30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!! (beszélgetés)
nincsenek gyerekeim :(
de tényleg nem értem, miért kellett így nekiesni a topikindítónak. aggódik a lánya miatt, ez természetes.
A kedves mama szeretne nyugodtan meghalni, biztos kapcsolatban tudni gyermekecskéjét.
Csak hát itt már a hatalma véget ér...
Lehet, hogy már indult is egy másik fórum "Hogyan meneküljünk meg szüleink által ránk erőltetett partnerjelöltek elől.
Ahhoz biztosan jobb tippeket tudnék adni, mint ebben a fórumban.
Szerinted ha nincs kapcsolata akkor fiú? Max. a szüleinek jó esetben.
A fiú és a férfi közt szerintem az a különbség, hogy a férfi önálló, tud magáért felelősséget vállalni, és nem az anyja szerez neki nőt.
Ez butaság,ne haragudj!
Az a fiú két diplomát szerzett,azután minimál bérért tudott csak munkát vállalni,amiből épp hogy megélt.Nem volt olyan felelőtlen,hogy erre csináljon gyerekeket.S mire lett rendesen fizetős munkája,szétment a 8 éves kapcsolata.Hát így lehet a férfiből ismét fiú:)))
És gondolom ez nem egyedi eset.Jobban örülnél,ha inkább elváltakkal és gyermeküket egyedül nevelőkkel lenne tele a világ,de legalább férfiak lennének?A te szemedben legalábbis?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Mennyire található olyan munkahely, ahol figyelembe veszik az egyedülálló, kisgyerekes szülő igényeit?