2016 novemberi babák (beszélgetés)
Kicsit más téma...
Nálatok még nem betegek a fiúk?Nálunk múlt héten a lányom volt beteg,ma meg a fiamat küldték haza...Milyen immunerősítőt adsz nekik?
De jó nektek!!!:D
Nekem még jövő keddig várnom kell...:D
Igen ez nalunk is megy. Fiuk nagyon elvezik hogy ennyire lehet erezni a kis labat sarkat feneket.
Ma. Megyunk. Uhra. Kivancsi vagyok mekkora 😊
Állítólag "fájásgyengeséget okoz" azáltal h a keményedéseket és fájásokaz mérsékli, megszünteti, s ez a szülésnél nem jó.
Azt tudom h fiamnál is így volt.
Nekem 4*1 gramm magnèzium port kell elkeverve feloldanom, ez napi 8 magnesii citrici 500mg tablettának felel meg.
én nem használtam sosem homeopátiát, szerintem most sem fogok, ahogy kajszih írta jön amikor jön :)
Ti mostanában hogy vagytok?
A magnéziumot miért kell abbahagynod Babyboo?
Nekem felírta az orvos napi egyet.
Én ismerősöm is pont erről számolt be.
A magnéziumot meg majd a 36.hét után kell abba hagynom azt tudom egyenlőre.
Szerintem túl van ez lihegve.
Jön, amikor jön. Szenvedünk mindannyian, aztán boldogan élünk. Az összes többi parasztvakítás és placebo.
Én a homeopatiat használom külömböző betegségekre. Nekem hatásos igaz több idő kell de jobb mint a gyógyszerek.
Mivel nekem császárok voltak igy szülésre nem használtam de barátnőm igen könnyű szülése volt első babájával. Ivott is egy bába koktélt is egy héten belül meglett a baba. De hogy ezek befolyásolták e nem tudom mert csak őt tudom példának.
Hallottatok a homeopátiás szerekről és gyógynövény teákról valamit a terhesség vége fele alkalmazva?
Málnalevél teáról s a 37-38.hét után homeopátiás koktèlról is beszéltek nekem ami tán segít a szülés megindulásában s a vajúdás idejének csökkentésében.
Volt aki pl a tonikra esküszik h 2l meg kell inni 1 nap alatt, s tuti meglesz a hatása.
Szerintetek?
Én 2-3 óránként pisilek. És olyan 3 fele kelek sokszor és talán 5 körül tudok elaludni újra.
Állandóan forgolódok, persze oldalt fekszem, lábam között párna, ha nincs ott nagyon megfájdul a felül lévő párna.
De így meg minden másik oldalra fordulásnál felébredek.
Kicsit megkonnyebülök hogy ezt mondod 😀 Jo ezt más 3 gyerekes szájából is hallani. Belejövünk az első alkalom után az tuti csak most fura meg.
Nekem ma van az elso napom hogy egyik fiu sincs itthon es vendegem sincs mara. Fura de jo nem sietek.lassan neki allok az ebednek aztan beteszek egy filmet. Holnaptol ugy is jon a porges.
Huu nem irogyellek.
Hal isten nekem a savam rendben. A fiukkal szenvedtem vele en is.
Én folyton wc-re járok éjjel, és forgolódok jobb- balra,aztán zsibbad a lábam is. Napközben meg álmos az ember :D
Én még dolgozom is, egész jól bírom. Még a lakásunk készül ahová visszük a babát, így még költözködés is vissza van, meg a szaniterek, és még egy csempevétel..Nekünk hirtelen jött ez az baba, jól felpörgette az évet. Ilyen kis játékokat érdemes venni már az elején, mondjuk ami lelóg a kiságyba?
Ettől én se félek.
13 év után jajj de fura lesz hallod.
Éjjelem borzalmas volt. 10 után (film után) elaludtam, 2-kor ki kellett mennem wc, s nem tudtam visszaaludni. Amint lefeküdtem egyik oldalamon sr tudtam feküdni mert a savam folytogatott, s 2db Rennie se volt jó rá. Utána pici kelt fel, hányingerem volt.
Most ülök a vonaton s majd elalszok.
Maga a pelenkázást én sem felejtettem el csak hogy hol kremezunk mmikor nem szabad kitorolni a nunit csak ha kakis. Stbb..
De elsőnap már ugy fogom csinalni mint aki mindig is ezt csinalta😊
Fiú után én is bajba leszek a pelenkázással.
De én se tudtam pl h még nincs kisajkuk...
Még emlékszek azért hogy volt pelusozás fiammal de tuti fura lesz nekem is.
Én is kifakadtam már párszor, igaz nálunk első baba. De annyira kétbalkezes vagyok. Páromnak vannak kistesói, rutinosabb mint én 😂
Ne aggódj, neked biztosan menni fog 😉
Hát én ma megnéztem egy csomó videót kislány baba pelenkázásáról, fürdetéséről. Reggel elsírtam magam a férjemnek hogy olyan gáz hogy a 3. Babánk és annyira felkészületlennek érzem magam. Lehet csak én görcsölök rá nagyon de tegnap elött tudtam meg hogy a baba lányoknak még nincs is kisajkuk és teljesen rágörcsöltem hogy bakker nem is tudtam.
Uh mai délelöttöm ezzel telt. De tudom hogy a kórházba mindent megtanitanak majd csak nem akart bénának tűnni 3 gyerekes anyukaként
Én háztól vettem eddig a ruhákat amik használtak.
Annyira nem tudnak a pici ruhák tönkre menni, bolyhosodni, h nem látom értelmét több ezerért venni boltban.
Ujjatlan hálózsákokat vettem, igazából rövid v hosszú ujjúba még nem us láttam.
sapi a lakásban nem szükséges ugye?
Hálózsákból inkább rövid ujjút vegyünk?
Nálunk volt bababörze,ilyen helyeken is elég jó árban vannak, de van egy olyan üzlet ,hogy KIKK ott elég jó áron vannak rucik. 1000ft körül már lehet kapni.
Nàlam a hálózsák még. Lemaradt de a többiből bőven sőt nagyon bőven bevásáróltam de hát nem birok ellen állni némelyik darab olyan cuki😳
En is igy altattam a nagyot ő dec. 5. De eleg volt. Jah még kiszokni kell.
Ma itt voltak a keresztszülő jelöltek és nekik 7 hetes a kislányuk uh picit gyakoroltuk a pelusozást és jól megdajkáltuk😊