2021 októberi- novemberi babák (beszélgetés)
Ja és hogy fokozzam mintha kis rövid szálak is lennének benne 😂😂😂
Komolyan már kínomban nevetek. Az jutott eszembe, hogy emiatt lett volna jó 20 évesen terhesnek lenni, akkor nem voltam ilyen para gép.
Így a 40 fele kanyarodva meg attól kétség esek, hogy ha van egy lyukas fogam :D
Érdekes, nekem reggelre soha semmi, délelőtt indul be. Lehet valóban az ágynyugalom?
Mi lesz itt velünk hónapokon át... :)
Nekem leginkább reggel volt több mennyiségre, napkozben csak olyan fura érzésem volt.
El fog ez mulni, csak kell neki kis idő🙂
Az tenyleg nagyon jó, hogy méhen belül van.
Én is végig aggódom a napokat, elég hozzá egy kis tünet, ami szokatlan, pedig amúgy normális. Csak nehéz felismerni első gyerekeseknek, hogy mi komoly es mi nem.
Elsőnél ha pisiltem mindig folyt ki barna is.
Másodszor leginkább csak papiron látszott
Szerintem fontos, hogy tudjunk hinni az orvosnak.
Amikor en barnaztam, nem csinálhattam semmit. Teljes agynyugalom volt.
Nem lépcsőzhettem, nem utazhattam hosszu tavon autoval, szinte tényleg csak feküdtem.
Ha most többet pihensz, szerintem par napon belül csökkenni fog🙂
Azt nem irtam, amikor több napig barnaztam, az sötétebb volt, most a múltkori halvanyabb es kevesebb
Ugyan ennyi a súlyom 171 magassaghoz.
Szerintem sok mindentől függ. Tesóm peldaul bármit is csinal, nem tud hizni. Nekem siman megy😅
Sokkal nyugodtabb nem vagyok.
A barna most egyértelműen több mint tegnap volt. Meg barnább is. Vajon ez normális? Hihetek az orvosnak, hogy az egész napos ülés ártott meg?
Vagy ez így alapvetően így hullámzik?
Begolyózok :D
Én épp ma jegyeztem fel a súlyom reggel, wc után, ruha nélkül. 58.
176 centi vagyok.
Nagyon híznom kellene.
Rendesen eszek amúgy, csak lemozgom. De most hogy pihenő van, hátha jön fel valamennyi.
Uh, kitartást hozzá🙂
Nekem "lekopogom" 2 het alatt lement a nagyon rossz része, azota mini émelygések vannak már csak
Akkor jo sokat fogytal.
Meddig voltak rosszulleteid, vagy még tartanak?
14 hétig szedtem a progesteront.
96 kilóval kezdtem a terhességet.
19+1 napos vagyok és 88 kiló.
A sok rosszullét és gdm miatt lement egy kevés.
Örülök, hogy eltudtal menni es hofy méhen belül van😊
Sajnos en is atéltem. Pihenj nagyon sokat😊
Progeszteront nem irt fel neked?
Lehet csütörtökön már többet is tudnak neked mondani a picurrol😊
Lányok.
Fejlemény!
Sajnos ma a barnázás erősödött. Ma be kellett mennem dolgozni bent ültem egész nap. Már annyira készen voltam idegileg, hogy háromkor otthagytam csapot papot és bementem az sztk-ba.
Egy idegen orvos volt, nagyon kedves, teljesen meglepődtem.
Lényeg: petezsàk méhen belül!!!
A barna pecsételésre valami olyasmit mondott, hogy Mivel még nem tölti ki az egész méhet, ez az oka. Vagy valami ilyesmi. Feküdni kell rá, vagy pedig sétálni, az ülés, görnyedés nem jó.
Valóban így van, reggelre soha nincs egy csepp sem és már tegnap is alig volt mert feküdtem szinte egész nap, ma meg folyamatosan ültem odabent. Úgyhogy a munka nekem most egy darabig ennyi volt.
Csütörtökön mondta hogy menjek vissza mert eleve a gép nagyon vacak, ő meg egy kifejezetten nem jó ultrahangozó, de csütörtökön egy olyan valaki fog rendelni aki jól ultrahangozik mèg ezzel a géppel is :)
Alig tudom elhinni :)
Valószínűleg ez is az ikrekkel jár😉😁 illetve szerintem a puffadás is néha meglatszik a mérlegen.
Én amúgy pozitív tesztnel 56kg voltam, azota 2kg jött fel. De hozza teszem, hogy előtte nagyon macskanyit ettem, a 6.hetre viszont megjott az etvagyam rendesen😁😁
Oh, ne is mond. Itt ma orkán van és havas eső 😅😅 örülök ha a kutyát nem fujja el a szél😂
Pedig már annyira mennék... Sajkodra akartam menni, már rég voltunk és ott aztan tényleg nyugisan lehet sétálni🙂
Viszont ha zöld utat kapok, idén is majd elakarok menni Badacsonyba megmaszni a Bujdosók lépcsőjet🙂
Nekem most a mérleg is 3-4-5 kilóval többet mutat mint szeretnék, illetve inkább úgy mondom, hogy mint ami hosszú éveken keresztül volt.
Jaj pedig a séta az nagyon jó lenne. 😁
Menjetek nyugodtan sétálni, csak vigyél magaddal napszemcsit és gumicsizmát is, mert ki tudja, milyen idő lesz! 😆 Haha.
Hát igen, sajnos most ez nekünk is halasztódik. Pedig amúgy a 2 kutyával óriási sétákat szoktunk tenni.
En is amugy mindig nehezen vettem ra magam, de ha csináltam, akkor jo ideig nyomtam 🙂
En sajnos anno nagyon elhiztam es abbol sok zsirparna maradt, amit mai napig nem kuzdottem le, hiaba mutat jo szamot a merleg😁
Én amúgy a héten setalni akartam, mert végre itthon van párom, erre nem beszart az idő... 😅
Na okés, akkor ma szerintem kezdek magammal valamit! 😁
Igen, jövő hét szerda. Akkor rákérdeztek majd inkább.
És én alapból sajnos soha nem bírtam rávenni magam a tornára, szóval én nem vagyok egy izmos alkat. Vagy jó kiállású. Vékony vagyok, és ennyi.
Szóval, azt akartam kihozni belőle, hogy tényleg kellene tornázni.
Panaszmentes a 12.hetig siman lehet edzeni, utana lightosan.
Ha en panaszmentes lennek es nem felnek h mikor barnazok ujra igy a múltkori utan, mar nyomnam😊
De te is jövő héten mész dokihoz, ugye?
Akkor megtudod vele beszelni🙂
Edzeni nekem is kéne, főleg hogy nekem aztán tényleg torpára fog menni a hátam ha nem csinálok valamit 😅
Szerinted nekem így, hogy panasz mentes vagyok, simán lehet végezni finom gyakorlatokat, vagy várjak még egy kicsit? Kicsit bizonytalan vagyok,megmondom őszintén...
Megnezem azert akkor azt is mielőtt berendelem. Ez egy olyan összeg, amit nem sajnálok egy etrendre🙂
Mellé meg ahogy lehet majd edzek, de a múltkori barnazas miatt megvarom a 10.heti uh-t, ami halisten mar jövő héten lesz😊
Van a chiának egy nagyon fura állaga, tökre érthető 😆 nekem is második nekifutásra sikerült amúgy megszeretni.
Nagyon jól hangzik ez a program! És sok variációs lehetőség van benne azért jó. Lehet, hogy én is beruházok rá. A Felde Rebiék viszik a Revolution étrendet és ők is adtak ki ilyet, de ott eléggé speckó kaják vannak azt hiszem... 😐
Igazabol en se szeretem az édeset és nem is érzem annak, ahogy megcsinalom, viszont valogatok rendesen a zabpelyhek között 😁😁
Chiat viszont nem tudom letuszkolni, egyszer csináltam, de nem csúszott😅
Belinkelem neked, hogy én mit talaltam tőle:
Amugy igen, mindig ijesztget a babó 😁
Valószínűleg még jót is tett neked és a babának is, hogy mindent kiadtál magadból 😁
Oooo házi pizza 😍 én is gondolkodtam rajta, hogy egyik nap majd csinálok. De lehet, hogy hétvégére csúszik.
És a Dr. Farkas Kitti mit tud? Vagy ki ő, mi ez a program?
Hajrá tortilla! 🤩
Zabkása nagyon finom, de nekem valamiért én édeset nem tudok enni reggelire ☹️ néha amit eszek az a chia puding. De nagyon néha, értsd 1 évben 4szer 🤣