4D ultrahang Szegeden (beszélgetés)
Sziasztok!
én is szeretnék Szegeden 4D-re menni,de a klinikairól nem sok jót hallottam,állitolag felületesek nagyon!A védőnőm dr.Szabó valakit emlegetett,hogy ő állitolag nagyon jó,körültekintő!Csak nem emlékszem pontosan a nevére!Valaki hallott róla valamit?
Szia!
Mert semmire nem tartom Jurdi diplomáját. Leírom priviben!
Szia !
Miért is?
Én anno a női klinikán voltam.Nem volt rossz,bár picit lehetett volna kedvesebb is a doki.Megkértem,hogy nézzük meg,hogy minden ujja meg van-e(jó,tudom,nem egy lényeges kérdés,de bennünket érdekelt volna),s azt mondta ez nem az ő feladata,nem nézi meg!Kész,ennyi!
Szerintem a Medicenter jó választás.Én oda fogok menni legközelebb.
Sziasztok! Mi ismerős javaslata alapján metünk a Londoni krt-iba, és maximálisan elégedettek voltunk! Az orvos is nagyon kedves volt, és szép képeket kaptunk, papíron és lemezen is (mondjuk mi Babyvel is megbeszéltük, hogy ne bújjon el :D.
Szóval mindenkinek csak javasolni tudom!
Hello, és az árakról mit tudtok?
Klinikán mennyibe kerül?
Medicenterben mennyi? Mindennel együtt dvd-vel.
Én oda el akartam menni integrált tesztre, de nagyon furák voltak a telefonban, mindig máshoz irányítottak, és mikor hozzávetőleges árat kértem majdnem hanyatt estem 30 eFt.
A londoni krt-inak láttam az árát 12eFt. Velük mi volt a baj? Rövid volt, vagy a felbontás volt rossz?
Mi a párommal a szegedi női klinikán voltunk 4D, de nem vagyok teljesen megelégedve velük. A pénzünkért keveseltük a 4D-s részt.
A doki aranyos volt, elmondott mindent hogy mit látunk, csak 10 perces felvételből összesen kb. 4 perc volt 4D a többi meg rendes UH volt. 18 képet kaptunk cd-n.
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang, babamozi Szegeden
- Csabán, Gyulán, Szegeden 4D ultrahangra hova érdemes menni?
- Keresek Szegeden olyan nőgyógyászt, akinek van magánrendelője és végez mell ultrahangot. Tud valaki ajánlani?
- Melyik a legolcsóbb 4D ultrahang Szegeden?
- Tudna nekem valaki segíteni hogy Szegeden hol és mennyiért csinálnak 4D-s ultrahangot?