90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
nekem holnap fehérje napom lesz és ilyen csajtos csirkemellet akaok csinálni.
mennyivel jobb egy olyan társ aki támogat nem?persze nálunk is van egy két megjegyzés de nem is kell olyan véresen komolyan venni :)
sok sikert és kitartást
Sziasztok!
Csatlakoznék... Tegnap kezdtem, de már most éhen akarok halni. :-)
Csináltam már korábban is, tényleg hatásos, csak nem szabad feladni!
Ja, és az én férjem is nagyon megértő, de azért gúnyolódik tisztességgel. :-)
Kinek lesz még holnap szénhidrát napja, mit főztök?
Az én barátom is abszolút támogató típus. :-)
Szerencsésnek tartom magam, hogy egymásra találunk.
Mindkettőnknek vannak rossz tulajdonságaink, de elég jól toleráljuk egymás hülyeségeit és ez a lényeg.
Egyszer nagyon édes volt. :-)
Beszélgettünk a megcsaládokról ,stb. és ő rám nézett (abszolút komoly és ártatlan képpel) és megkérdezte: "Velünk minden rendben, vagy kezdjek aggódni?..." Hát mit lehet erre mondani... :-D
Ismerős a szituáció! :)
Nekem is van 5 éve párom, néha égnek áll a haja... :)
...hát igen, nem csak csíp éget mint a fene! :D
Épp mogyorót eszem. :)
Na, ennek "beugrottam". :-D
Egyébként jó dolog, ha nem meditálna már érg szétmentünk volna. :-)Így viszont van türelme a hülyeségeimhez. :-D
szerintem bele:)én is imádom max a bacon helyett csirke vagy pulyka mell sonkát rakj rá :)
én már csináltam úgy is és finom lett
az biztos hogy mozgás nélkül elég nehéz meg na hiába fogyok én ha a bőröm meg lötyög rajtam :(
így hát aztán mindjárt be is izzítom a cardiot :)
Örülök neki én is mint ha látnék valamit de nekem a férjemék mondják hát nem tudom hogy bíztatásnak szánják vagy tényleg:)
Ügyes vagy jól csinálod minek is az a mocsok mérleg:)így hogy nincs a közelembe de mondjuk már pár napja nem is izgat így annyira nem vagyok rá én sem kíváncsi. :)
én megint belaktam ismét ugyan az volt a menü almás rukkola:)
csináltatok már csirke tortát?
Ezentúl csak meditálni kell, ahogy én is! :D
Ez a 16. napom, de eszemben sincs mérlegre állni! Fene sem kíváncsi. :D
Majd valamikor márciusban ráállok, ha eszembe jut! :D
Addig is olvasd a zsírom. Már nem feszül a nadrágom, és a kabátomba is kényelmesen beleférek. Nekem ez már siker. : )
Igenis!!
- Mérleget eldugni! :-D
- Kevesebbet stresszelni!
- Nem izgulni a súlyom és a diéta miatt!
Első két heti feladatnak elég is lesz. :-))
Ez az almacsutka dolog nagyon jó! :-D
Mintha magamat látnám....én meg anno 1kocka csokit osztottam be három napra... :-)))
Akkor Te már végig vittél 2x90 napot??
Jól értem? Nálam most a csiga periódus van, a kg-k nem lefele hanem össze-vissza "másznak".
Egy egy kicsi, vissza egy kicsit, stb.
Akkor nem vagyok reménytelen eset, még be fog nálam is indulni megint!!! Húúúrrrááááá! :-))))