz írni?/ imádnivalók.
874. patapucs (válaszként erre: 872. - Taurus82)
2013. febr. 1. 15:35

Megértem. Én is most a karácsonyi képeknél szembesültem azzal, hogy olyan a formám mint amikor a fiam 1 éves volt és akkor aztán "volt mit fogni rajtam"....

Nem egy szívderítő dolog szembesülni önmagunkkal, de legalább van ami motiváljon :-)

Az én fiam május 31-én lesz 14 éves és én akkorra szeretnék olyan formát ölteni, hogy nyugodtan büszkélkedhessek - nem csak vele. :-))

873. patapucs (válaszként erre: 871. - Mymi)
2013. febr. 1. 15:31

mymi,

Ezt a lecsós csigát hogyan csináltad?? Még sosem hallottam ilyenről.

872. taurus82 (válaszként erre: 871. - Mymi)
2013. febr. 1. 14:56

Nekem 3 lesz a fiam áprilisban,a lányom 1 volt novemberben.

Csak eszembe jutott a fényképről,h anyum képei között találtam egyet,ami nem emlékeztem,mikor készült,de mivel elég nagy volt rajta a hasam,gondoltam biztos régebbi,olyan 4-5 hónapos terhes lehetek rajta.

A hidegzuhany akkor ért,mikor leesett,h a lányom 1éves szülinapján készült:-(

Akkor határoztam el,h januártól változtatok!

Ennyit a fotók erejéről:-)

871. mymi
2013. febr. 1. 14:43
Sziasztok!Végre megebédeltem már azt hittem kiesik a szemem az éhségtől, kellet nekem kihagyni a vacsit :)Tegnap sütöttem a családnak kakaós csigát magamnak meg a mainapra lecsós csigát, tetem a tésztájába őrölt lenmagot hátha így nem árt annyira :), és képzeljétek el a kedves családom majdnem mindett megette olyan jól sikerült/kis aranyosak/ Én mérlegelni majd február 23.-án fogok, gyümi nap után, akkor lesz meg az első hónap, remélem 80 körül leszek.Szertnék csinos lenni a kislányom 2 éves szülinapjára ami júliusban lesz, jó lenne most már normálisan kinézni a fényképeken. Kitartást mindenkinek, nyáron már biztos jól fogunk kinézni!!!
2013. febr. 1. 14:33

Köszi Taurus :)

Csajok ma zöldséges fasírtot ettem görög salival :) Hát ez egyszerűen mennyei :) Próóbáljátok ki :)

2013. febr. 1. 14:30

Juli-anya,

ne keseredj el!

Reggel olvastam, mi történt, tulajdonképpen így is 3 hét, 3 kiló!

Ez is szép eredmény! én úgy saccolom, az én fogyásom is kb ilyen ütemben zajlik. Nem mondom, összeszorul nekem is a szívem, mikor olvasom, ki mennyit fogyott, én meg itt szüttyögök a heti egy kilómmal,de ez van, ezek szerint mi ilyen lassan fogyók vagyunk:)

De a lényeg szerintem, hogy fogysz! JA és hogy van új mérleged!:)

Adri, neked is gratulálok, mindenki nagyon ügyes:)

Hajrá a fogyásért!

868. dexiii (válaszként erre: 846. - Juli-anya)
2013. febr. 1. 14:04
Ne legyél csalódott, ez csak a kezdet:D azt mondják, ha lassan megy le, akkor lesz tartós:D
867. copfos002 (válaszként erre: 866. - Shephard)
2013. febr. 1. 13:04
Köszi :)
866. Shephard (válaszként erre: 865. - Copfos002)
2013. febr. 1. 12:33
Igen :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook