2021 októberi- novemberi babák (beszélgetés)
Én ezért járok 2 dokihoz🙈
A fő dokim elfoglalt, a másik meg bármikor tud fogadni😊
Mindkettő nagyon kedves és bármit elmond, ha kérdezek 🙂
Általában sajnos sokat kell várni a legtöbb helyen.
Én Sztk-ba már nagyon rég nem járok, csak maszekba.
20-án megyek a 10 hetes uh-ra az orvosomhoz, kíváncsi leszek, hogy a genetikait ő csinálja vagy be kell mennem a kórházba.
De a masik doki is magán, akihez járok, ő mondta is hogy a 12.heti genetikaihoz nem eleg a gépe, de a 16.hetihez igen.
Meg kórházba voltam 1x uh-n, ahol hasit csináltak a 7.heten es nagyon szépen kivehető volt🙂
Na én naivan azt gondoltam h majd a hétre lesz időpont az orvoshoz. Hogyne.
Április 28. De azt mondta, hamarabb nem is nagyon érdemes. Akkor lenne hét hetes és pár napos.
Viszont Sztk rendelésre is beirattam magam az ott rendelő orvoshoz most csütörtökre, de ott meg ugye az ős-gép van. Lehet el se megyek....
Azt már en is kívánom napok ota😁😁 majd lehet gyurok is be magamnak tésztát 😁
Nekem ilyen szempontból egyszerű lesz főznöm, mert ferjecskem maganak rendel, szoval majd csak magamra kell főzni. Amit epp megkivanok😁
Jah, hat a fűszeres kaják se túl kimelőek😁
En most a tegnapi kajatol is olyan puffadt vagyok... Ekkora pocaknak meg nem szabadna lenni 9 hetesen 🙈🙈
Amugy reggelente zabkasat eszek, az például jót tett🙂
Ma szerintem felturom a netet, milyen egészséges kajak vannak, amit kivanok is😁
Na hajra! 😁
Nekem ami most nagyon megy az a tortilla tekercs. Pikk-pakk megvan, tengerek zöldséget tudok vele rakni, meg kis szószt. És akkor mindig meg kell előtte sütni a tortilla lapot, és így friss is.
Én sajnos belebuktam az otthon főzésbe nagyrészt, mert férjem olyan változóan van otthon, hogy soha nem tudtam kiszámolni, mikor kellene és mikor nem kellene kaja. ☹️ Én a munkahelyen menüzök. De az még olyan hót fűszeres, hogy nem tudom az mennyire fog tetszeni a srácoknak ott lent 😆 ma majd meglátjuk.
Igazabol semmi extra nem volt, natur csirke rizzsel és kicsi sajtmartas. És nagyon jol esett.
De estere totál kikeszult a hasam.
Ugyhogy... Főzni fogok😁
Majd begyujtok sok jo receptet
Szerintem ezt nem lehet kiszamitani teljesen, mindenki más.
En barnazas miatt voltam 5+2-nél és akkor már 5mm-es petezsákot látott 2mm-es embrioval.
Viszont a sajat dokimhoz a 7.hetben mentem, akkor már 9mm-es volt a picur.
Úgyhogy szerintem is a 7.het körül érdemesebb menni 😊 akkor már mutatta a szívpulzalast is🙂
Lányok, uh-ra mikor lenne érdemes leghamarabb menni? Nem akarok még az előtt, hogy làthatna valamit az orvos.
Szombaton volt ugye elvileg a betöltött ötödik hét.
Kalkulálni kell azzal is, hogy az orvosomnak sajnos nem valami fasza ultrahangja van.
Tegnap is tanultam valamit, nem rendelek több kajat a teletaltol amig babót várok... Tavasztól őszig ugy szoktunk rendelni, mert nem sok időnk volt.
Jol esett, finom volt, de este olyan rosszul lettem, alig aludtam valamit.
Már csak finom kaja recepteket kell keresnem🙈😁
A 18. és a 22. ciklus napon voltunk együtt, de inkább az utóbbit tartom valószínűnek. És a 34. napon teszteltem pozitívat, előtte két nappal még negatív volt. Tehát ott történt valami szerintem 😁
LH teszt hála istennek nem kellett, egyenlőre korán voltunk a próbálkozással. De sajnos volt hogy 16-43 nap között mozgott a ciklusom.
Soha többet, fogamzásgátló!
