4D illetve Afp ultrahang az hasi vagy előfordulhat, hogy hüvelyen is nézik? (tudásbázis)
Sziasztok:)
Megvannak a képek:)
Nem volt hüvelyi ultrahang huhh:)
Tényleg szép pocakotok van lányok:)))))
Jajjjjjj de jó lehetett mikor megtudtad,bár gondolom az állad az leesett,hogy első terhesség és rögtön ketten vannak!A nevek is annyira találóak!:))
Hát pihenj amennyit csak tudsz mert még van időd,és ahogyan írod még kb duplázódnak!:)
Egyem meg őket egy csomó ikres kutatást meg ilyen hasonlót elolvastam és annyira érdekes,hogy miket művelnek odabent!:)
Hamarosan nem fogtok unatkozni,de ahogy elnézlek nagyon jól viseled,csak így tovább és nagyon jó egészséget,és sok kitartást!
Aztahétszentségit mekkora pocid van most nézlek hogy egy nap eltéréssel egyidősek vagyunk és nekem sincs kicsi pocim de a tiéd minden elismerést kiviv!:))
Utána olvastam hogy 2 baba van odabent!Dejóóóó!Gratulálok csodaszépek!:)
Köszönöm szépen:)
Igyekszem:)
De egyébként mostmár ez végképpen nem a fórum témájához vág, de mióta terhes vagyok szinte megállt a szőrnövekedésem...
:DDMáskor 2-3 naponta kellett borotválnom, most meg mikor utóljára volt eltelt egy hét és két nap,de még mindíg nincs olyan állapotban h kényelmesen le tudnám húzni... tuti csak tépné a szőröm:)
Na nem fárasztok senkit:)
Leléptem 4 d-re:)
majd írok hogy mi lett az eredmény:)))
Hát ahány hely és orvos annyi szokás!:)
Általában egyébként havonta kell menni a vizsgálatra ha csak nincs valami ami miatt többször kell menni,pl nekem a 24.hét óta a méhszáj értékem 2100 as ami miatt 2 hetente menni kell panasz esetén meg azonnal!
Örülj neki hogy ennyire figyel rád,legalább nyugodt lehetsz!:)
persze persze:) csak nem tudom kit hányszor is vizsgél az orvos,de engem 6 hetes korom óta visszahív kontrollra és állandóan vizsgál bent:) végülis jó dolog,mert legalább odafigyel rám:)
hasihotz nekem még sosem kellett levennem a gatyómat csak félig letolni:)
Néhány kivételes eset van ahogyan a másik hölgyike is írta!:)
Amúgy nagyon kis csini kismami vagy Télike!:))
ne törődj vele, pláne, hogy hülyeséget írt...
nincs mit. ahogy gondolod, én is mindig igazítok doki előtt (is), de nem hinném,hogy ezzel foglalkoznak ;)
Hidd el piszkosul nem érdekli az orvost hogy hogy néz ki a fazon,a hasi ultrahanghoz is le kell venni a bugyit és majd ő letakar odalent egy kicsi lepedővel vagy papírtörlővel!
Mindenesetre a kérdésre a válasz,hogy az utolsó hüvelyi ultrahang vizsgálat a 12.héten van utána is vizsgál,ami nem is baj mert a méhszáj állapotát nézi és satöbbi fontos dolgot!:)
Köszönöm a segítséget:)
Juj akkor lehet haza kéne ugranom egy fazonigazításra:)
figyelj csak azért van ez a fórum ,hogy ha valaki valamit nem tud azt meg lehet kérdezni, nem hiszem ,hogy te úgy kezdted a terhességedet hogy mindent tudtál
szóval teljesen felesleges volt ide írnod ha csak megbántani akarod az embereket!
szia Télibaba!
elvileg hasi, de néhány esetben ha nem látnak jól valamit, akkor lehet hüvelyi is.
Anyus micsoda szerencse, hogy te ilyen észlény vagy...... no comment...
Az Afp-t azt tudom ,de a 19 héten az ultrahangra vinni kell az eredményt is:) Szóval a kettőt összehasonlíítják.
Nos az abaj h dolgozom és 2 re mennem kell az uhra, egyszerre lesz a kettő vagy is egymás után... és nem igazán úgy vagyok készülve fazonilag... azért érdekelne h lesz e hüvelyi...
mert multhéten a dokim megvizsgált odalenn... most nem szeretném:)
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Szerintetek (is) ciki, ha az ultrahangos vizsgálatra az apuka is eljön?