30. születésnapra ruha! Milyen legyen? (beszélgetés)
majd beszélek vele, csak hagyom, hogy egy kcisit megnyugodjon! nincs ezzel semmi gond...csak szarul esett amit mondott! ennyi
persze, biztos, hogy a hormonjai, de akkor is, nem éjjel hajnali fél 1kor kell valaki lecseszni úgy, hogy a barátja hív fel, ő meg a háttérben kva anyázik!
Helyes, vesszen, aminek vesznie kell.
Na de ha netán a hormonjai miatt volt szar napja????
Egy barátság nem némi nézeteltérésen múlik!
Én megértem, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb, de meg kell tanulni nemcsak a saját szemszögünkből látni a világot.
Na csak beszélj vele!
barátnőmmel? mert mivel terhes most és bunkó volt 2 nappal ezelőtt amit nem is érdemeltem meg, mert mindenben segítek neki, nekik és a vőlegénye hív fel, hogy bocsánatot kérjen, azért nem! majd ha észbekap akkor talán!
nem fog megmaradni a 10kg, abban biztos vagyok, mert akarom, hogy eltűnjön és dolgozom rajta :D
Hát ha nagy eriszd el a hajam lesz akkor ez a ruha túl hosszú és akadályozni fog a mozgásban, nem lesz kényelmes, ez inkább ilyen "dáma partira" való
Én minden szülinapra valami ultradögös minit veszek fel "rohadjon meg az idő, mert múlik!" daccal
Nem, csak megmosolyogtatsz! :)
Egyrészt azt írtad, még van vissza 10 kg felesleg, ami leadásra vár.
Na ( már bocs, ha kicsit realista leszek ), de ha ez megmarad, másban gondolkodj, mert nem biztos hogy ebben a típusban a kis 'röcögéddel' jól éreznéd Magad.
Meg 3 hónap alatt még naponta más fog tetszeni....
Szerintem korai.
Amúgy miért nem a Barátnőddel beszéled ezt meg?
Nála jobban kevés ember ismer!
Hmmm????
Nagy party lesz amúgy igen! :) sokan leszünk! :)
de szted milyen a ruha? hirtelen gúnyt éreztem azért írtam a ? jelet
:)))))
Három hónap van még vissza?????
Térjünk erre vissza -10 kg múlva.
Amúgy meg akkora party lesz, :)
hajam ilyen lesz, csak sötétbarna!
170 cm vagyok és csípőben erős! de edzek már jó ideje és szépen lefogytam! :) még van 10kg de addig van időm! :)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen ruhát vegyek fel a 30. születésnapomra? Van még 3 hónapom kitalálni...
Sexyt szeretnék, szoknya, vagy ruha....végre nem nadrágot akarok felvenni! magassarkút, kivágott felsőt hozzá, vagy egyberuha is lehet! :)
köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- 50. születésnapra ajándék. Mi legyen?
- Szerintek milyen ruhában menjek, hogy jó legyen az összhatás?
- Milyen fehérítőt használsz, hogy igazán fehérek legyenek a ruhák? Környezetbarátabb megoldás érdekelne
- Több ruhát hogy érdemes feladni a postán, milyen csomagban, hogy olcsó is legyen a feladás?
- Elsö születésnapi torta - De milyen legyen?
- Hogyan ünnepelnétek a 20. születésnapotokat, ha szeretnétek hogy igazán különleges és emlékezetes legyen?