90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Sziasztok!Jelentem mai mérlegelésem 1 hónap után 95,6 kg ról 90 kg ra.
Egy picit elszomorodtam hogy 1 hét alatt semmi nem ment le most.Bár ha tényleg bezavar a mensi akkor lehet amiatt.
Ki hogy van mi lesz az ebéd?
Nálam alaszkai tőkehal tzatzikivel :)
sziasztok!
tegnap gyüminap volt nekem is ettem 4 narancsot 2 banánt meg ittam és ugyan annyi vagyok mint előtte egy deka sem ment le
nem keseredek el nekem most állt meg a fogyi kicsit, de majd beindul...
Sziasztok!
Nekem ma gyümi nap lesz, holnap pedig löttynap.
Remélem, hogy mindenki jól van, én ritkábban leszek, de igyekszem majdmindent visszaolvasni.
Tegnap az olvastuk a neten, higy a jövő héten ismét lehülés jön...már nagyon unom, de így legalább van esélyem belefogyni a dzsekimbe. Nem akarok újat venni, mert utána nem lesz aki hordani tudná. Én vagyok a családban a legnagyobbb darab.
Szép napot Mindenkinek!
Szép jó estét!
Bizony nagy csend volt ma is, nem voltunk valami szószátyárok :) De lehet csak a hétfő tette :)
Még 2 nap és a felénél vagyunk a diétának, hú de gyorsan elrepült :)
Vacsorára palacsintát csináltam, Anyum nagyon örült neki, volt egy kis kakaós, meg nutellás, meg lekváros is, amit most vettünk ki a dunsztból, valahogy ott maradt nyár óta :) De nagyon jó lett :)
Holnap gyüminap, aztán mérés, szerintem én nem fogytam, mert az elmúlt pár napban tényleg többet ettem, mint szoktam, de ez van, majd kiderül, mert látszatra meg úgy tűnik hogy ment le, de ez biztos a torna miatt is van :)
Mindenkinek szép álmokat :)
Sziasztok!
Tényleg elég nagy a csend... Én elrágcsáltam ma a ropira sikerült pogácsámat, és mindjárt megyek bevásárolni a gyümi napra. A mérlegemben még mindig nincs elem, szerintem majd pénteken veszek, és a szombati gyüminap után vasárnap megmérem magam. Remélem, legalább 2,5 kg minusz lesz a kezdéshez képest.
Sziasztok!
Elég nagy a csend ma is! :)
Most értem haza, elvoltam ma, egésznap egy almát ettem, most ebédvacsoráztam az előbb.
Kipurcantam. :)
Holnap lesz a 30. napom! :P
Nálunk annyira szép idő van,h szivem szerint elmennék sétálni,de itthon is van dolgom. Ruhahajtogatás:-( de utálom!régen szerettem,de így két picivel állítom 6szor annyit megy a gép,nem győzök teregetni.
A súlyom 74.8 remélem tartósan indul lefele. Bár inkább annak örülök,h centiben a csípőm /és az ebben a vonalban legkiállóbb hasam/ egy teljes centivel kisebb!
Ez nekem igen nagy öröm,mert eddig kereken 100 (!) centi volt. Én ilyen sörhasnövesztő tipus vagyok:-)
Nálunk sok a munka, van egy kollégám aki 6 hétig nem lesz és az anyagát szétosztottuk.
Én most már várom a vacsorát. A mai ebédemet a barátom tegnap este megdézsmálta, úgy hogy light-os adag lett belőle. :-D
Tegnap sütöttem csirke combot (krumplira tettem rá, tepsishús szerűen kakukkfűvel) és komolyan mondom totál ledöbbentem a barátomon. Mint kiderült nagyon jól esett és ízlett neki a hús, de szinte kézzel-lábbal evett és úgy tömte magába, mint akit egy hetet éheztettek. :-D
Kézzel fogta és tépte a csontról a húst, tisztára mint egy gyerek....már én voltam zavarban tőle. :-D
sziasztok csajok
ma nekem is gyümölcsnapom van :)
megpróbálok visszaolvasni
Jó reggelt :)
Szénhidrát nap van, gombás-paradicsomos tészta lesz, meg a szombati vendégségből hozott sütike :) Jó lesz most egy kis ch, mert valamiért érzem a szervezetemen, hogy kell neki, tegnap is végül megettem 2 zacskó popcornt, mert nagyon rám jött az ehetnék, pedig nem voltam éhes, csak rágcsálhatnékom volt, mellette meg ittam 4 l vizet :) Majd kiderül ma milyen nap lesz :)
Itt szépen süt a nap :)
Mindenkinek szép napot :)
Jó reggelt mindenkinek!
Ma jó kis gyümi nap :)
Jó reggelt!
Gratulálok mindenkinek a fogyáshoz!
