34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Gondolhatod :-)))
Ott feküdtem feszes vigyázzban egész éjjel a tanárnő mellett. Általában elég sokat forgolódom, de akkor szerintem úgy ébredtem, ahogy lefeküdtem :-))
Bennem már nincs. Nem csinálnék gondot belőle, ha mondjuk a munkatársnőimmel kellene egy szobába aludni.
Sőt mikor Miskolcon tanultam, nyáron vissza kellett mennem egy alkalommal a suliba szolgálatot adni. Pont akkor volt ott egy lány osztálytársam is, akinek valami miatt nem tetszett a szobája. Mondta, hogy inkább átköltözne hozzám. Teljesen természetes volt, este nem kellett hallgatnom a csendet, hanem tudtunk beszélgetni.
Volt egy lány, aki később jött be a szobába és már le volt kapcsolva a lámpa.
Ő persze nyugodtan elkezdett vetkőzni, majd felvette a háló ruháját. Csak mikor már kicsit megszokta a szeme a sötétet, akkor látta meg, hogy én is ott fekszem a szobájukban :-)))
Egy másik osztálykirándulás alkalmával pedig áthívott az osztályfőnök aludni hozzájuk a lányok szobájába.
Hármunknak csak két ágy jutott, és én vállaltam, hogy a földön alszom az első éjszaka. Reggel elég korán már felkeltem és mikor meglátott kissé álmosan az osztályfőnök, azt mondta, hogy a következő éjjel ott alszok a lányoknál.
Maga mellé fektetett, egész éjjel meg sem mertem mozdulni :-))
Emlékszem gimisem voltunk már, mikor a lányok el akartak menni discoba az osztálykirándulás alkalmával. Az osztályfőnök egészen 22 óráig el is engedte őket. És hogy biztos legyen abban, hogy addig sem lesz senkinek baja, ő is bement a discoba. Hozzá kell tenni, hogy az osztályfőnökünk nyugdíj előtt állt két évvel :-))
Milyen morgás volt mikor megérkeztek vissza a kollégiumba 22 óra 10 perc körül :-))
Főleg az utazás a buszon a zacskóval a kezemben mert nem bírtam az utazást:))
De jól jártam mert mindig az első ülésre ültettek:)