7nap alatt 4kg (beszélgetés)
gratula a 20km-hez! fantasztikusan ügyes vagy :)
egyébként nagyon jó kérdés,hogy főzetlenül vagy főzve a fél bögre, mert én fözve mértem ki,mert nekem zacsis barna rizsem van.de szerintem ez is elég,mert zöldségből lehet szerintem többet tenni egy picit!
Ma kezdem én is. Vagy is tegnap este már rágyurtem. Az elipszit tréneren tekertem egy akkorát... 20km 48perc alatt,és elégettem 456kcal-t. Elégedett vagyok az erdménnyel.
Annyit had kérdezzek,hogy a fél bögre barnarizs fözetlen állapotában fél bögre, igaz?
ildito
hát egyenlőre még annyira nem érzem, mert piros napjaim is voltak, de azért a hasam már kisebb.
Bene mami
sajna nem használom, mert amikor elkezdtem nem pesten voltam, és nem tudtam venni, de egyébként nekem jó az emésztésem.Egyátalán nem veszem okoskodásnak, nyugodtan írd le mindig amit gondolsz, azzal csak segítsük egymást :)
Sziasztok!
Nem is tűnik rossznak ez a diéta!Van már esetleg aki végigcsinálta??Eredmények?
gondolkodom, hogy megcsináljak e egy hetet, várom az eredményeket!!
oké
holnaptól én is elkezdem... remélem hatásos:)
Bene mammi! Örülök,hogy hétfőn már te is csatlakozol!Nekem az első nap nagyon jó volt, nem voltam éhes,és finik voltak a turmixok is.
Süsüke, téged is szerettel várunk!
Hugica, szerintem nem kéne kihagyni ennyi étkezést, mert így tudod a farkaséhségedet legyőzni,hogy mindig viszel be valami tápanyagot a szervezetedbe.Talán a tízórai vagy az uzsonna kimaradhat, de 4x-i étkezés azért legyen meg neked is.
Sziasztok!
Háát ha már ennyien vagyunk én is elkezdem... (az az 1 hét nem vág oda:) ) meg 1szerűnek is tűnik.
Az gáz ha kihagyom a reggelit, tízórait és a vacsorát??
A bélflórának viszont jót tesznek az élőflórás joghurtok, kefírek.
Na ná,hogy csatlakozok, de ma nem jutottam el a boltba. Kozmetikusnál voltam, meg infrázni. Ja,és van két napra elegendő gastrós kajám. Káposztaleves.
Szia Bene Mami,remélem te is csatlakozol közénk!
Vikasz, szerintem nem fontos ha nem szereted, lehet egyszerűen csak tejjel is,próbáld ki és majd meglátjuk hogy úgy is finom lesz e neked.
Egész jónak tűnik ez a diéta... és még éhezni sem kell. Nekem is le kéne adnom jópár kilót.
A turmixot hogyan kell csinálni? Feltétlenül kell bele a joghurt is?
Sziasztok,
én is csatlakoznék,bár nekem még sokkal többtől kell megszabadulnom. Jó lenne már holnap elkezdeni,de nem biztos,hogy eljutok ma bevásárolni.
Huh, ez nagyon tetszik! :D Köszi, hogy megosztod itt is, tuti, hogy belevágok, 7 nap nem sok és pont 5-6 kg-tól akarok szabadulni! Ha egy hét alatt lemegy ebbõl 4, akkor az már csúcs :) plussz hasizmozok mellette.
Tehát csatlakozok :) majd remélem naponta írogatjuk az eredményeket stb...
Szia!
Én is a napokban találtam ezt a diétát. Gondolkodom rajta, hogy hétfőtől elkéne kezdeni. Végülis egy hét nem a világ.
Ahogy olvasgattam nekem is megtetszett. Lehet én is belevágok.
Sziasztok! Nemrég találtam rá erre a fogyókúrára,szerintem egész jól betartható,és nem igényel extra hozzávalókat.Mivel itt a nyár,a turmixokat nagyon változatosan el lehet készíteni.Pl.:málna,eper,ribizli,barack,szilva stb.
Én ma kezdtem a diétát, és remélem más is csatlakozik hozzám! Mert ha többen vagyunk jobban megy a fogyi is!
Mintaétrend:
1nap
reggeli:egy csésze zöld tea,egy pohár limonádé,2-3dl gyümölcsturmix zsírszegény joghurtal készítve
tízórai: 2dl gyümölcsturmix
ebéd: 2bögre párolt sárgarépa,fél bögre barna rizs,2-3dl gyümiturmix, lenmaggal
uzsonna: 2dl gyümiturmix
vacsora:15dkg hal párolva,2bögre grillezett zöldség,fél bögre barna rizs,2dl gyümiturmix
2nap
reggeli:egy csésze zöld tea,egy pohár limonádé,2-3dl gyümiturmix
tízorai: 2dl gyümiturmix
ebéd: 2bögre párolt karfiol,fél bögre barna rizs, 3dl gyümiturmix, lenmaggal
vacsora: 15dkg csirkehús,2bögre grillezett zöldség,fél bögre barna rizs, 2dl gyümiturmix
3.nap
reggeli: egy csésze zöld tea,egy pohár limonádé,2-3dl gyümiturmix
tízórai:2dl gyümiturmix
ebéd: 2bögre párolt brokkoli,fél bögre barna rizs,3dl gyümiturmix lenmaggal
uzsonna:2dl gyümiturmix
vacsora: 15dkg pulykahús,2bögre grillezett zöldség,fél bögre barna rizs,2dl gyümiturmix
4.nap
reggeli: egy csésze zöld tea,egy pohár limonádé,2-3dl gyümiturmix
tízórai: 2dl gyümiturmix
ebéd: 2bögre cukkini,fél bögre barna rizs,2dl gyümiturmix lenmaggal
vacsora:15dkg csirkehús,2bögre grillezett zöldség,fél bögre barna rizs,2dl gyümiturmix
5.nap
ebéd: 2bögre párolt vegyes zöldség,fél bögre barna rizs,2dl gyümiturmix lenmaggal
uzsonna:2dl gyümiturmix
vacsora: 15dkg halhús vagy tenger gyümölcsei,2bögre grillezett zölség,fél bögre barna rizs,2dl gyümiturmix
6.nap
ebéd:2bögre zöldbab,fél bögre barna rizs,3dl gyümiturmix lenmaggal
vacsora:15dkg tofu,2bögre grillezett zöldség,fél bögre barna rizs, 2dl gyümiturmix
7.nap
ebéd:2bögre sárgarépa,fél bögre barna rizs,3dl gyümiturmix lenmaggal
ebéd:15dkg pulykahús,2bögre grillezett zöldség,fél bögre barna rizs,2dl gyümiturmix
Mellette azért nem árt,ha tornászunk, napi szinten, de majd meglátjuk,hogy sikerül-e nekem is.