Nekem ma ch nap, sütöttem pogit, elég nagy kihívás volt, mert egyébként túrós pogácsát szoktam, az nagyon finom, de most újítanom kellett. Az íze jó, de kicsit kemény, inkább rágcsa lett. De legalább finom. Elleszek vele.
A héten nem leszek sokat gépnél, oktatáson leszek végig, majd reggel, meg este próbálok benézni ide. Lélekben veletek leszek, kitartás mindenkinek!
sziasztok :D
lenyomtam a tegnapi gyümölcsnapot... kín szenvedés volt, mert rokonokhoz mentünk ebédre :D de gondoltak rám is és csináltak egy nagy adag gyümölcssalátát... :D
meg is lett az eredmény -7,5 kg nál járok... (még van mit a tejbe aprítani :D)
ma HÚÚÚSSS :D sült tarja lesz uborkával :D
Jó reggelt! A hétvégén végül szombaton mérlegeltem, mert tegnap is elég tevékeny napom volt
Remélem most már megmarad a fogyás (most 79 vagyok), mert még nem ér össze rajtam a tavaszi bőrdzsekim...még kb 5kg kell, ha jól gondolom.
Szerdán tartok egy utolsó viznapot és aztán meglátjuk :-).
Ejha, rögtön előkerült 2 rejtett megfigyelő :)
Taurus: legalább elindult, és ez jóóóóóó :) Ez a lakberendezés sosem múlik el, mindig talál valmait az emebr amit épp át kell alakítani, mert úgy biztos jobb lesz :)
:-)
74.9 tehát nem sokkal ugyan,de elindultam lefele. 2 hétig stagnált:-(
Nálunk szuper idő volt,de lakberendeztünk,holnap már 'új' előszobából indulunk sétálni. Végre van hova tenni a cipőket,kabátokat,rend van:-)
Hihetetlen,mennyit számít,most sokkal komfortosabban érzem magam.
Igen elég erős az illatuk, estére ki is kell tegyem a szobából, mert bekábulok! :D
Hmm már én is ennék, egy finom firss édes főtt kukoricát! :) Én sem ettem ma még sokat, de elvagyok így is, remélem még jobban fog szűkülni a gyomrom. :)
Itt a jó idő ilyenkor már lehet meni sétálni ,kirándulni. :)
Nagyon szépen kinyíltak! Főleg a jobb oldali. Erős az illatuk?
Hát, eddig nem ettem halálra magam. Reggel egy picurka alma, most megy egy "fogyókúrás" vastagságú 10 cmes főtt kuorica. A fura, hogy igy hirtelen elég volt...hihetetlen, hogy mennyire összeszűkül az ember gyomra.
Milyen nagy a csend! Ez egy csendes hétvége.:-)
Patapucs tettem fel képet a jácinokról!
Akit érdekel kukkantsa meg! ;)
De jó neked, és is akarok pihit, de tanulnom kéne :( Persze még húzom az időt :)
Igazából ha rámjön az ehetnék, akkor iszok, ma már több mint 2 l megvolt, állandóan a mosdóba járok :) Az a baj a krumplival nálam, hogy attól nagyon gyorsan éhes leszek, ezért nagyon ritkán csinálok, mondjuk lehet délután bedobok a sütőbe egy keveset, ha nagyon nem megy már az ivászat :)
Enni lehet! :-) Csak nem mindegy hogy mit és mennyit. :-)
Nekem is keményítő van, főztem krumplit kis hasábokban, és most bedobtam a sütőbe, hogy átpiruljon. Van hozzá savanyúkáposzta, szerintem így finom lesz.
Már elég éhes vagyok, egész délelőtt takarítottam. De most nagyon jó lesz. Kettesben vagyok a macskával a szép tiszta lakásban, finom ebéd lesz, és utána azt nézek a tévében, amit csak akarok! Pihiiii! :-)
Itt olyan szép idő van, süt a nap ezerrel, kicist fúj a szél is, de sebaj :) Semmi kedvem tanulni, pedig kéne, inkább ablakot pucolok, függönyt mosok, teszek-veszek, imádok ilyen szép időben takarítani, pakolászni :)
Tettem már ki árvácskát is, jön a tavasz :D
De az én színem csak jövő hét végre fog kinyílni így majd akkor jön az igazi árvácska dömping :)
Mindenkinek csodaszép napot :)
Szia, na akkor majd legközelebb kérünk beszámolót :)
Nekem ma keményítőnapom van, chilis babot csinálok salátával :) De nehéz nap lesz, mert valamiért nagyon ehetnékem van, lehet mert épp hétvége van, és ráérek, bár ez eddig nem volt jellemző, úgyhogy majd kiderül, ha mindne kötél szakad akkor majd eszek popcornt :)
áá nem érkeztem megcsinálni jöttek barátnőmék a gyerkőccel :)
majd legközelebb kipróbálom :) :)
ma ch nap csinálok egy kis piskóta tekercset :D