7év és 1gyerek után azt mondja, neki még "lazaságra" van szüksége... (beszélgetés)
Nem akarlak megbántani, de ha már képbe került egy "másik" nő, akkor meg van az oka. A "lazaság" csak habduma, hogy kipróbáljon valami újat...És nyilván abban sem biztos, hogy a másikért megérné feladni a családot, épp ezért próbálkozik ezzel a szöveggel, hátha Te adod ki az útját, így lelkiismeret furdalás nélkül megtehet bármit. És ha csalódik, majd próbál visszakozni...
Remélem ezzel nem bántottalak meg, ez csak az én véleményem/tapasztalatom.
ez "jó"
nálunk fordítva volt én akartam ezt,de ő nem..az az ő háza ő úgy nem akar együtt maradni,hogy csak a gyerek miatt(akivel amúgyse foglalkozott)ezért elköltöztem a lakásomban..na persze ő ezt szünetnek fogja fel,de ahhoz hogy én visszamenjek hozzá annyi mindenben változnia kellene,hogy képtelen lesz rá..és az a te házad?
Szerintem ez már mindegy.
Egy felnőtt férfi már csak tudja mit akar és mit nem.Ha megszületett a gyerek,de ő még lazaságra vágyik,akkor ő hibázott,vállaja érte a felelősséget és ne a gyereket,meg a párját büntesse a saját hülyesége miatt.
az más, van ilyen eset is, ez a ritkábbik
akkor tényleg érthetetlen
3éves a fiunk.Már többször úgy volt,hogy elköltözik,de sose ment el.Viszont nem is viselkedik úgy,ahogy kellene.Mondom én még fiatal vagyok ahhoz,hogy úgy éljünk egymás mellett,mint az 50évesek.Erre ma jött ezzel a "lazaság" dumával.
Az összes haverjával jóban vagyok és nagyon szeretnek engem.
A kolégáit nem ismerem,szerintem azokkal bulizna,de mivel egyik koléganőjével sumákolt,így nem akar közéjük vinni...
jaj dehogynem
a nő véletlenül teherbe esik utána megtartják és a pasi jó képet vág hozzá, vagy a nő sokáig rágja a pasi fülét mire az már nem tud mit csinálni mert nem akarja elveszíteni, satöbbi satöbbi, számos példája van ennek...
Nagyon szerette volna.1éves volt már a gyerek,amikor elkezdett kifordulni magából.
Ennek már 2éve.Az utóbbi pár hónap iszonyat pocsék volt.
30évesen kell már megbolondulnia?
Pedig folyton eljárunk minden hova még a gyerek mellett is.Akkor milyen lazaság??Nem 10en éves már!Családapa!Hát az eszem megáll!!!
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk Hajnianyunak, nagy szüksége van rá!
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mire van szükséged, akár a mai napot tekinted, akár az egész életet...
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)