Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2016 novemberi babák fórum

2016 novemberi babák (beszélgetés)

924. Babyboo34 (válaszként erre: 922. - Bell11)
2016. szept. 17. 14:14

56-62-es ruhák bőven elegek (ahány cm a baba ahanyas ruha kell neki).

Pólyát nem vettem se nagy fiamnál, se most a kislánynak sem.

Aludni vékony és kicsit vastagabb hálózsák. Az alá hosszu ujjú body úgy is kell. Meg ugye csak bevan takarva is még a pici ha alszik.

Én amiket vettem:

hosszu ujjú és ujjatlan rugiból 10-10db, hosszú ujjú body 8-10db, rövid ujjú body 5-6db, nadrág és vékony pulcsi 4-5db, textil pelus 12db, zokni 5db, harisnya 2db, 2 overall, 2-3 vastagabb sapi, 2 textil cipő, hálótsák 3db

923. Babyboo34 (válaszként erre: 921. - Mongi)
2016. szept. 17. 14:06
Szerintem igen.
922. Bell11
2016. szept. 17. 10:19

Sziasztok babavárók!

Gondoltam csatlakozok ide, november 26-ra vagyok kiírva. Első baba lesz. Én is a következő héten megyek genetikai UH-ra 30 hetesen, kíváncsiságból a méretek miatt. Már pár dolgot megvettem mint rucik 56,62,68 méretben 3-3 rugi-body. Ti miben fogjátok altatni a babát? Vettem pólyát is abban pl. lehet? Gondoltam veszek még egy vékonyabb hálózsákot.Tudnátok tanácsot adni, hogy novemberben hogyan öltöztessem fel alvásnál, illetve a lakásban? Mondjuk olyan 20-24 fok az ideális ahogy olvastam szobahőmérsékletben , de ebben sem vagyok biztos.

921. mongi
2016. szept. 17. 08:47
Én tegnap voltam vérvételen,hétfőn meg vissza kell mennem a belgyógyászhoz,a múltkori 7,4-es vércukrom miatt...Akkor ki is derül,hogy kell-e diétáznom vagy sem?
920. Babyboo34 (válaszként erre: 919. - Kittyna1990)
2016. szept. 15. 20:15

Szerintem is benézte mert 2 hete is mellső fali volt.

Korábban nekem is a hosszabb fazonja volt, most döntöttem a rendes rövidebb mellett.

D.u segítettem maminak kukoricát morzsolni (az még ülve megy). Hát estére nem egy b.szott nagy vízhólyag lett az ujjamon. 😔

Jajj hogy megint kezdődik az éjszaka, ami számomra úgy tűnik soha nem akar reggel lenni.

919. Kittyna1990 (válaszként erre: 918. - Babyboo34)
2016. szept. 15. 19:51

Jó. Érzés is a változas:) meg most nagyon trendi a bob fazon. Nekem is ilyen van csak hosszabb verzioba. Es nagyon szeretem.

Hat ez eleg fura mert ez nem vandorol. Vagy felre irtak vagy valaki valamit benezett.

Nagyon jo sulynal tartasz ugyes vagy!!

918. Babyboo34 (válaszként erre: 917. - Kittyna1990)
2016. szept. 15. 18:24

Nekem tegnap derült ki h eddig tuti nem mért jól a védőnő, mert össz +8kg-nál járok.

Doki szerint nagyon jó ha nézzük a baba, m.víz, placenta súlyát.

Apával megvettük a szülőszobán neki szükséges ruha szettet a gyógyászatiban, nem vészes 1.550ft-os áron.

Majd leszakad az alhasam, s lenn is nagyon "feszülök" úgy érzem.

Egyet nem értek:

Placenta eddig mellső falon tapadt. Mai uh-n pedig a hátsó falon írták h tapad. Hogy lehet ez?

Szupi lett a hajam, sokkal "nőiesebbnek" érzem most magam ezáltal. Páromnak is nagyon tetszik.

917. Kittyna1990 (válaszként erre: 915. - Babyboo34)
2016. szept. 15. 12:52

Huh ez igen. Szépen növöget kiváncsi vagyok mennyivel születik majd. Nekem a kisfiam 1777g volt ennyi idősen ő 38.hétre 3640g-mal született.

Mi jövőhéten megyünk a kishölggyel uhra. Akkor leszek 29+6 hetes kiváncsi vagyok a méreteire mennyiben különbözik a fiúkétól.

Anyukám folyton piszkál. Hogy most kisebb a hasam mint a fiúkkal biztos kicsi lesz de szerintem a hasméret annyira nem mérvadó. Főleg h a végére a fiúkkal 25 kilot híztam mimdenem akkora volt mint egy elefánt ennyi idősen már jóval 15 kiló + rajtam volt. Most eddig +3-4 kilonált tartok de 2 fiú mellett már azért nem olyan nyugis mint velük volt.

916. Kittyna1990 (válaszként erre: 914. - Eszty0819)
2016. szept. 15. 12:43

Nekem eddig jol ment de kezdek elgyengulni pedig meg kilenc het.

Van. Hogy kiennem a hűtőt de van amikor semmit nem kívánok.

Hat már új vendégeket nem. Vállalok akik bejelentkeztek azokat megcsinálom igyekszem úgy szét osztani őket hogy pihenni is tudjak. Csak hat itt a haztartás is. Elég nagy a ház is és érzem tör urrá rajtam a fészkelési ösztön mert takarítanék ki mimdent.

2016. szept. 15. 10:48

Megvolt uh.

1823g-osak vagyunk.

32+2 hét.

1,5-2 hét múlva doki magán rendelés, utána 36 hetes uh meg már nst.

Mwgkaptam tegnap 36 hetes laborba is papírokat védőnőmtől.

Uh mondja doki h képzelje el mèg most se nőtt fütyije a kiscsajnak. 😁

914. Eszty0819 (válaszként erre: 913. - Kittyna1990)
2016. szept. 15. 10:41

Nálam a kakaóscsiga a nyerő, bármennyit meg tudnék enni. Igyekszem figyelni, de nem mindig sikerül :)

Kitartást a munkához! Azért vigyázz magatokra, ne terheld túl magad

913. Kittyna1990 (válaszként erre: 912. - Mongi)
2016. szept. 15. 09:26

Ezt én is észre vettem de gondolom azert mert fel fujodnak a belek.

Én már az állást nem birom nagyon de még a jövőhónapot vegig dolgoznám sőt tele a naptáram. Fàj a forgom és a lábaim de csak miután megpihenek egy kicsit.

Huu én önteném magamba a nutellát édességet tésztát minden ami szénhidrát kívánok!

De egy rendes vajas kiflinek is nagyon örülnék. Csak félek a gluténtól jönnek megint a kiütések és a rosszulét.

912. mongi
2016. szept. 15. 08:27

Hogy bírjátok a frontokat?Kicsit félek a hétvégi lehűléstől...

Észrevettétek már,hogy a puffasztó ételek is okoznak méhkeményedéseket?Nálam abszolút így van,de sajnos még mindig úgy vagyok,hogy nem birom leállítani magam néha a zabálásban.Egyébként mostanában megint megnőtt az étvágyam,és kívánós is lettem,kb.mint az elején.Mindezek mellett legtöbbet feküdnöm kell,azt hiszem most fogok majd hízni még 10 kilót.:D

911. Babyboo34 (válaszként erre: 910. - Babyboo34)
2016. szept. 13. 10:01
...az esküvőnkre a hajamat.
2016. szept. 13. 10:00
Ma ahogy kértem időpontot fodrászomhoz, bemegyek s meglát egyböl mondja h de kikerekedtem. Majd mindja h mondták már h lányom lesz?! Hogy kitalálta...pedig dec.vège óta nem beszéltünk, akkor csinálta az es
2016. szept. 13. 09:56

Szerda tanácsadó.

Csütörtök uh, doki, szülésznő; D.u meg ha visszaérünk fodrászomhoz megyek.

Most még tuti elbírok menni. Az a nyírás van/lesz ami elöl hosszabb s hátrafele rövidül a haj.

908. Kittyna1990 (válaszként erre: 906. - Babyboo34)
2016. szept. 13. 09:21

Huu nem irogyellek de érdekes a rosszullétek nálam is vissza vissza jönnek.

Nálunk minden uhnál néz a szonográfus placentát

907. mongi
2016. szept. 13. 08:24

Nekem még nem mocorog kevesebbet.Ezek szerint még van elég helye.

Placenta érettséget eddig nem néztek.

Még nagyon sok mindent nem szereztem be,mivel a nap legtöbb részében vízszintesben kell lennem...:S

906. Babyboo34 (válaszként erre: 904. - Kittyna1990)
2016. szept. 12. 20:04

Nekem eddig lepény érettséget nem néztek, de sztem a csütörtöki uh már nézni fogják azt is. Flowmetria meg ha jól emlékszem 36 hetes uh lesz.

Ma csodásan alakult az estém. Jópár keményedés, nyugisan pihenő gyerek, vacsi. Alig hogy megvacsiztam nem telt el 5-10 perc, rohanás mert épphogy kiértem rókázni. Kijött minden belőlem s most minden oké. Szerencsére nem mindennapos, de heti 4-5 napon ez előfordul. Nem hánytam ennyit kisterhesen az biztos.

905. Kittyna1990 (válaszként erre: 901. - Vandancsi)
2016. szept. 12. 17:01

Nekem is nagyon mocorog ma!

Sőt mikor dolgoztam akkor is pedig a hajszárítóra aludni szokott.

904. Kittyna1990 (válaszként erre: 900. - Babyboo34)
2016. szept. 12. 16:14

Nekem is van még a fiúkról 1 éves koráig használtuk mindkettőnél.

Én a héten hozom el a járókát amibe lenn lesz a nappaliban ha főzök stb meg napközben ugy is lenn leszünk a hálószobák fenn vannak.

Még van pár dolog de még novemberig beszerzek mindent.

Jövőhéten megyünk uhra. Kiváncsi vagyok mekkoràt nőlt. Remélem a placentám sem öregedett tovább mert 26 hetesen II. Fokban volt érett a fiúkkal csak I. Fokban volt. Nem mondtak semmit a védőnőm sem annyit mondtak többet figyelik majd de mivel kielégítő a fejlődése nincs gond

903. Babyboo34 (válaszként erre: 901. - Vandancsi)
2016. szept. 12. 12:46

Szokásos formáját hozta ma eddig.

Nagyon jól láthatólag mocorog.

902. Nyna82 (válaszként erre: 900. - Babyboo34)
2016. szept. 12. 12:43
Szia éppen ma vettünk légzésfigyelőt baby őrrel és ezzel mindent megvettünk!Készen állunk Babócánk érkezésére!!:)
901. vandancsi (válaszként erre: 899. - Babyboo34)
2016. szept. 12. 12:02

Wow, Te nagyon ügyes vagy. Én még sehogy se àllok. Ma megyek a dokihoz igazolásért, hogy jövő héttől táppénzen lehessek. De még akkor is be kell mennem párszor, mire mindent le- és àt tudok adni munka téren.

Légzésfigyelőnk van a fiamról. igaz, màr 9 éves, Angelcare, de az első 1-2 hónapban hasznàlom csak. Meg a mérleget is.

Remélem lesz elég tejem, hogy anyatejes baba legyen és nekem látnom kell, hogy mennyit evett. :)

Nektek ma nem mocorog kevesebbet a babó? Már meg kellett bökdösnöm, hogy csináljon valamit, mert tiszta csend volt egész nap.

2016. szept. 12. 10:48
Ti fogtok beszerezni légzésfigyelőt?
899. Babyboo34 (válaszként erre: 897. - Mongi)
2016. szept. 11. 13:04

A keményedések h mennyi idö alatt múlik el, kb mennyi van egy nap, görcs v jósló jelentkezik e, stb..Ma elmentem a boltba kb 500m-re bringával, hát tolnom kellett mert annyira nem bírtam már én se biciklizni.

Most le akar szakadni a hasam, a derekam meg nagyon fáj, sehogy se jó.

A napokban az avent mellszívó szettet a tejgyűjtő poharaival kifőztem majd strilizáló folyadékba is beletettem, ugyanígy a cumikkal és cumisüvegekkel. Cumiknak direkt vettem cumitartó dobozt. Így ha majd kell, elég lesz öblíteni őket.

Pelus is van bentre is ès itthonra is, de az ha lesz akció, még majd veszünk. Azontúl minden megvan ami kell a picinek, ill nekem is bentre.

898. mongi (válaszként erre: 895. - Kittyna1990)
2016. szept. 11. 07:44

:D

Egyébként bennem is vegyes érzések vannak.Egyszer élvezem a terhességet,és nem akarom,hogy vége legyen,mássszor meg már nagyon várom.

897. mongi (válaszként erre: 896. - Babyboo34)
2016. szept. 11. 07:42
Mit mondott mire figyelj?Akkor nem szeded a Frontint?Még mindig sokat keményedik?
896. Babyboo34 (válaszként erre: 895. - Kittyna1990)
2016. szept. 9. 17:57

Én már inkább azt várom h kezemben tarthassam.

2 hete mióta nagyon sokat keményedek s mondta a doki h mire figyeljek s ha azt tapasztalom akkor irány a kórház, párom mindig "készenlétben van" s már sört is csak alkoholmenteset mer inni, nehogy èpp akkor...

36-ig majd csak nem lesz gond a keményedésekkel, 36 utän meg majd látja h mikor akar kibújni.

895. Kittyna1990 (válaszként erre: 894. - Babyboo34)
2016. szept. 9. 07:41

Hát ez biztos!

Szalad az idő néha azt kívánom jaj még ne még hagy legyen pocakom sokaig néha meg már úgy a kezembe tartanám.

Éjjel azt álmodtam megszületett, korábban egy dobozban sírt nem tudtam hogy az enyém mert kislány hangja volt és én a fiúkéhoz voltam szokva. De aztan szoltak hogy az én babám oda mentem magamhoz öleltem de nem is volt pici semmi baja és nagy vörös haja volt :D másodszorra álmodtam már vele nagyon kíváncsi leszek milyen lesz. Van egy barna haju egy szőke haju fiunk uh lányba simán jöhet a vörös ráadásul van rá nagy esély is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook