40-es nők öltözködése (beszélgetés)
Nem is úgy gondoltam,hogy én venném fel:)
Ezek női pulóverek. Nekem nagyon tetszik ha egy nő ilyet hord. Arra lennék kíváncsi,hogy ez a nőknek tetszik-e? Fel tudnátok-e venni ? Nem lenne gond,hogy egy ilyen darab 2 kg körül van?
ugyanaz a véleményem, mint moonlight 13-nak. Ha férfi lennék, meggondolnám,., de nőként ezen a télen is több ilyen pulóvert felvettem, mert hideg van a munkahelyemen,
Nem is hiszem, hogy ezeket férfiak részére árulják.
Ha férfi vagy, nem. Ha nő vagy, igen.
(Az adatlapod szerint férfi vagy.)
Az adatlapomon levő pulcsikat felvennétek? Persze csak télen,de akkor is hidegben:)
Mit lehet ezekhez felvenni?
Hát nem tudom, hogy vagytok vele...
Ezeket a vacakokat felveszi magára valaki?
És van aki pénzt ad ezekért a rongyokért?
Komolyan mondom, ezeket a boltokat mind bezáratnám és küldeném őket kényszermunkára....
a múltkor meg 42-est vettem valahol máshol. :)
közben egy dekát nem híztam, így egyszerre hordok 4 méretet :)
kínaiban már XL-hez is volt szerencsém, akkor döntöttem el, hogy magát a ruhát kell nézni, nem a címkét.
:DDDDD
Na igen, amíg farmert csak levis boltban vettem, nem volt ilyen gondom, mert akár a szomszéddal is megvetethettem volna. Ha bementem egy levis boltba elég volt azt mondanom, hogy 29-es 501-est kérek. Próba nélkül hazavittem és tökéletes volt. De sajnos a levis sem az igazi már. Ők is el kezdték gumizni a nadrágokat és már az 501-es sem a régi....
A kedvencem az volt egy boltban, amikor találtam egy jó nadrágot és megkérdeztem az eladót, hogy nincs e 40-es. Erre közölte, hogy ez negyvenes! Kis negyvenes:DDDD
Röhej! Olyan nincs, hogy kis 40-es, nagy 40-es, csak 40-es....
A kekit miért nem?
Egyébként tényleg igaz, amit ír.
Bár nekem a dereka szűk szokott lenni. Ezért kell csípőben szűkítenem. mert a derekamhoz sokkal nagyobb csípőt feltételeznek.
Szártekeredés: nem szálirányban szabják, próbálnak takarékoskodni.
Büdös: erre szoktuk mondani, hogy nem mosták ki a műanyag palackot feldolgozás előtt:D
Kínainál nem szabad nézni a méretcímkét, mert ötletszerűen varrnak bele ilyet, sokszor köze nincs a méretcímkének a tényleges mérethez.
Nem rég vettem kisebb nadrágokat, mert diétázok. Az egyik 2 számmal nagyobb, mint a "nagy" nadrágom:DDD
Én általában ránézéssel állapítom meg a méretet, meg viszek egy centit magammal és mérem a derekát. Ha jó a derék centire, akkor felpróbálom és ha úgy látom alakítható, mert majdnem jó, akkor veszem csak meg.
A derék magasságát úgy szoktam javítani, hogy a nadrág szárát belül szűkítem úgy, hogy a lábam között ülepnél is leveszek. Így rövidebb lesz a dereka, azaz nem ér fel a köldökömig és fölé.
Ahogy írod!!!!
Épp a napokban vettem új nadrágot, de úgy vadászta az eladó a sok vacak közt-> Értem ezalatt, hogy 50 felett vagyok, tehát a keki színű, "lyukmintásat" sem veszem fel...a méretemre valót keresett először:S
Szóltam, ha lehet, ne olyat, ami kőműves dekoltázst csinál.
Évek óta itt vásárolok, de még mindig próbálkozik nálam a tinidivattal.
Persze, kérem a segítséget, mondom, hogy ők jobban tudják, melyik fazon, milyen méretben merre található abban az árudömpingben, mert tele a bolt.
Én is inkább nadrágos vagyok, inkább csak nyáron a nagy hőségben veszek fel rövid szoknyát.
Az biztos, hogy ha egyszer találkozunk (mert remélem fogunk) nem fogunk szemet vetni egymás ruhájára:DD
Főleg nadrágos vagyok, de azért nyáron szoktam felvenni szoknyát is:D
Télen csak nagyon nagyon ritkán, mert fagyosabb lettem.
Persze a szoknyákkal is úgy vagyok, ahogy a nadrágokkal. enyhén A vonalú legyen és térd fölé érő. Főleg sötét színek, de szoknyába felveszem az apró virágosat is:D
Ez sem lehet sztreccs. Szeretem a klasszikus farmerszoknya fazont.
A ceruza szoknya a halálom. Nagyon kevés nőnek áll jól és mégis mindenhol azt nyomatják, hogy minden nőnek kell lennie egy ilyennek. Brrr.
Igen, tudom. De én nem akarok bohóckodni:D
Sokan nem értik miért nem hordok ilyet, mert megtehetném, de nem tetszek benne magamnak:D
Igen, azokat.
Neked biztos az áll jól amit viselsz, nekem meg ezek:)
Szoknyát szoktál viselni? Ha jól emlékszem nem vagy valami nagy szoknyás.
Akkor te a csőszárú nadrágokat szereted, ahogy mostanság legtöbben.
Én meg nem:D
Azt utálom, ha a bokámon is szűk.
Nem áll jól:D
Mármint lent a szára? Vagy fent fenékbe és combban, ahogy én szeretem?:D
Nekem nagyon fontos a színe, mert a felsőim ezekhez a színekhez van kitalálva:D