24 évesen úgy hogy soha sem csókolóztam és kapcsolatom sem volt mi lesz velem? (beszélgetés)
Biztos van még olyan aki ebben a cipőben jár.
Hogyan alakul az élete?
Természetesen ugyan úgy, mint bárki másnak alakulhat.
Ennek nincs akkora jelentősége, mint gondolod.
Van még olyan aki 31 évesen nem csókólozott??
Engem az érdekelne, hogyan alakul valakinek így az élete, hogy még csak egy csók sem volt??Semmi rosszindulat nélkül kérdezem.
Kiváncsiság.
Ha jön egy olyan fiú aki tényleg megmozgat benned valamit és te is benne, akkor nagyon is értékelni fogja, hogy még szűz vagy.
Viseld ezt dicsőségként.ne gubózz be, hogy jajj de béna vagyok nem volt még senkim.
De azért lassan húzz bele, nyitottabbnak kell lenni.
Ne görcsölj, ezek a dolgok jönnek maguktól is, senki sem úgy született, hogy kiváló csókoló.
Próbálj legközelebb egy kicsit lazábban hozzáállni, sok szerencsét.
önbecsülési problémád van.ennyi a te bajod.
majd ha ez elmúlik megváltozik minden.
Na jó azért petrezselymet nem árultam, nem úgy kell elképzelni hogy ültem egy sarokban, táncoltunk és ennyi. Meg olyanok voltak a barátnőim akik szerettek feltűnősködni, veszekedni, kiabálni, riszálni. És én soha sem tudtam olyan lenni mint ők, csak egy kisebbségi érzésem lett ha velük mentem valahova. Ja és ott volt az is hogy féltettek itthon, ne menjek mert veszélyes stb.
Meg az a baj velem hogy nekem idő kell ahhoz hogy feloldódjak, megnyíljak. Különben befeszülök és az csak mégrosszabb. De amúgy nem vagyok ilyen savanyú meg unalmas, csak mondom idő kell az oldódáshoz. Ha pl beültünk valahova és úgy éreztem hogy adhatom már önmagam, rám csodálkoztak hogy "te ilyen jófej vagy? nem is tudtam..." csak keveseknek sikerül ezt elérniük.
Nem volt ez erkölcsi fertő!
Mi nem vetkőztünk. Bár már nem emlékszem a játékszabályra, de az biztos, hogy csók volt a lényeg.
Felnőttként már mi sem játszottunk ilyet.
A swinger pedig nem érdekel. Na, ezt meg én tartom erkölcsi fertőnek, valamint rossz választásnak és unalmas embereknek. Létezik olyan, hogy valaki annyira unja a párját, hogy ne legyen elég? Akkor ez esetben miért is nem cseréli le végleg? Miért megy bele ilyen csere-berébe, meg többesbe?
Na, mindegy ez nem az én dolgom és nem az én világom:)
Háááát
ha nem "bandáztál" ha nem voltak valódi barátnőid akikel bulirol bulira, minden ökörködésben benne lenni és nem volt hozzá szöveged, akkor nem csodálkozom
Most is arrol irtál, hogy hányadikban, hány, milyen fiu tetszett
Az életröl nem irtál semmit, ami elrohat a tini és a 20as éveidben
Tanulás, otthon ülés, esetleg erővel elrángattak buliba, ott is "petrezselyem árulás"
Nem kell ahhoz szép Barbinak lenni hogy felcsipjenek, sőőőt
Duma kell, ugyanugy mint a férfiaknak, illetve, venni a férfi dumáját
Próbálj valahogy nyitottabbnak nagyobb dumásnak vidámnak lenni/látszani
Namindegy, nem osztom az észt
üvegeztünk"
Pfff, erkölcsi fertő! Azért tart itt a mai fiatalság
A vicc, hogy tini korban pörgettük mi is, de a csajok csak megvillantották a cicijüket, bugyi nem jött le, mi fiuk is szégyellősek voltunk
Aztán felnőtt korban meg isten ments hogy másokkal, amikor meg már terjedt a swinger, akkormár...:)
Fúúú kezdem nagyon régről:
13 éves, 6.-os voltam mikor először szerelmes lettem egy 1 évvel idősebb fiúba. Aki persze azt sem tudta hogy a világon vagyok. 2 évig vágyakoztam utána, majd elballagott és 8.-ban már senki sem érdekelt. Illetve ez nem is az eleje mert már 4-5 osztályban is tetszettek "az osztály menőjei" de áhhh esélytelen volt. Üvegezni be sem vettek anno :D az a menő csajok és fiúk kiváltsága volt.
Aztán jött a gimi: megint csak a plátói szerelmek jöttek, most hirtelen eszembe jut vagy 4-5 fiú akikért oda meg vissza voltam, de ők szintén azt sem tudták hogy a világon vagyok. Ez ment gimi 3. osztályig, 16-17 éves koromig. Aztán jött egy "igazibb" szerelem, egy 2 évvel idősebb srác. Vele már ismertük egymást, jól elvoltunk, csak mindig havernak tekintett én meg iszonyat szerelmes lettem belé. Hozzáteszem neki mindig volt barátnője, de én kis hülye úgy voltam vele hogy "ha majd szakít ezzel, összejön velem" de persze mindig új barátnői voltak.
Ezért a srácért voltam oda 16-19 éves koromig. De olyan szinten hogy mást észre sem vettem. Majd egyszer csak elmúlt az érzés. Jött a főiskola, de ott meg a 30 fős csoportból kb 5 fiú volt, meg olyan kiábrándultnak éreztem magam vag ynem si tudom...volt aki tetszett látásból a suliból, de nem is ismertem őket, aztán nem is lett senkivel semmi. Vége lett a főiskolának is, és több mint 1 éve meg munkanélküli vagyok, itthon.
Hát jah, elment a fiatalságom. Bulizni ha nagy ritkán mentem, akkor meg a barátőimet akarta mindenki felcsípni, én meg inkább a háttérben maradtam.
Szép dolog a biztatás "nem maradtál le semmiröl" ,de azért nem egészen tökéletes, hogy finoman fejezzem ki magam, hogy ennyi idősen még a csók elött tartasz
Hogy a fickó lelépett, azt ne bánd
Hogy teltek az idáigi éveid?
Micsoda csajozós duma:)
És miért is csak a vízöntők lehetnek olyan különlegesek? És milyen különleges is ő?
Persze tuningoljuk az önbizalmat, de nem értem...
További ajánlott fórumok:
- Házas, de nyitott kapcsolatban élnek, hazudozik és soha nem ér rá. Szerintetek?
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- Még soha nem szexeltem, nem is csókolóztam, de a BDSM-et...
- 25 évesen, még soha nem volt kapcsolatom...
- Hogy lesz ebből kapcsolat?
- Gépkocsival történő károkozással kapcsolatban biztosításban jártasok, mi lesz ennek a következménye szerintetek?