4D ultrahang Szegeden (beszélgetés)
Milyen volt a múlt heti 4D Csabán?
Babóca mutatta magát?
Újszegeden a Bérkert Klinikán szép felvételeket csinál dr. Sikovanyecz adj. A vizsgálatért garanciát vállal, tehát ha a baba fekvése miatt nem értékelhető a felvétel, nem kell fizetni, és kapsz egy másik időpontot ismétlésre. Genetikai leletet is ad a terhességi kornak megfelelően mindenkinek.
Találtam a neten egy kecskeméti orvost, dr.Tankó Andrást. Szerintem ő lesz az,akit én keresek. Ha bárkinek van róla infója,szívesen várom!
Köszi!
Sziasztok! A barátnőm szeretne Szegedre menni babamozira.Ki melyiket ajánlja? Köszönjük
Annak idején 30 hetesen.Akkor még csak Pesten Szegeden a klinikán és Kecskeméten volt.Akkor azért mentünk oda.
Ezek szerint Nektek sem ajánlott senki szegedit...
Te hány hetesen voltál Kecskeméten?
Nem az én férjemet amúgy sem lehet felidegelni és mondom velünk nagyon rendes volt.Most megyek jövő héten 4D-re Csabára, ott is nagyonjó orvos van a Német Gábor is ismeri.
Júni 11 a hivatalos időpont.Én ezt a dokit imádom, mindent meg tudok vele beszélni, jó a humora, odafigyel.Én is elég régen 4-5 éve hozzá járok.Sztem a legjobb választás.Amúgy tényleg egy nagy szakember,Szeretem hogy nem görcsölök a vizsgálat alatt mert, mindig eltereli a figyelmemet.Az egy hibája hogy nem uh.De legalább ezt is felvállalja.
Esetleg a Te férjed volt az ominózus??? :-)
Elég nehezen megy a megállapítása,most épp a 12 hetes UH alapján számolunk, így júli vége. Ti mikorra várjátok? Neked is szimpi a doki? Én abszolút elégedett vagyok vele. Már jó 2-2,5 éve hozzá járok. És szakmailag sztem nagyon ott van, még ha nem is dobál nagy szavakat.
Akkor egy dokihoz járunk.Mikorra vagy kiírva?
Igen, a doki is mondta, h. alapos, de azt mondta,h. mindkettő az, igazából a stílusukban van lényeges különbség.
Állítólag a dokim egyik volt betege mesélte,h. elmentek a férjével a Nemeshez, és apucinak már nagyon vissza kellett fognia magát,h. ne csapja le, mert elég gázosan viselkedett velük-amellett,h. alapos. Nem tenném ki ennek a szitunak a férjemet, mert ő is nehezen viseli a bunkó orvosokat, főleg ha a gyerekéről van szó.
De az is lehet,h. csak rossz napja volt az orvosnak...
Köszi, már próbáltam, valóban 3an vannak, de egyik sem az. Egyébként a dokim javasolta Kecskemétet. Megkérdeztem,hol-kit javasol, és egyértelműen ez volt a válasza. Én meg hiszek neki.:-) Akkor valószínűleg rákérdezek mégegyszer a névre nála.
Esetleg negatív élmény vkitől Kecskemétet tekintve?
WEgyébként nekem annak idején Nemes nagyon alapos uh csinált.Picit furi a modora, de nagyon jó orvos.Végigmutogatta a veséket a májat a gerincen végigmentünk csigolyánként stb szóval alapos volt.Én mondtam neki hogy arcát mindenképp látni akaorm és elküldött minket sétálni , hogy mire visszamegyünk hátha megmutatja , szóval mi elégedettem távoztunk tőle.
Igen, én csak arra céloztam, hogy a genetikai uh a rendellenességek, betegségeek stb. kiszűrésére van, és már a terhesség korábbi szakaszában is végzik, amiről nyilván kap leletet, a csak babamozi meg inkább arról szól, hogy nézegessék a gyereket.(persze van h ott derül ki a neme v ilyesmi.)
Szia!Látom Szegedi vagy,miért akarsz Kecskemétre 4d-re menni?
Írg be a keresőbe hogy 4D kecskemét és akkor kiadja hogy hol csinálnak.Ahol Nemes rendel ott van még egy nőci és egy másik doki is.
Genetikai uh csak arra szerződött, helyen lehet csináltatni külön beutaló alapján.Viszont vannak olyan uh helyek ahjol csinálják a 4D-t.Ez lehet csak babamozizás és a normálisabb helyeken adnak a vizsgálatról leletet.
Sziasztok!Tud esetleg valaki abban segíteni, hogy hogy hívják a kecskeméti 4D-s UH-kat végző orvost?
Állítólag van egy Nemes dr. nevű, de én a másikat keresném (T betűvel kezdődik a vezetékneve, de többet nem tudok.)Állítólag ő sokkal emberibben áll hozzá a pácienshez, mint dr. Nemes.
Előre is köszi!
Csak babamozin szerintem sehol nem adnak leletet. A genetikai uh az más. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Hát ez elég bonyolult!Az a csaj,aki a genetikai tanácsadóban volt (dr.Hotváth Emese),majd az ad oda beutalót!
Hogyhogy noincs időpontod? Nekem a 12 hetin adtak időpontot az rajta volt az uh -s papír alján.
De jóóó!Örülök,hogy minden oké!
Én most úgy állok,hogy majd a 18-20héten kell menjek a női klinikára genetikai uh-ra!Még nincs időpontom!Majd hétfőn kérek!
Igen úgy tűnik és kislánynak látta
További ajánlott fórumok: