30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!! (beszélgetés)
Ezt ugye most csak egy vicces fórumnak szántad?? Ugye igen?? Nyugtass meg!!
Mert, ha nem, akkor ez übergáz!!!
Szerencsésebb esetben van is miből;)
Biztos hálás lesz érte... :-)
Ha valaki 40 evesen meg "fiu", akkor valami nem stimmel nala... szerencses esetben ferfi; felesege van es 1-2 gyermeke, vagy elvalt, es fizeti a gyerektartast.
Ez lényeges kérdés, amit jó lenne tudni.
A gyermekunket az eletre, a kuzdesre, helytallasra, a felelosseg felvallalasra, onallo dontesi kepesegre kell felkesziteni, nem pedig megovni, vedelmezni. A szulo alig varja, hogy jarjon es beszeljen a gyermeke, utana pedig legyen csondben es hallgasson...
Valóban csak egy ilyen családot ismerek..kb negyvenes fiú ,lányok..:)A mama lerendezte őket egy életre..Aztán Ő elment..:( Most vannak mint a tök..Már képtelenek kitörni abból amit megszoktak..
Miért nem talál párt a lányod? Egyáltalán akar, vagy csak te gondolod, hogy ideje lenne már .....?
Te pont a párkeresés felelősségét akarod levenni a válláról ..... én azt gondolom, hogy az is az érettségnek, felnőttségnek a jele, hogy vki képes ismerkedni, párt keresni és megfelelő párt találni magának. Ezen neki kell végigmenni, nem neked kell elé ráncigálni, és tálcán kínálni a pasikat.
Voltak:)Azt gondolom a gyerek ,fiatal felnőtt kérdezz..vajon kit,a szüleit..:)A szülő meg hárít..Mert majd megtanulja..Hát nem..Kell a saját döntés,és kell az iránymutatás is....De vannak dolgok amiket majd az élet tanít meg..kellenek a pofonok is..megvédeni..struccolni..negyvenes "fiúknak ,lányoknak " párt találni .helyettük..na ,az ami nem helyes..:)
Kedves hozzászólók!
Nektek(1-2)kivételtől eltekintve nyilván nincs ilyen korú gyereketek.Ezért nem is tudjátok,hogy mennyire gond,normális párt talánia a 30 felettieknek.És nem azért mert anyuka fogja a kezét,önállótlan,stb.Hanem mert nagyon sok fiatal kényelmesebbnek találja az egyedül létet,..részben mert már csalódott néhányat,részben mert nem hajlandó alkalmazkodni és kompromisszumot kötni a békés egymás mellett élésért,nem akar felelősséget vállani...S aki meg szeretne párt,az nehezen talál,mert a házasulandókból van kevesebb.
A környezetemben szinte csak ezt látom,sajnos.
Ezért érthető a fórumindító szándéka.Ő nem a lánya helyett akar dönteni.Csak szívesen megismerne potenciális jelölteket,hátha evvel segít a lányának.Ilyen módon nyilván ez nehéz.
Ne haragudj, de nekem MÁR a 30 éves akár fiú és lány is lehet. Szerintem nem kellene ezen lovagolni.
Én nem a szülőt hibáztatom félre ne érts.Én harminc körül évekig voltam egyedül pedig 18 éves korom óta önálló vagyok. Erre az esetre értettem,amikor így a szülő indít fórumot,hogy nem lehet hogy ez áll a háttérben?
Van ismerősöm, akiknél ez fenn áll. Az anya még a múltszázad elején él, talán még szűz a 36 éves lánya. De ehhez az embernek is olyannak kell lennie, hogy nem mer nyitni kifelé. De vannak olyanok is, ahol bizony csalódott valaki, és már nem bízik meg másban. Sok-sok oka lehet annak, hogy egyedül marad (egyelőre) egy 30 éves fiatal. Nem mindig a szülőt kell emiatt hibáztatni. Régen is voltak ilyen emberek.
Felelősség elhárítása???Ne már....FELNŐTT ember. Vállaljon ő felelősséget a saját életért. Ne te! Te támogasd abban amit csinál, abban amit dönt. Vagy mondj neki ellent. DE NE akarj helyette megoldani dolgokat.
Bocsi, de ez nagyon gáz!!!
Én kiakadtam volna anyámra ha ilyenhez folyamodik. Nekem nem volt normális kapcsolatom 26 éves koromig, mert kifogtam mindig a flúgosokat, be se mutattam őket otthon. Aztán a szüleim segítsége nélkül is megtaláltam az igazit.
Mint anyának lányom..De ,Nőnek tekintem..Ja,és nem ,nem akarok fiút mellé..Főleg nem egy negyvenes fiút. Problem?:)
Miért lenne ellentmondás...nem azt mondtuk eddig is, hogy a sajátot hívd nyugodtan lánynak, fiúnak. De én a fiamnak nőt akarok nem lányt.
Ha lenne lányom akkor neki férfit akarnék nem fiút.
Nyilván bizony kor fölött :D 15 évesen még kereshet a lány fiút, a fiú lány. 30 évesen már nem :))))
Mondtam én, hogy ő az oka??? Én azt mondtam, hogy hogy hagyja békén, oldja meg ő.
Hát, nagyon nem értek egyet veled! Szerintem ne avatkozz bele a lányod magánéletébe, mert a párkeresés az ő dolga, nem a tiéd. Elhiszem, hogy a jószándék vezet, de túl lépted a határt, csatlakozom az előttem szólókhoz!
A 30 éves lány az lány és nem nő?
A 30 éves fiú meg nem fiú hanem férfi?
Akkor te most nem a "lányodról" beszélsz,hanem? ..talán a nőd?Mert ugye a lány szó hogy ragasztható egy felnőtt nőre?
Nem érzed az ellentmondást?
Na mindegy,..nem is erről szól a fórum.
Bennem ilyenkor mindig az merül fel,hogy nem lehet hogy pont ezért nem találnak,mert ilyen szinten a szülő belefolyik az életébe? Nem tud az ilyen 30 éves leválni,önálló döntéseket hozni, önállósodni,mert túlságosan erős a szülői rész még.Hát nem gyerek már akit kézen kell fogni.
Higgyétek el, nagyon sok fiatal (lány és fiú) marad otthon, vagy egyedül manapság. Én legalábbis tudok egy párról.
Nem biztos, hogy a szülő az oka annak, ha még a 30 valahány éves fiatal nem talál/akar magának párt.
Sejtettem,hogy a válaszok nagy szórást fognak mutatni,de ettől még nem kellene elvetni azt,hogy a párválasztás siralmas hazai mutatóira valamiféle válasz-módszer létezik.Ha tudtok jobbat,mint a felvetés,írjátok meg.Vannak,akik könnyen ismerkednek,többen vannak,akik nem.Erre a problémára azzal reagálni,hogy valahogy csak megoldják,ez az ő dolguk,a felelősség elhárításának tűnik.
Három éves reg? Ezzel az egy hsz-el??? :)))) És azóta se híre se hamva? :D
Valamit mondhatna :)
Az óriási baj. Már réges rég el kellett volna engedni. Ez így senkinek se jó.
További ajánlott fórumok: