2021 októberi- novemberi babák (beszélgetés)
Jah, akkor viszonylag korán indulsz. Így kicsit maceras lehet a gyogyszer.
Nekem amikor hanyingerem volt, reggel nem tudtam szedni, mert kb délutánra mult el a rosszullét.
Majd szabadnapon probald ki a reggeli bevetelt, hatha nem szédülsz úgy🙂
Az kimaradt hogy 7.50kor indulok. Akkor egy 15 perc séta, és 15 perc busz.
Sokszor viszont el tud vinni a férjem melóba, akkor azért jobb a helyzet.
Na Balcsin merre kell keresgélni titeket? 😀
Aha, hát lehet hogy megpróbálom akkor. Vagy a férjemre hallgatok és állítok egy ébresztőt 4-5re, akkor pisilni és gyógyszert bevenni is tudok. 😆 De fél7kor legkésőbb fel kell kelnem.
Ha esetleg jöttök balcsi felé... 😉😉😁😁
Általában mikor kelsz es indulsz munkába?
Engem amugy akkor ütött ki a legjobban, amikor kajahoz közel vettem be. Akkor nekem is ki kellett dőlnöm és nehezen lettem jobban.
Ha reggel tudsz feküdni picit miutan beveszed, lehet az is segít
Azt nem csodálom! 😁 De király nektek, hát most annnyira irigykedek (és meg tudnék enni egy adag fagyit haha).
Hát, lehet hogy akkor én is így fogom csinálni ☹️ csak akkor meg munkába menet szédülök az sem jó. Lehet inkább maradok a munkahelyen bevételnél.
Minden tavasztól őszig tengernyi fagyit szoktam fogyasztani 🙈🙈
Ugy szoktam reggel, hogy kb mindig 6 korul kelek pisilni, amikor visszafekszem, akkor kapom be a progit es ra 1-1,5 órára kavezunk. Addig csak vizet iszok, nem eszek🙂
Mennyit kell szedned?
Nekem 2x1
Ugy csinálom, hogy ahogy kinyilikn reggel a szemem, azonnal bekapom. Mert kajátol tavoli idobe kell bevenni
Másikat alvas elott, amikor mar tuti nem eszek es nem kelek fel.
Délután en is szédültem tőle, azota így szedem. Igy meg se érzem 🙂
Hát nekem a kajalasi szokasok nagyon nem egyértelműek, ezek alapján bármi lehet😅
Amugy nekem is a sós a fő kedvenc, de neha csúszik az édes is😊
Fagyizónk van igy annyira nem publikus. De ha otthon főznétek fagyit, szívesen segítek privátba 😊😊
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kezdem azt gondolni, hogy a progitól szédülök. Most bevettem 12.15kor és 13.30 felé olyan szinten elkezdtem szédülni, hogy rendesen ájulás érzés volt. Egyenesen menni sem tudtam. Aztán bejöttem, lefeküdtem, felpolcoltam a lábamat kicsit, de nem lett jobb.
Megnéztem, és ott van a mellékhatások között a szédülés. Szopi 😩
Hmm, ez amúgy tök érdekes, ugye szoktak következtetni a sós vagy édes ízek iránti kívánósságból a baba nemére... 😉
Bár ugye ez csak népi jóslás.
Nekem babák előtt is sós volt mindig amit inkább szerettem, most is a sós maradt 😁
Nekem viszonylag koran, 5.het körül, viszont 2 het alatt lement a rossz resze. Azota mar csak reggel emelygek egy minit.
Rosszullét előtt édeset kívántam, azóta sosat, hust, gyümölcsöt, tejet, sajtot, tésztakat. Csokibol max 2 kocka, de alapbol is etcsokis vagyok. Meg ma párom csinal nekem fehercsokis kókusz fagyit😍 De az édeset kevesebbszer kívánom, viszont ha eszek, jol esik.
Szoval... Most kb mindenevő vagyok🙈🙈🙈
Hőemelkedés tuti lehetett attól, a többiről nem tudok nyilatkozni sajnos. Nekem barnázás volt csak akörül.
A rosszul létek nálatok mikor kezdődtek?
Én elvileg tegnap töltöttem az 5.hetet, de egyelőre még semmi, kifejezetten jól vagyok.
Ma eszembe jutott valami. Nagyjából abban az időben, amikor a beágyazódásnak kellett lenni, két napig hőemelkedésem volt, meg gyengének éreztem magam és a torkom is kapart. Meggyőződésem volt hogy megint elkaptam a hülye koronát. De aztán magától elmúlt. Lehetséges hogy a kettő dolog összefügg? Tapasztalt más esetleg ilyet?
Párom korán kel reggelente, mindig szól az ébresztő 6 és fél 7 között, azután már nem tudok visszaaludni😅De hat ez ilyen😁
Ma nappalit takaritok, hogy végre szépüljön a lakás ennyi pihenés után 😁
Alig várom, hogy kiulhessek olvasni 😊
Olvastam olyat, ami nem igazan nyugtatott meg pihenés szempontjából, hogy minden trimeszterben vannak alvasi "akadalyok" 😅
Minden időszakban valami miatt nehezen lehet aludni.
Igy aztan tényleg, az aludj, amíg tudsz, nagyon lerövidül😅
De egyelőre én még bírom így, pedig kevesebbet alszok és most már napközben is többet tevékenykedhetek😊
Minden éjjel felkelek pisilni 1-2 körül.
Ha szerencsém van, egyből vissza alszol, ha nem, akkor csak hajnal hatom felé...
Ha még kevésbé van szerencsém, akkor ez pont olyan alkalommal van, amikor kelni kell reggel, mert menni kell be dolgozni :D
Én este 9 körül általában kidolok, de mar most nehezen találom a helyem. Hamar elszoktam aludni, de 2 és 6 körül mindig felebredek, hogy pisilnem kell. Mondjuk ahányszor megebredek iszok is, mert pokoli szomjas vagyok ilyenkor. Ez megy mostanság.
Amikor rosszullétek voltak, akkor viszont nem sokat aludni. Éjszaka melegem volt, nem kaptam levegőt, beszorult a levegő a bordaimhoz, hányingerem volt, sehogy se volt kényelmes.
Most mindig kicsit resnyire nyitva van hagyjva az ablak, nekem sokat segitett, hogy jön rám a levegő
Figyelj, egyszer minden kibirhato😁 de utana megfogadja az ember, hogy többé nem😅
Viszont mi is ha itthon maradunk, nem költözünk, akkor a fürdőt még babó előtt meg kell csinalni, mert az múltkor kimaradt. Meg a szobank lesz festve, parkettazva, atbutorozva, mert elsőnek a szobánkba lesz velünk. Aztán ha úgy ítéljük meg, hogy megy a külön alvás és nem kel fel sokat, akkor megcsinaljuk a másik szobát is😊
Amúgy igen, csodálatkoztam is hogy milyen higgadtan tudtam megkérdezni 😅😅
Iiiiiiiiii az igen 😮
Hát igen, legnagyobb szívás ha bent laknak felújításkor/átalakításkor.
Mi akkor, mikor beköltöztünk (1,5 éve kb) még nem is tudtuk pontosan, hogy hogyan lesznek a dolgok, na meg nagy lélegzetvétel volt a ház vásárlás + tető + kazán. Szoooooval ez mostanra maradt 😀
Jolvan majd túlleszünk ezen is!!