33 éves nő 50 éves pasi.Van értelme egy ilyen kapcsolatnak? (beszélgetés)
Jól értesült vagy a bulvárban. Elárulod kiről van szó, és te milyen nemzetiségű vagy?
Csak neked: !!!!!!!!
nem tudom, miért tetted fel a kérdést.
mert erre nem tud senki biztos választ adni.
ez azon a két emberen múlik, akiről szó van.
de ebből mégis h következik a huszonöt év özvegység?
igazán nem értem, mi köze egyiknek a másikhoz, de legyen.
17 a korkülönbség, a 8 meg gondolom az, amennyivel tovább élnek a nők a férfiaknál.
De ez csak tipp.
Kapcsolatnak értelme?
Ha ilyent keresel, akkor nincs.
Baj, hogy nem te vagy a 70 éves tata, aki 40 éves nőkkel mászkálhat, mi? Ha te lennél a helyében, te is rendjén találnád:)
Amúgy a topik csak 17 év korkülönbségről beszél.
Ha ők úgy látják, hogy van, akkor van.
Amúgy mi változna, ha egy év múlva otthagynák egymást? Ha 2 egyidős ember otthagyja egymást egy év után, senki nem mond semmit, max, hogy nem illettek össze. Ha 2 nagyon különböző korú ember otthagyja egymást 1 év után, akkor mindenki elkezd kombinálni...
És akkor mi van?
Hihetetlen,hogy ennyire unatkozol:P
...ja és,hogy messzire ne menjek!!
Az ex-uram 45 éves, a jelenlegi barátnője pedig 29 éves.
Mi is volt a kérdés??:)
Végtelenül primitív és egyszerű a hozzászólásod, remélem tudod. :)
Az én apám 52 éves, a párja pedig 36. Már 5. éve nagyon jól együtt vannak, kiegészítik egymást. Ja, és mielőtt ilyen vádak érnének nem pénzes a "fater", sajnos... :)
Hogy mennyit számít a kor, az a két ember életritmusán, stílusán, felfogásán, küllemén, és nem utolsó sorban szeretetén, szerelmén múlik. Persze bőven vannak olyan esetek, amikor a pénz dominál, de szerintem ez se kell zavarjon senkit, hiszen ha így élnek, akkor valószínűleg számukra megfelelő.
Imádom a fórumaidat:))
Igen,van értelme!
40 év azért már tényleg sok.Mintha hozzá menne a nagypapájához.
Itt azért 17 évről van szó.:D
a jövő?
legfeljebb te majd szexelnél, de ő már nem fogja bírni.
További ajánlott fórumok:
- 21 éves, értelmes, helyes fiamnak eddig még nem volt kapcsolata...
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Van értelme így a szünetnek szerintetek a kapcsolatomban?
- Mi értelme hazudni egy kapcsolatban?
- Nehezen induló, hullámvölgyekkel teli kapcsolatnak van értelme? Érdemes változni?