85-90 kilós fogyizók klubja! (beszélgetés)
Nekem is küldesz belőle??? :)
Én is előre ki találom a következő napi kajácskáimat.
holnapra meg kitalaltam hogy csinalok szekelykaposztat.a hus az csirkemell meg adok hozza gombat es megbolonditom egy izkockaval ami fustolt izu
remelem megertetted:)
Te tornázol is?
Azt mondják , hogy a hulla-hopp karika nagyon hatásos.
szerintem jo.
reggel.gombas,ici pici sajtos omlett 2 tojasbol,meg egy paradicsom
ebed.a tegnaprol meg maradt csirkemellbol porkolt meg zoldsalata
vacsora.joghurt activia-natur
Szerinted ez így jó?
És nálad mizu?
Halihó!
Reggelire 1 szelet teljeskiőrlésű kenyérből 2-szersült , fokhagymássan pici vajjal és 2 szelet füstölt párizsival.
Ebédre egy pici tasakos brokkoli krémlevest és 1 db kiwit.
Délután egy pici májkrém kenyérkével.
Hát esetleg 1 banán , de az már nem nagyon kellene,
szia zsanzi88
ma mit ettel?
en most a south beatch probalomeddig jol ment.
nalam is ez van delutan elkap az edesseg utani vagy de nagyon.ilyenkor most mar egy par napja kitalalok valamit.elkezdek takaritani.vagy elhuzzom a kanapet es kitakaritok.oroke talalsz valamit.en is haztartasbeli vagyok most.
Szia te mennyit szertnél fogyni?
Helló!Norbiról rengeteget olvastam.Nagyon hihetö,hogyha képes valaki tartósan betartani a szabályait,akkor szépen le is fogy.Nálam pont ezzel van gond,pont du. 3-tól kívánom legjobban a szénhidrátot.
Sziasztok! Látom vannak újak is de ez a jó többen erősebbek vagyunk a kilókkal szemben!
sziasztok!Én már annyiféle diétát kipróbáltam egyik sem jött be hosszútávon.) hónapja szültem meg a második gyermekem aki 4550 g volt.90 kg voltam decembertől szobabiciklizem és shakét iszom most 82 kg vagyok és még szoptatom a kisfiam.Nem éhezem nem vagyok ingerült és az édesség sem hiányzik.Ebédre mindig finomakat eszem de mértékkel.Május végéig szeretnék kb.67 kg lenni.Mindenkinek sok sikert és kitartást bármilyen módszerhez!!!
[link]
biztos sokan ismeritek, egyszerűen döbbenet, ha neki sikerült...
adrika 59 96
tomi72 89
zsanzi88 86, 7
angyal29
awela 86
yali
angica73 88
ducimami 85
andrus 76
Tipke 92
Megryan 84
egy evben legalabb ketszer megyunk pestre mert azert eleg tavol van tolunk ugy 700km es ilyenkor megveszek mindent amire szuksegen van de nem vehetek nagy mennyisegben.a penztarcam sem engedi meg nem csak azert megyunk hogy en zabkorpat vegyek:)meg turorudit
Sziasztok!
Csatlakozhatok a nagy csapathoz? :)
Augusztus óta 10 kilót fogytam Norbi módszerrel, így most 84 kiló vagyok, cél 65 kiló.
Arra gondoltam, hogy írhatnánk a napi étkezéseinket ide a fórumba. (bár én írom a naplómba is a mozgással együtt) Ez jó ötletet ad a másiknak, és talán kevesebbet bűnözünk, ha be kell róla "számolni" :)
Én ebből a szempontból szerencsés vagyok mert bemegyek a Sparba,Tescoba+a bioboltba és megveszek mindent ami kell, persze nem olcsón.
tegnap pl csirkemellbol porkoltett keszitettem amit zoldsalataval ettem,a gyerkocoknek meg tesztat foztem melle.komolyan mondom isteni volt.
Sziasztok.Én november óta fogyózok.5 kiló ment le eddig.Még szeretnék 17 kilótól megszabadulni.
Karlotta,nagyon klassz diétás receptek vannak fenn,én már elég sokat próbáltam.
Most lépek kicsit, mek "vacsizni" . majd jövök nemsoká. jah ki nem állhatom a sütiket. Utálom a piskótát. Egyetlen sütit szeretek , azt sem láttam kb fél éve:(
tudom hogy plusz ido de nem baj.most a parom nincs itthon mert kulfodon dolgozik es csak a gyerekekkel vagyok es igy konnyebb.
se teljeskiorlesu liszt ,se norbis turorudi es meg sorolhatnam....de nagyon hatarozott vagyok es sikerulni fog.es nektek is
Értem,én már csináltam raffaellót is édesítő+soványtejpor+tejföl+túró azt is ette mindenki,igaz plusz idő minden amit magamnak elkészítek dehát az életben mindennek ára van.
szia
probaltad mar a norbis modszert?
ahol en lakom ott nincs zabkorpa de 10 nap mulva megyek budapestre es majd bevasarolok
olyan jó update sütik vannak fenn, tegnap kakós muffint sütöttem zabkorpából.Miután elfogyott mind akkor mondtam meg a családomnak hogy nem volt benne se liszt se cukor, tökre meglepődtek.
További ajánlott fórumok: