Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Kellemes délutánt a munkából hazatérőknek,és azoknak is akik otthon voltak ma:) Egy kis retro,segít felkészülni az esti traccs partira :D
[link]
Elköszönök, mert eljött a lefekvés ideje.
Jó éjszakát!
Sziasztok!
Értem.
Csita különleges volt, a filmekben nagyon vagány, bagózott, ivott és hasonlók, amúgy meg nagyon okos majom volt, gyönyörűen festett, zongorázott, focizott is, lehet, hogy nagy focis haverok lettetek volna:))))
De azt én már ne éljem meg :-))
Tudod, hogy nekem is hasonló érzésem van velük kapcsolatban?
Amúgy én az embereket azzal kergetem őrületbe, hogy azt állítom, hogy a majmok az utódaink:)
Nem tehetek róla, de én a majmokat nem szeretem, nem bízom bennük. Szerintem nagyon kiszámíthatatlan állatok.
Egyedül azokat az apró Lisztmajmocskákat szeretem.
A retek az még aranyosabb:)
Egyébként tényleg aranyos volt, nagyon kedveltem csitát, még a későbbiekben is olvasgattam róla, nemrég halt meg 80 évesen.
Nem vettem magamra mert tudtam, hogy azért csúfol a fiú mert szerelmes volt belém:)
Mindig csúfolódott velem, úgy hívta fel magára a figyelmet. Hívott még reteknek is:)
Nem volt nehéz különbséget tenni :-)
Miért vetted csúfolásnak? Aranyos egy jószág volt!:)
Ez megtisztelő, hogy nem a majomhoz hasonlítasz:)))
Pedig szerintem inkább Jane-re hasonlítottál :-)
Miért?
Az a majom volt!:)))
Na, volt aki engem csitának csúfolt:)
Rajtam mindig van zokni :-))
Én magamra vettem, látom, te is:)
Ha már a szégyenlősködésnél tartottunk, legalább zoknit felvehettem volna...:)
Igen,de főleg a majmot!!:))
Kipróbálom majd máshol, megnézem, hogy ott is szétrebbennek-e ha megjelenek :-))
Akkor beszéljünk Tarzanról!:) Szeretted?