'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
sziasztok, szép estét mindenkinek!
Sziasztok! Hová lett mindenki???
szép napot mindenkinek! süssön már ki a nap!!!!
Jóéjszakát mindenkinek!Sziasztok.
Én is örülök nektek nagyon,hogy így most együtt lehettünk,igaz nekem is ágyban lenne a helyem de ,én sem bánom ,hogy itt lehettem .Remélem lesz még ilyen nap.Holnap hátha hamarabb tudunk összejönni.
csatlakozom. jóéjt mindenkinek!
Akkor pusza mindenkinek! Aludjatok jól!
igen csajok, jó késő van már , én eddig fent sem szoktam maradni normális esetben, csak miattatok:)) de ezért máskor is megteszem. jó volt beszélgetni kicsit.
Nem sok mert én ezt nem csinálom, de ezek után nem is bánom..
Aha! Jól elment az idő :))
Csajok ,nekem lassan mennem kell!Apa itt hagyott a gyerek javában fel van,Vinnem kelene aludni mindjárt itt van a csütörtök!
Szegény!Tudom mert nekem is nagyon ájt már afejem tőle a végefelé
Szóval neked mi a véleményed erről reddyke?
Nekem végig kiállnak a tincseken, a pár mm-es hajak.Na mindegy, holnap felhívom, mert már nem tudom elérni és átmegyek hozzá, aztán megkonzultáljuk.:)
Köszi a segítségeket.
jó éjt
Abból a fonásból nem sok minden jön ki magától sztem!
Végülis igen igazad van.azok kijöhetnek, de ha hozzá fonják a szépen kisimított műhajat akkor az ha szépen be van dolgozva annak annyira nem lenne szabad látszania.
Ha az a gond akkor egyerü lenne helyrehozni,de akkor minnél hamarabb. Ne szenvedj feleslegesen...
Húha tényleg?
Dehát a kis eltört hajszálak kijönnek nem?
Vagy ahogy vége van a nem egyforma hajszálaknak. Vagy hogy mondjam.
De mi az hogy letisztázni 2 nap után?Az ha jól fel van rakva nem szabad szállkásnak lennie
Igen igen, én nem értek hozzá, de sztem ez a tisztázás lehet a gáz.
Sajnos csak ollóval vágogatta át, meg már siettünk is. Egyébként, barátosném csinálta.
Édesek vagytok, hogy sajnáltok.
Hát tényleg szenvedek.
Szép, mert nagyon szép, de ha tudtam volna soha. Na és még nem tudom milyne lesz leszedéskor a hajam. Nagyon féltem előtte, mert hát középig érő hajam volt, ami elég egészséges voltmost.
Most meg mindenhol a sajnát kis hajaim állnak ki pár mm-re.
De én úgy értelmeztem hogy nem tisztázták át neki a tincseket, és az a szar műanyag haj szúrkálja a fejét. "Klassz" lehet:(( Neked csináltak olyat géppel??
Az ilyen átfestések van hogy lehúzzák velem a műszakot.2-3 festés, szinezés + ápolás + frizura mindehhez idő kell.
Az az igazság ,hogy egy afrofonás nem olcsó dolog ,és szegénynek nagyon szorosra fonták,nekem régen volt és tudom milyen rossz érzés lehet ,én is mire megszoktam eltelt egy kis idő,pedig nekem nem is volt szoros.Viszont szép tud lenni nagyon.Sajnállak nagyon csillus.
oké. majd ha meglesz akkor felvetem a fodrásznak hogy mennyi is lenne.
akkor ne szóljak semmit. de te biztosan tökéletesebb munkát végzel, nem csak összecsapod.
További ajánlott fórumok: