Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2016 novemberi babák fórum

2016 novemberi babák (beszélgetés)

2016. szept. 8. 20:35

Mindig azt veszem észre, hogy amikor eljön a szeptember, annyira gyorsan eltelik az idő hogy szinte már is ott a mindenszentek, majd télapó és karácsony.

Ez meg már nagyon szép lesz mindanyiónknak, hisz már ott fig karácsonyozni velünk a család legkisebb tagja is, s innen tuti másabb lesz már mint az eddigiek voltak az utóbbi pár évben.

893. mgagi
2016. szept. 8. 17:30
génél az gépnél lett volna.
892. mgagi
2016. szept. 8. 17:29

Én is most hogy itt a két gyerek (idáig mamáztak) teszek-veszek. A férjem dolgozik és alszik meg most génél volt. Kicsit berágtam rá mert du lett volna program és így majd holnap délután én megyek egyedül a gyerekekkel.

Nálunk jövő héttől indul a tanév. Onnantól pedig már tényleg csak pár hét van hátra. De még annyi dolog van amit rendbe szeretnék tenni.

2016. szept. 8. 15:57

Ma elmentünk a fogászatra, aztán 1 urán hazaérve lefeküdtem. Előbb bevásároltam vacsihoz és kész. Ennyi volt a mai "munkám" eddig.

Még megcsinálom a gombapörit és fürdés fekvés.

Párom reggel mondta is hogy fekvés, meg ne tudja h bármi nem nekem valót csinálok. Nagyon kímél meg sajnál hogy mennyit kinlódok szenvedek.

2016. szept. 7. 21:45

Nekem ma akkor szúrt bele az alhasamba, amikor nagyon nevettem. Majdnem sírás lett a vége :(

Nekem most kezd keményedni néha-néha a hasam. Például mosogatás, főzés vagy séta közben

889. Kittyna1990 (válaszként erre: 888. - Babyboo34)
2016. szept. 7. 20:07

Ugyan ezt erzem en is elmentem a kicsiert az oviba mondjuk az egy nagyobb seta utana jott egy vendegem festettem vagtam es mar agyba vagyok hulla faraftan.

Szegeny ferjem porog a gyerekek korul mert mozdulni sem tudok en pedig meg csak a 28 hetet kezdem. Rossz hogy ilyen tunya vagyok mert alapjaraton porgok mindig es nem egy faradekony tipus vagyok

2016. szept. 7. 19:49

Du.főztem, mikor elkezdtem érezni h majd leszakad a hasam lenn, s derekamnak sem tetszett igazán.

Lábam a harisnyával se jobb, dagad azért. De a doki szerint normál velejárója a 3.trim.-nek, mert a lábam nem visszeres.

Most vacsi és fürdés után végre fekhetek ismét. Mint mikor 12 órában dolgoztam, annyira fáradt vagyok.

887. Kittyna1990 (válaszként erre: 884. - Bingó1)
2016. szept. 7. 18:19
Volt 38 heten nem fajt brutalul es kezdődő vesemedence gyulladásom volt. Uh ha lehet inkabb nezesd meg
2016. szept. 7. 16:23

Bringázni kb 2 hete bringáztam, az is csak 1km-en belüli táv volt a boltba; de elmondhatom hogy nagyon rossz volt utána, éreztem is hogy most már nem jó.

Fiammal anno már 18 hetesen nem tudtam bringázni, mert majd szétszakadt az alhasam, feszült s fájt. Most szerencsére ez nem volt. Mist kocsival jártam/járok inkább, tanácsadásra különösen mert messze van kicsit. Picit ga vinni kell tanácsadásra, szintén kocsi lesz, mert babakocsival 3-4km-t tuti nem fogok sétálni csak oda.

885. Babyboo34 (válaszként erre: 880. - Mongi)
2016. szept. 7. 16:17
Nem csak ha mozog. Tegnap vásárkás közben többször is, pihi közben is. Sokszor épp meg se mozdul a pici s ott a keményedés.
884. Bingó1
2016. szept. 7. 15:42

Sziasztok! Valamelyikőtöknek volt vese fájdalma? Fáj már egy pár órája a jobb oldali vesém de nem brutálisan így nem szaladok orvoshoz. Valakinek Hasonló? Mi csökkenti a fájdalmat?

32+1 hkm

883. mgagi (válaszként erre: 882. - Mongi)
2016. szept. 7. 15:27
A dokinal teljesen ki is ment a fejembol pedig ra akartam kerdezni
882. mongi (válaszként erre: 881. - Mgagi)
2016. szept. 7. 13:04
Elhiszem.Nekem is nagyon hiányzott,amikor abbahagytam,s úgy éreztem,hogy ez része volt az életemnek:)),de már eszembe se jut.:D Te tudod,te érzed!A dokid engedi még?
881. mgagi (válaszként erre: 880. - Mongi)
2016. szept. 7. 13:00

Nekem is a hirtelen mozgasoktol es a setatol.

A biciklizesrol annyit hogy nem tobb km tavrol lenne szo. Most mar egy ideje nem pattantam biciklire. De heti 1x szerintem nem lenne gond. De elotte napi szinten tekertem. Kimondottan hianyzik.

880. mongi
2016. szept. 7. 11:24

Nem tudom,én anno már a terhesség 6. hetétől kaptam...azt nem kérdeztem,hogy miért,mert elég volt azon izgulni,hogy megmarad-e vagy sem.

Neked attól keményedik,ha mozog?Nekem nem.Inkább a hirtelen mozgásaimra,meg séta közben,meg ha megijedek valamitől.:)

879. Babyboo34 (válaszként erre: 878. - Mongi)
2016. szept. 7. 09:46
Az ok. De mért kell a "gyereket lenyugtatózni" hogy ne mocorogjon annyit s ìgy csökkenjenek a keményedések.
878. mongi
2016. szept. 7. 08:24

Nekem is tegnap délutántól már többet keményedett a hasam,és elöl a szeméremcsontom fájt inkább.

Mgagi,nem ajánlom a kerékpározást!Ilyenkor már kifejezetten rosszat tesz!Inkább sétálj,bár megértem,hogy nehéz,mert én már sétálni se nagyon sétálok,inkább autózgatok.Bezzeg régen!:))

Én az első fiamnál majdnem végig szedtem nyugtatót,mert nem volt problémamentes,főleg az eleje...de tényleg semmi gond nem volt.Simán abbahagytam,amikor mondták,és a gyerekkel se lett semmi.Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy milyen jó is a nyugtató,de,azért a nőgyógyász elvileg mérlegel,mielőtt felírja.Remélhetőleg!!!:))

2016. szept. 7. 06:35

Én a kíbaiban vásárlás közben kinlódtam nagyon. Nagyon mocorgott, s keményedett is a hasam.

Tegnap párom mondta h csak vegyem meg a szopipárnát ismerőstől, hát nem bántam meg. Éjjel annyira jót s jól aludtam; igaz párszor voltam fenn, de miután megfordultam, hamar sikerült visszaaludnom.

876. Kittyna1990 (válaszként erre: 874. - Mgagi)
2016. szept. 7. 04:06

Hát nem tudom melyikre raknám le én is a voksom. Már ennyi idősen valóban veszélyes a bicikli is. Mindenesetre nagyon vigyázz magadra.

Tegnap nekem is keményedett a hasam fájt a derekam nem volt jó a közérzetem fáradt voltam nagyon nem találtam a szavakat. Szerintem megvisel ez a front változás. Most meg jelenleg aludni nem birok..

875. Kittyna1990 (válaszként erre: 872. - Babyboo34)
2016. szept. 7. 04:02

Akkor az lesz a mérvadó. Én úgy emlékeztem csak 35-36. Het körűl kaptam időpontot de nem emlékszem pontosan.

Mindenesetre most mar vissza szamlalas van :)

Nekem eddig 5 nappal mindig kisebb volt 2 hét múlva ismét lesz uh kíváncsi vagyok ez marad e.

874. mgagi
2016. szept. 6. 20:39
Sziasztok! En holnap toltom 32. hetet. A sok gyaloglas nehez. Mar pedig a draga ferjem nem enged biciklire ulni. Neha pedig menni fogok. A labam miatt talan az nem annyira megterhelo. Most pl sokszor bekemenyedett a hasam seta kozben es ugy ereztem huzza a gravitacio. Meg jo lenne legalabb 5 hetet kihuzni.
873. lulluly (válaszként erre: 870. - Babyboo34)
2016. szept. 6. 20:35

Én sem ajánlom a frontint. Régen szedtem és nagyon nehéz volt leszokni róla, elvonási tüneteket okzott.

Nem szeretem az ilyen gyógyszereket.

872. Babyboo34 (válaszként erre: 871. - Kittyna1990)
2016. szept. 6. 20:15

Mensi szerint 30, utolsó uh szerint 32

Jövő csütörtök dokim néz uh, az alapján lesz hét s dárum. Tehát akkor 31-33 között leszek valahogy.

871. Kittyna1990 (válaszként erre: 870. - Babyboo34)
2016. szept. 6. 20:11
Hányadik hétben vagy?
870. Babyboo34 (válaszként erre: 869. - Mongi)
2016. szept. 6. 16:53

4*1g magnézium, 0,25-ös Frontint írt a doki, de azt nem váltom ki (van egy neurológus ismerős doki aki mondta h nem javasolja egyáltalán; sem a pici sem pedig én részemre sem).

Jövő csütörtök uh, az akkori hét alapján lesz meg a végleges kiírás dátuma

869. mongi (válaszként erre: 868. - Babyboo34)
2016. szept. 6. 08:24
Mit mondott?
868. Babyboo34 (válaszként erre: 867. - Mongi)
2016. szept. 5. 13:38
Pedig sokat pihenek, de az idő alatt is ugyan ez van. Holbapig a doki a frontint mondta h házidokival írassak fel s szedjek belőle 2*1-et, de mivel már doki se lett volna dél körül, így kivárom a holnapi napot h menjek hozzá.
867. mongi (válaszként erre: 866. - Babyboo34)
2016. szept. 5. 13:32
Na,úgy jártál,mint én.Amióta többet pihenek,azóta nekem felére csökkentek a keményedések.Még egyszer se kellett bevennem az új gyógyszerből,amit adott.
2016. szept. 5. 12:17

Beszéltem előbb dokimmal.

Behívott holnap 8:30-ra vizsgálatra a sok keményedés miatt.

865. mgagi (válaszként erre: 859. - Lulluly)
2016. szept. 3. 12:49

Ne is mondd. Tényleg nagy már a hasam.

Érdekes hogy még van helye forgolodni. Most utoljára mondta doktornő hogy a feneke van lent. Megfordult az utobbi uh óta.

Én már várom hogy mehessek a kórházba. Kíváncsi vagyok mit mondanak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook