9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
Ibikém! Nem is gyogyis a doboz, irgum-burgum! Szerintem csodaszép! :)
Mi újság lányok?
Hiába van rossz idő, nincs időm kreatívoskodni
:(.. lassan már csinálnom kellene valamit... :)
na, sehol senki.
unalomból pingáltam egy dobozt. nemsokára megosztom veletek :D
kicsit gyogyis lett, de festéket tartani épp megfelel :)
az meg mi???? :)
linket kérek, látni akaroooom! :)
hehe!!!
nem adom ám fel :)
amúgy épp ma érkezett egy csomagom. ápolgatom a kis lelkem és vásárolok :D
nézegetem a lapokat és a húsvétra készülve :DDD - vettem pár dolgot: tojásalapok, selyemszalagok, zsinórok, paszomány (így hívják?), hungarocell virágok, nyulak, csirkék - amiket később festeni lehet kiscsajnak, hurkapálcára tűzni, aztán néhány szalvéta, marabutoll (csirkéhez), mozgó szemek, barkácsfilc (akár mire is ...), sok falap, sikerült végre pácot is szerezni, no meg a leértékelt akrillokból párat.
új hobbim lesz, ha végre ráállok: Inchies készítés :)
ehhez vettem pici falapokat és pici ragasztó szivacsot.
majd meglátjuk :)
Sziasztok! :)
Nos, köszi a dícséreteket, amit a tortáért kaptam. :) Ez volt a legtöbb, amit ki tudtam hozni magamból... ha több időm lett volna, talán még jobban sikerül. :)
Homok: darált keksz
Pálmafák, koporsó, fotel, pergamentartó: kókuszgolyó alapanyag, azzal gyurmáztam - hála marrycának az ötletért, mert eszembe nem jutott volna...
Múmia, fáraó: na itt csaltam kicsit... sok gyenge próbálkozás után (az emberalakokhoz még gyurmából is béna vagyok, sajna) nekiestem a gyerekek kinderfigurás dobozának és turkáltam. Szóval egyedül ez a két figura nem volt ehető a tortán, mert műanyag... :P De a fiam így is el volt ájulva, mert a többszázas gyűjteményéből már nem is rémlett egyik sem... szóval örült és eltette "emlékbe" :D
Amúgy még ráadásul finom is lett, a belsejét alapvajkrémmel összekevert kókuszgolyó tésztával töltöttem, kis aromával tuningoltam - egész fincsi, nem túl édes kakaós krém lett belőle.
Kívül mindenképpen valami sárgás krémet akartam, ami kicsit hasonlít a piramisok színéhez (hát ez nem teljesen jött össze), így ún. "aranykrém" volt a bevonója, ami vaníliás krém... de együtt is fincsi volt a kettő, nem ütötték egymást.
Ami a képen nem látszik, azok a scarabeus bogarak, azoknak a teste apró fél húsvéti csokitojás, cukormázzal rajzoltam nekik fejet, lábat.
Osztatlan siker volt.
Szeptemberben vonat alakú tortát készítek, a kisebbik fiam szülinapjára. Már találtam klassz oldalt hozzá, ahol lépésről lépésre mutatnak mindent... remélem az is összejön (egyszerűbb lesz, mint ezt összehozni).
áááááááá csak szorgalmas vagyok :D
vannak félbehagyott dolgaim, de azokhoz tényleg idő kellene
Ak föl a fejjel....2hónap hosszú idő....én drukkolok h minden ok legyen!
A szemnél nagyobb kincs nincs....tudom....anyum vakká van nyilvánítva,minimális az amit lát......
Ééééés minden elismerésem h nem teljesen gyógyult szemmel is kreálkodsz,és nem is akármilyen végeredménnyel:)
hát még semmi nincs veszve, mert még van 2 hónap, hogy beálljon a szem :(
ha mégsem, akkor ismét műtét
köszi :)
sajna nincs jól a szemem, romlott :(
Jaaaj naon tuti az óra amit anyudnak csináltál:)
Szemed jobban van?
Szia Ibike! Már kezdtem aggódni :)
Köszi szépen naffiam nevében is :)
Tessék már alkotni valamit, léccci, lécccci!!!
Olyan szép dolgokat kreálsz, s hátha a szemed is hamarabb rendbejön! Pussz!
nana, beesek ám ide is :)
Mannuci, boldog szülinapot a nagy fiadnak :)
Már lenne kedvem valamit kreatívkodni, de a fránya idő .. na abból van kevés.
Ti viszont alkossatok! Jövök legeltetem a szemeim :)
ibikém,türelem a szemed gyógyulásához! csak nem tudom pihizteted -e eleget,vagy kell-e pihiztetni ?
a lánykád édes nagyon!és szépet alkottatok!
köszi caffi,megtaláltam közben én is
a képek alapján:-)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?