Nekem nagyon fura... De ott az elsőnél nem is figyeltem úgy rá, tul korainak gondoltam.
Mindig is tutira vettem, hogy kesei ovum van.
Viszont nekünk nagy eséllyel a premens segített hogy sikerüljön a babó.
1 hónap szedes utan jött a meglepi pozitív teszt😊
Haaat... Nekem a pozitív teszt előtti hónap káoszos, de megprobalom normálisan leirni.
Januarba kaptam premenst a hullamzo ciklusomra. Regen 28 volt, de kilengett neha 40ig is.
Akkor ciklus 21-28ig barnaztam, 28-án este váltotta vérzés. Igy egybe 2 hetig megvolt. Miutan elmúlt, csináltam ovu tesztet, nem volt pozitiv, de élénk csik volt a masodik, szóval valami volt a levegőbe.
Ahogy elmúlt, 5. es 8.napon együtt voltunk. Utána a kövi ovum a ciklus 17.napjan volt, ott napokig jobban egymasra hangolodtunk🙂
Viszont a pici méretét nézve, nem kizart, hogy a ciklus 8.napjan, Valentin napkor hoztuk össze🙈🙈🙈😅😅😅
Nektek az együttlét a ciklus hanyadik napjára esett?
Nekem 12.
És nekem mindig is rövidebbek voltak a ciklusaim, 25-26 napos, LH teszt gyakran már a 12.napon pozitív volt. Szóval ha neked egy kicsit később, akkor simán adódhat ez ebből a kicsi eltérésből.
Ha helyesek a számításaim akkor igen.
De amúgy érdekes, mert nekem a 4+5 héten vizeletből csak 400-800 között volt a HCG 😆 nem tudom miért nem vérből csinálták amúgy, de akkor is fura hogy alacsony volt.
Jól megtréfáltak. Ha tudtam volna, hogy ennyire el vagyok csúszva, nem megyek korán.
Na akkor majd írj, hogy mikor tudsz menni dokihoz!
Amúgy szokták mondani, hogy kicseszett bosszantó, de a nők 1/4 része (vagy ilyesmi szám volt) vétezget-barnázgat-sárgázgat a terhesség alatt, és nem is lesz baj.
Hááát eléggé reálisnak tűnik igen ez a számolgatás 😁 nekem is asszem nagyjából sikerült talán belőni. Nekem talán márc. 12 😁
Holnap hívom időpontért.
Remelem a hétre tud adni.
Igen, a darabos, kàvézacc szerü vérzés az állítólag, illetve ha nem duplázódik a hcg. Nekem inkább ilyen nyákos valami. Mint a medúza :D
Hcg.
Legyszi okoskodjatok velem.
8-án volt ugye 1300 körül.
Ha azt veszem, hogy kétnaponta duplázódik, akkor ha elkezdem vissza osztani, 22-ére jutok oda, hogy hcg 5.
18-án voltunk együtt a férjemmel. Előtte és utána nem, nem volt itthon.
Az úgy akar stimmelhet is, ugye? Mert míg találkoznak a sejtek, megtermekenyul, jön-megy öt napot.
Akkor a dátumok és az értékek így okésak, talán.
Mikor mész legközelebb dokihoz?
☹️
A méhen kívüli jele nem a kávézacc szerű vérzés szokott lenni?
Igen amúgy, lehet, hogy ha el akart volna menni, már elment volna. Szóval marad a kis babó!!! Hcg is nagyon szép magas.
Lànyok engem ez a barnàzàs kikészít. Vagy sötèt sárgázás.
Napi nagyjából 2-3, 20 forintos érme nagyságú pecsételés van. Nem sok.
Igazából nekem az lett gyanús h menzesz helyett csak ez van. Bár az első pár napban sötétebb és több is volt. Amióta szedem a progeszteront, kevesebb és halványabb. De van.
Úgy okoskodom, hogy ha vetélés jele lenne, az már ennyi idő óta (kb 9 napja) csak eszkalálódott volna, átváltana vérré vagy valami.
4 éve egyszer sikerült tehetne esnem, és ott a hatodik hétben úgy kezdődött a vetélés, hogy egyik reggel ilyen barna jelentkezett, viszont akkor pár óra alatt vérré változott. Bár az egy más helyzet volt, ott csak 50 volt a hcg, nem 1300 mint most.
De most az orvos úgy belerakta a fülembe a bogarat, hogy a méhen kívüli egyik jele ez...