80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz! (beszélgetés)
De ügyes vagy!A 68-cal én is nagyjából elégedett leszek, legalább egy pár ruha rám jönne a régiek közül...
Én tavaly júliusban kaptam a férjtől egy ellipszis trénert szülinapomra,de szégyen szemre ott árválkodik szegény az előszobában
...várja,hogy beizzitsam😁
Én is 48 vagyok,és bizony nem megy olyan könnyen,mint 37 évesen,akkor 15 kg-ot fogytam ügyesen...
Most mindenképp életmód váltást szeretnék,cukor,liszt kiiktatásával....
Mi már ütköztünk itt a Hoxán,nem?
Babás vagy fogyis csoportban esetleg?
:)
Sziasztok!
Boldog újévet mindenkinek!
Régen Hoxáztam már,most bedobta a kereső ezt a csoportot,így gondoltam csatlakozom hozzátok.
A héten szeretném kezdeni a fogyit,kb.80 kg vagyok,65-67 a cél :)
Nagyon szuper, ügyesek vagytok!
Nekem tegnap nem volt jó napom, éhes voltam, meg fáradt, meg fáztam is egész nap. Kell pár nap az átállásra úgy látszik... Meg a szünetben kihűlt a melóhely, nagy belmagasságú falak vannak itt.
Részben Bözsi néni tanácsára, elemet cseréltem - szerencsére megmaradt a biciklilámpa eleme, az más miatt nem világít.
No így komplett felöltözve, edzőcipőben voltam 68 kiló, ami a számomra azt jelenti, hogy a hízásom megállni látszik.
Tatareket még nem fedezted fel?
10 db tíz perces anyaga és egy db egy órás van fent a neten, Formabontók címen. Ne csak az elejébe nézz bele, a bemelegítés mindnél hasonló.
:D
Jó ezt a vidámságot olvasni!
Az a heti 0,3 kg nem is nagyon kevés!
Boldog Új Évet, sikeres formálódást minden itt fórumozónak!
Beállítottam az új célomat Kalóriabázison (a szerinte ideális testsúlyt, de nagyon lassú fogyással, heti 0,3 kg), és állítottam a makrókon is, emeltem 20% fehérjére. Ez sporttal már csak fehérjeporral sikerül nekem rendszeresen, így azt is bevetem 2019-ben. Új mozgásformát meg még nem választok inkább.
Jókedvű vagyok, optimista és lelkes. A férjem is aktív, jó év lesz ez. Hajrá! :-) Sok sikert mindenkinek, Abigél Neked külön is! Megyek is, tornázok egyet. :-)
Gondolom, ünnepek alatt te is elengedted magad. (Velem együtt)
Nyugalom, folytasd tovább, vezess be valamilyen mozgást, amit szeretsz, és menni fog.
ja, és engem motivált a mozgásra most nagyon egy cikk, ez:
Azt írja, hogy napi 10 perc is elég, és ez fellelkesített, erre még én is képes vagyok:) (Később persze majd többet szeretnék). De így legalább bele bírtam vágni a mozgásba, egy hete már minden nap csinálok 10-15 perc valamit, és ez nagyon jó érzés egy olyan embernek, aki SOHA nem tudta beiktatni a mozgást. Ez a videó például nagyon hatásos és nem nehéz megcsinálni (bár nekem van, amit igen, azt ki is hagyom):
Katus Attila mindent visz!
Ő a legjobb!!!!
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Középiskolás vagyok, de rossz szakot választottam és katona szeretnék lenni!
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?